Να με συγχωρέσεις περνάω τη φάση μου κι εγώ και υπό άλλες συνθήκες θα σου απαντούσα διαφορετικά.....αλλά
Γιατί .... γιατί γλυκό μου κορίτσι?????
Είναι τόσο μα τόσο τραγικό να βλέπεις τόσο μικροσκοπικά καχεκτικά σκυλάκια, δηλαδή σου έρχεται να τα λυπάσαι.... ξέρεις πώς δημιουργούνται τα μικροσκοπικά αυτά σκυλάκια ..... κακή αναπαραγωνή που έχει κοστίσει τη ζωή σε πολλές μικρόσωμες σκυλίτσες που σώνει και καλά τις έβαλαν να ζευγαρώσουν σε απαγορευτικό βάρος μέχρι απάνθρωπες μεθόδους αφαίμαξης.....
Τι στα κομμάτια έχετε πάθει όλοι μ' αυτό το πράγμα..... δηλαδή εσύ θες ένα σκυλο ο οποίος θα είναι υπερβολικά μικρός, με προβλήματα υγείας, τόσο ευαίσθητος που δεν θα μπορείς να τον πας πουθενά, που ένα άλμα από τον καναπέ θα μπορεί να του προκαλέσει βλάβη και που εάν χρειαστεί να κάνει εγχείρηση δεν θα ξέρει ούτε ο κτηνίατρος πως να το χειριστεί γιατί ένα χιλιογραμμάριο νάρκωσης παραπάνω θα το σκοτώσει.... και που είναι καταδικασμένο να ζει στη "γυάλα" τα λιγοστά του χρόνια?????
Όσο για το εάν υπάρχει Yorkshire Terrier Toy όχι δεν υπάρχει κατηγορηματικά όχι..... η φυλή είναι μία και τέλειωσε..... και για να μην τα ξαναγράφω διάβασε
εδώ.
Όποιος σου πει το αντίθετο ότι η φυλή χωρίζεται σε teacup, toy, mini, medium, large, xlarge.... και δε συμμαζέυεται είναι άσχετος, απατεώνας και κοιτάει πως να κοροιδέψει ανθρώπους σαν κι εσένα που όσο πιο μικρό τόσο πιο γλυκό...... έλεος!
Kαι για επιπλέον ενημέρωση διάβασε
εδώ τοπρότυπο των Yorkshire, ενός σκύλου δυναμικού, συμπαγή και δραστήριου σε σχέση με τα αξιοθρήνιτα πλασματα που φτιάχνουν κάποιοι και τα καταδικάζουν να ζουν σα ζωντανές κούκλες σε τσάντες και αγκαλιές.....