Wolf-dog

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
εγώ πάντως μπήκα για να διαβάσω για το wolf dog και διαβάζω για το ντιέγκο και για γερμ. ποιμενικά χιχι χι

Λυκάνθρωπε δεν συμφωνείς με τη δημιουργία των τσεχοσλοβάκικων λυκόσκυλων πριν 40 χρόνια (που έγινε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα) ή μόνο με τα υβρίδια που κάνουν κάποιοι σήμερα;;;

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Εγώ θα ρωτήσω να μου πείτε ποιά posts είναι εντός θέματος, με το θέμα να είναι Wolf Dog και να περιγράφετε στο πρώτο post του μέλους Likanthropos ως:

Όμως μερικές φορές ο άνθρωπος παραβλέπει τους νόμους της φύσης. Έτσι ζευγαρώνει σκύλο με λύκο θεωρώντας ότι θα αποκτήσει έναν πιστό φύλακα με τα άγρια ένστικτα ενός λύκου που μπορεί να αναμετρηθεί με τα πιο δυνατά ζώα. Το ζώο που προκύπτει από αυτό το ζευγάρωμα είναι το wolf-dog, ένα υβρίδιο που στις περισσότερες χώρες είναι παράνομο αλλά και επικίνδυνο τόσο για τον άνθρωπο όσο και για την φύση. Για τον άνθρωπο, γιατί μπορεί να εμφανίσει περισσότερο τη συμπεριφορά του λύκου, είτε το ίδιο είτε οι απόγονοί του, και να γίνει επιθετικό∙ για τη φύση διότι μπορεί μέσα από αυτή τη διαδικασία να αλλοιωθούν τα γνήσια γενετικά χαρακτηριστικά και ένστικτα του λύκου.
Τέλος, για να προκύψει ένα wolf-dog ο άνθρωπος παίρνει το κουτάβι-λύκο σκοτώνοντας τους γονείς του ή και ολόκληρη την αγέλη. Έτσι, στερεί από τη φύση πολλά άτομα συμβάλλοντας στη μείωση του πληθυσμού του.
Θα ήθελα ακριβής αριθμούς post (π.χ. #1, #3, κλπ.).

Τα υπόλοιπα θα σβηστούν.Αν δεν βοηθήσετε εσείς, θα γίνει η διαλογή από εμάς.

Επίσης, διάλογοι τύπου chat είναι σαν τον παρακάτω:

- Έχεις σκύλο;

- Έχω.

- Τι σκύλο;

- Τετράποδο.

- Α! Πες κάτι παραπάνο...

- Τον φωνάζω Σούλι.

- Είσαι από το Σούλι;

- Όχι, από τα Μέγαρα.

- Σε λένε Παναγιώτη;

-Τον ξάδερφο μου θα λές..
Στα φόρουμ οφείλεις να είσαι τόσο αναλυτικός όσο και περιεκτικός και κυρίως να μένεις εντός της θεματολογίας του.
Εδώ είναι τα σκυλιά και το κάθε θέμα είναι συγκεκριμένο.
Υπάρχουν πολλά φόρουμ ποικίλης ύλης, όπως και κοινότητες με chat που ευχαρίστως δέχονται νέα μέλη.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Αφού δεν υπήρξαν προτάσεις κρίθηκε από εμάς ποιές δημοσιεύσης έπρεπε να μείνουν και ποιές όχι.

Παρακαλώ, οι επόμενες δημοσιεύσεις να είναι εντός θέματος "Wolf Dog" (ζευγάρωμα σκύλου με λύκο, υβρίδια σκύλου με λύκο, κλπ.) όπως περιγράφετε στην αρχική δημοσίευση..

Ευχαριστούμε πολύ!

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Οπότε όταν αναφερόμαστε τους Γερμανικούς ή Βέλγικους ποιμενικούς ως "Λυκόσκυλα" μάλλον κάνουμε λάθος? Μήπως επειδή απλά έχουν κάποια χαρακτηριστικά λύκου τα έχει πάρει η μπάλα?