Videos και εικόνες της φυλής

zafcon_romel

Well-Known Member
25 Μαϊου 2009
112
1
Αγ. Σύλλας, Ηράκλειο
Εκτός από το πολύ ωραίο βίντεο και σαφώς το σωστό σχόλιο του Βαγγέλη, νομίζω ότι είναι κορυφαία και η 4η σε σειρά εμφάνισης κυρία με το ταγεράκι και γάντια και τσαντάκι. :D:D
Μαίρυ ετοιμάσου στην επόμενη έκθεση.....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
γιατί δυστυχώς βαγγέλη μου( krisai) καποιοι επιμένουν να "εκρέφουν και να τα πουλάνε σαν φύλακες"....ki όχι σαν κυνηγόσκυλα δίωξης που είναι....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εμενα πάλι δε μου αρέσει :rolleyes: Για να ειμαι ειλικρινής δε μου μοιάζει καν με ντογκο :-|

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν ξερω απο Ντογκο,μπορω να σου πω απλα την ειδα και μου αρεσε.

τον ανοιχτο και φαρδυ στερνο της,τα ποδια της,το σωμα της μου φαινεται πολυ δεμενο,το τριχωμα της εκπεμπει υγεια και ο τροπος που εχει στηθει στις φωτογραφιες.

επισης για θηλυκο μ'αρεσει και το κεφαλακι της.(επειδη τα θηλυκα ειναι λιγοτερο εντυπωσιακα απο τα αρσενικα.)

αμα κανω λαθος,δεκτο...αλλα δεν ξερω απο Ντογκο.:D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Αmaliaz γι'αυτο την εβαλα για να μου πειτε την γνωμη σας και να με διορθωσετε...να μαθαινω και εγω.

οχι -σωστα Σωτηρη- προσπαθω να μην μπερδευω τις φυλες...απλα το εκρινα ως Ντογκο..οχι με βαση το bullie...αν κανω λαθος πειτε μου.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Teo,

αν εξαιρέσεις πως τα οστά της είναι βαριά, ιδιαίτερα για θηλυκό, έχεις ενδεχομένως δίκιο πως το σώμα της μπορεί να είναι καλό.

Το "υγιές" το συμπεραίνεις προφανώς από την λευκότητα του μανδύα, ο οποίος σε αντίθεση με το δασικό περιβάλλον δείχνει εξαιρετικά περιποιημένος... αλλά...

Είναι βραχυκέφαλη, δηλαδή το ρύγχος της, αν κι έχει ένα σωστό σχήμα, είναι πολύ κοντό. Αυτό είναι ένα σημαντικό ελάττωμα, όχι όμως τόσο σημαντικό όσο τα δύο επόμενα...
...έχει στρογγυλό μάτι!
...έχει σοβαρό προγναθισμό!

Το κεφάλι της είναι άτυπο (για Ντόγκο... τυπικό για Αμερικάνικο Μπουλντογκ) κι αυτό εννοεί η Αμαλία!

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
σωστα!το ματι με παρεξενεψε και εμενα,αλλα δεν τολμησα να το εκφρασω,μηπως ηταν βλακεια...

p.s θα ρωτησω την εκτροφεα bullmastiff στο facebook που το εβαλε σαν φωτογραφια...λετε να ειναι κανενα θηλυκο American Bulldog?δεν νομιζω να εχω κανει τετοιο λαθος...λετε να εχω?...θα γραφω μονο στα bullmastiff μετα...:D:D

Last edited:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
σωστα!το ματι με παρεξενεψε και εμενα,αλλα δεν τολμησα να το εκφρασω,μηπως ηταν βλακεια...

p.s θα ρωτησω την εκτροφεα bullmastiff στο facebook που το εβαλε σαν φωτογραφια...λετε να ειναι κανενα θηλυκο American Bulldog?δεν νομιζω να εχω κανει τετοιο λαθος...λετε να εχω?...θα γραφω μονο στα bullmastiff μετα...:D:D
Εγώ πάντως ανάμεσα σε American Bulldog και Dogo θα στοιχημάτιζα τα λεφτά μου στο πρώτο.
Κάποιοι ίσως να το αποκαλούσαν και "Old English White"... αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Σωτηρη τι ειπαμε οτι θα στοιχηματιζες?...εχεις πολυ εμπειρο ματι...;):)

τα συγχαρητηρια μου!

λοιπον δεν χρειαστηκε καν να την ρωτησω,το album λεει "American Bulldog"...

και δεν ντρεπομαι να παραδεχθω οτι οχι μονο δεν κοιταξα καν τον τιτλο του album,οχι μονο παραμερησα τις οποιες αμφιβολιες μου,αλλα το παρουσιασα σαν ομορφο Ντογκο!

ισως το δικο μου λαθος,βοηθησει πολλους να κρινουν πιο ηρεμα και οχι βιαστικα...εκρινα γρηγορα και με ανυποστατη σιγουρια...

λαθος μου λοιπον...

παντως το ατιμο,εμοιαζε πολυ...:rolleyes::D:(

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε στην Αμαλία...
που αν και νέα doguero έχει φάει τέτοια "κατήχηση" που τόλμησε να πει σε δημόσιο φόρουμ την γνώμη της πως δηλαδή "αυτό δεν της μοιάζει με Ντόγκο"!

Καλά πάμε!
:rolleyes:

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ξεκίνησα να βλέπω τις φωτό κι έλεγα από μέσα μου, ρε γμτ κάτι δεν μου κολλάει σε αυτο το σκυλί...
Στη συνέχεια βέβαια μου αναλύσατε τι δεν μου κόλλαγε....:rolleyes::D

Τα συγχαρητήρια κι από μένα Αμαλία!:D

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Μπράβο Αμαλιό !
Αρχικά το πέρασα για ημίαιμο λευκό Μπόξερ ή για ημίαιμο ντόγκο, για να είμαι ειλικρινής
Πάντως ότι και αν είναι, είναι πολύ γλυκιά και χαριτωμένη φατσούλα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
:oops: Ευχαριστώ!!

Εγω θελω να ευχαριστήσω εσας dogueros μου καλοι:p που μου μαθατε και μου μαθαίνετε τοσα πολλα για τη φυλή που λατρεύω!!!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Βίντεο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1993 που έγινε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Παρελαύνουν μεγάλα ονόματα όπως οι Jose Luis Forlla, Luis Milla de La Cruz, Eduardi Lavado, Carlos Hernandez, Marcella Cauvin, Carlos Ruffino, Ana Maria Tedeschi, Maria Angelica Camera και πολλοί άλλοι.

Kριτες ο Miguel Angel Martinez και ο (τεράστιος) Otto Schimpf

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο έχει αλλάξει το Ντόγκο μετά από μόλις δεκαεξίμισι χρόνια.

[video=youtube;zvt1EB_yRbY]http://www.youtube.com/watch?v=zvt1EB_yRbY[/video]

[video=youtube;qinhiSf1_bU]http://www.youtube.com/watch?v=qinhiSf1_bU[/video]

[video=youtube;25eDnXKsDL4]http://www.youtube.com/watch?v=25eDnXKsDL4[/video]

Last edited by a moderator: