Στον κυναθλητισμό λέγεται "λουρί στην κόντρα"!στο ντριφτ threesixty το λενε αυτο.φοβερος
Στον κυναθλητισμό λέγεται "λουρί στην κόντρα"!στο ντριφτ threesixty το λενε αυτο.φοβερος
Πρώτα απ' όλα τα Malinois κατά κύριο λόγο και μετά οι γ/π που συμμετέχουν σε τέτοιο επίπεδο έχουν αρκετά ελαφριά κατασκευήΣίγουρα θεαματικό, αλλά γιατί μου φαίνεται επικίνδυνο για τα πόδια του σκύλου;
Αυτό είναι μέθοδος που μπορεί να δουλέψει κάποιος το foraus;Στον κυναθλητισμό λέγεται "λουρί στην κόντρα"!
Βλέπεις στο Voraus να φεύγει ο σκύλος με τριπλό Λουπ και διπλό Άξελ ή στο Platz?Αυτό είναι μέθοδος που μπορεί να δουλέψει κάποιος το foraus;
στημενοι βοηθοι.
Δεν καταλαβα τι λες.. ξαναρωτάω. Δουλευεται το voraus (και οχι foraus ) με μακρυ λουρι και τραβηγμα στο platz ή κατλαβα εγω λαθος;Βλέπεις στο Voraus να φεύγει ο σκύλος με τριπλό Λουπ και διπλό Άξελ ή στο Platz?
"Δουλεύεται το εξ αποστάσεως platz με μακρύ λουρί κρίκο και τράβηγμα?" είναι η σωστή ερώτηση!Δεν καταλαβα τι λες.. ξαναρωτάω. Δουλευεται το voraus (και οχι foraus ) με μακρυ λουρι και τραβηγμα στο platz ή κατλαβα εγω λαθος;