Ο κριτης κανει σημα με τα χερια το οποιο δειχνει να σταματησει - αλλα ο βοηθος ειναι πλατη. Σιγουρα κατι του λεει κιολας, απλα δεν ακουγεται. Δεν χρειαζεται να σταματησει την ασκηση. Ενας εμπειρος βοηθος που εχει ενα σκυλι του Fuchs να κλαιει δαγκωμενο, μπορει τουλαχιστον πριν ξαναπαρει το σκυλο στο μανικι για να συνεχισει την ασκηση , να ριξει μια ματια στον κριτη. Μη λεμε κουταμαρες τωρα..
Το μονο που θα μπορουσα να δεχτω ειναι οτι ο βοηθος δεν ξερει καθολου το σκυλο, δεν εχει δουλεψει ποτε μαζι του, δεν εχει ιδεα πως δαγκωνει κλπ. - γιατι ο σκυλος δεν πηδαει καθολου , ερχεται απο κατω και δαγκωνει.
Βαση αυτου, ή πηγε να προστατευσει το σκυλο να μη του τσακισει κανα σβερκο - γιατι ετσι οπως πηγαινε θα ειχανε ασχημο τρακο αν δεν εφευγε το σκυλι στο πλαι - οποτε ειναι τοσο τεραστιος μαγκας και τα περνω ολα πισω - ή απλα τα εκανε ρόιδο..
@ promitheas
Δεν εχω καταλαβει τι μου λες, και γιατι.. απλα αυτο.
Εγω σε ρωτησα κατι , εσυ δεν απαντας.
Ή ξερεις και δεν μας λες για να μη μαθαινουμε, κατι που δεν σε τιμαει. Ή δεν ξερεις και λες οτι ναναι, που επισης δεν σε τιμαει (αν και αμφιβαλω για το 2ο). Μαλλον προτιματε να τρογωμαστε ως συνηθως, παρα να ανταλλασσουμε αποψεις για τεχνικες και πιθανα πλεονεκτηματα ή μειονεκτηματα αυτων..