Eιδα βιντεο με Bandog.Storm λεγοταν και λεει οτι ειναι γιος του Curly...To γνωριζεις φανταζομαι..Φανταστικο σκυλι.Αυτο θα πει μερακι.....Εχω ηδη αναρτησει αρκετες φωτογραφιες του δικου μου bandog σε διαφορα θεματα εδω στο φορουμ,οπως υπαρχει και δικο του thread αποκλειστικα (Negro-American Bandog)... επισης προσφατα μπηκε και αλλο ενα παιδι με σκυλο απο την ιδια γεννα με του δικου μου (American Bandog-Attila).
Με μια αναζητηση ειτε στο Google ειτε στο YouTube.... θα βρεις σκυλια και του Στελιου αλλα και του Lucero!
Και εγω ειμαι υπερ..Να αναγνωριστει το Bandog οπως ειναι τα σκυλια που μου ειπε να ψαξω ο φιλος Eammon.Pit x Mastino..Μα εγώ είμαι υπέρ στο να υπάρχει το πρότυπο,αρκεί να το σέβετε και κανένας,αλιώς τι αξία θα μπορεί να έχει?
Υ.Γ:Τα χάδια ίσως να είναι μια από τις αιτίες,τα χρήματα ίσως να είναι άλλη μία,σίγουρα υπάρχουν κι άλλες
Μια φυλη οπως το Bandog θα επρεπε να αναγνωριστει..Πρωτον το ονομα Bandog εχει καταντησει αηδια υπο την εννοια οτι τα χρησιμοποιουν σε οτι μιξη να ναι..Ξερω μεχρι και για τον Νταγκεσταν Μπαντογκ.....Εχει ξεφυγει η κατασταση....στην FCI έχουν κάποιες προδιαγραφές για να αναγνωρίσουν νέες φυλές
γενικά το θέμα νέες φυλές είναι ένα θέμα σοβαρό
σε σχέση με κάποτε η όλη διαδικασία έχει γίνει πιο πολύπλοκη και αυτά που ζητάνε είναι πολλά
και δεν το βλέπω και τόσο κοιμισμένη στάση αυτό......άντε και βάλαμε πεκινουά με μαλτέζ και κάναμε μαλτεζουά-γιατί να αναγνωριστεί? και γιατί να μην αναγνωριστεί κιόλας? έλα ντέ? έχει λόγο ύπαρξης? γιατί έχει το αυθεντικό πεκινουά περισσότερους λόγους ύπαρξης απο το μαλτεζουά?
αλλά ας μην ξεφύγουμε απο το θέμα καθότι το Νεες Φυλές είναι τεράστιο.
πάντως pitXmastino ενώ τα pit δεν είναι αναγνωρισμένα ........ακόμα πιο απίθανο να αναγνωριστεί
Σου εχουν πει οτι δεν θελουν?Εχεις μιλησει με πολλους παγκοσμιως?σου εχει πει κανενας οτι οι εκτροφεις και ιδιοκτητες pit θελουν να μπουν τα πιτ στην fci?
Mπoρεις να μου πεις εστω εναν?εχω μιλησει με αρκετους εκτροφεις παγκοσμιος και αρκετους κατοχους σκυλων με pedigree και το 90% δεν θελέι
Για τους ιδιοκτητες ισως να ισχυει ως ενα βαθμο αλλα οι εκτροφεις?Για ποιον λογο να μην θελουν?Εχω την εντυπωση οτι οι πιο πολλοι ιδιοκτητες pit παγκοσμιως, δεν γνωριζουν τι σημαινουν τα αρχικα FCI και ουτε τους ενδιαφερει να μαθουν...
Υ.Γ. Αν γνωριζαν ή αν τους ενδιεφερε, μαλλον θα ειχαν παρει Amstaff...
Συμφωνω, και για αυτο το υπογραμμισα το ιδιοκτητες...Για τους ιδιοκτητες ισως να ισχυει ως ενα βαθμο αλλα οι εκτροφεις?Για ποιον λογο να μην θελουν?
Υ.Γ.Ωραιο Staffordshire Bull Terrier το σκυλι σου..Να το χαιρεσαι!
Εντάξει....νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός....για τον απλουστατο λογο του υπερτυπισμου που εχει χαλασει πολλες φυλες
Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο και το θεωρω υπερβολη....για τον απλουστατο λογο του υπερτυπισμου που εχει χαλασει πολλες φυλες