Videos και εικόνες της φυλής

krisai

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
224
3
Επειδη πολλοι νομιζουν οτι καλα ντογκο σαν κυνηγετικοι σκυλοι ειναι αυτα που πιανουν ενα γουρουνι απο το αυτι ιδου ενα βιντεο απο το club της αργεντινης για την αναδειξη πρωταθλητων εργασιας.

Το βιντεο ειναι εξεταση κατα ποσο ο σκυλος ειναι ασφαλης με τα ημερα ζωα καθως σκυλος που κυνηγαει τα παντα ειναι ανεπιθυμητος...
Συγχαρητηρια στο club που επιτελους απαιτει εναν ολοκληρομενο κυνηγετικο σκυλο και οχι ενα ανεγκεφαλο πλασμα που επιτιθεται στα παντα

[video=youtube;BamzkzdkcU0]http://www.youtube.com/watch?v=BamzkzdkcU0[/video]

Last edited by a moderator:

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Επειδη πολλοι νομιζουν οτι καλα ντογκο σαν κυνηγετικοι σκυλοι ειναι αυτα που πιανουν ενα γουρουνι απο το αυτι ιδου ενα βιντεο απο το club της αργεντινης για την αναδειξη πρωταθλητων εργασιας.

Το βιντεο ειναι εξεταση κατα ποσο ο σκυλος ειναι ασφαλης με τα ημερα ζωα καθως σκυλος που κυνηγαει τα παντα ειναι ανεπιθυμητος...
Συγχαρητηρια στο club που επιτελους απαιτει εναν ολοκληρομενο κυνηγετικο σκυλο και οχι ενα ανεγκεφαλο πλασμα που επιτιθεται στα παντα
Προκειται για μονταζ...
Η μπορει να ειναι κανενα ριτριβερ κανα λαμπραντορακι!Αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα.Πραγματικα ειναι σαν ψεμμα,να το βλεπεις να περναει διπλα απο τον ταυρο η τα αλλα ζωα και να μη τα δινει καν σημασια.Ενταξει τα σεβη μου στους κυριους εκπαιδευτες.Ετσι και περασω εγω με το Ζορμπα στα εκατο μετρα απο αλογο η ταυρο θα γινει το Ελ Αλαμειν.Ανεγκεφαλοι ειμαστε εμεις και οχι τα σκυλια παντως.:shock:

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πιστευω ότι δεν κάνει καλό στη φυλή που εγω προσωπικά λατρεύω να θεωρούμε φυσιολογική τη συμπεριφορά ένος dogo στη θέα σγελάδων, προβάτων, αλόγων, κατσικιών κλπ να κάνει σαν τρελό..
και αυτό που περιγράφει το videaki σαν κάτι εξωπραγματικό..
Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι ζούμε σε πόλεις και αναγκαστικά ακολουθούμε συγκεκριμένους ρυθμούς και συνθήκες.
Η εκπαίδευση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Ο σκύλος που κυνηγάει οτιδήποτε δεν είναι στατικό και κινείται, " ακουει μόνο" το drive του και δεν ακούει σε εντολές θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλος μπελάς.
Στο χωριό ο Diego ήρθε σε επαφή πολλές φορές με κοπάδια προβατα, κατσίκια κλπ ενώ ήταν ελέυθερος στο λιβάδι στα 100 μέτρα. Και ενω τα φέρμαρε για αρκετά λεπτά με το που ακουγε το όνομα του επέστρεφε αμέσως. Αυτο για μένα ήταν εξ αρχης το επιθυμητό.
Βέβαια δε σας κρύβω ότι θα ήθελα το σκυλί μου να συμμετέχει σε κηνύγι γιατί πιστεύω ότι θα του έδινε μεγάλη χαρα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
Προκειται για μονταζ...
....................................................
Ανεγκεφαλοι ειμαστε εμεις και οχι τα σκυλια παντως.:shock:
εσένα αρχιζω να σε συμπαθω τελικα.... :p
έχεις και ωραια σκυλια... :D

αμαλια στην ορεινή ναυπακτία έχει αγριογουρουνα...:rolleyes:
υπομονή...:p

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
Κατα την δικη μου ταπεινη αποψη μονταζ δεν εχει γινει , μονοπλανο ειναι ... το θεμα ειναι πως σχεδον ολα τα dogo στην θεα ενος αλογου η αλλου ζωου θα ηταν στην φερμα ...και το θεμα που ο φιλος Βαγγελης μας δειχνει εχει να κανει πως εχουν καταφερει να κανουν το ενστικτο του να διαχωριζει την εργασια με το κυνηγι και το εντυπωσιακο ειναι πως το εχουν καταφερει με επιτυχια ...οσο για τον diego (Αμαλια) ειναι πολυ λογικο να μην ασχοληθει με το κοπαδι που λες, αλλα αν ειχε ερθει σε επαφη με κυνηγι και θηραματα θα ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα να σε ακουσει στην εντολη σου αυτο προσπαθει να πει κ ο φιλος (mortezes) πιο πανω πως του μοιαζει απιστευτο να μαζευτει στην θεα θηραματος ενα dogo που εχει μαθει να κυνηγαει και δεν σου κρυβω πως και στα δικα μου ματια φανταζει πολυ δυσκολο να πετυχεις μια τετοια ισοροπια .Σιγουρα τους αξιζουν συγχαρητηρια για τη σκληρη δουλεια που εχουν ριξει για να πετυχουν τετοια αρμονια , πολυ ωραιο θεμα για συζητηση

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
δεν είναι δύσκολο κύριοι... το Ντόγκο στο Άλογο δεν θα αντιδράσει αν έχει εξεικιωθεί. Κι αυτό έχει να κάνει αφενός με την ίδια την μυρωδιά του αλόγου, αφετέρου την συμπεριφορά του ίδιου του ζώου.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
για να μην ανοιξω νεο θεμα...

χθες το βραδυ μου κινησε την περιεργεια αυτο το κουταβι...(Rottbullcan Faraon) 3 μηνων.

ενω στις παραπανω φωτογραφιες φαινεται ενα καρουμπαλο(?),εξογκωμα(?) στην ραχη του στις επομενες δεν υπαρχει...

τι ειναι αυτο?...ειμαι τελειως ασχετος...

επισης μια αλλη (ασχετη) ερωτηση...εχει κατι το ματι του ή επειδη το ενα εσωτερικο βλεφαρο ειναι ροζ και το αλλο μαυρο φαινεται ετσι?

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
τεο... το καρουμπαλο το πιο πιθανο να ειναι απο κανενα εμβολιο....
για το ματι οντως κατι φαινεται ν μην παει καλα......
αλλα απο φωτο και μονο ξερεις οτι τα συμπερασματα ειναι ανασφαλή...