Κοίτα, όπως ανέφερα δεν συμφωνώ νε την παραπάνω σκέψη για έναν και μονο λόγω. Ο σκύλος δεν έχει κρίση. Εγώ έχω 5 παιδιά. Από τα οποία το ενα νηστευει τα πάντα, κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα για 40 μέρες, ενα αλλο εχει κόψει τελείως το κρέας. Τα παιδιά έχουν δικη τους κρίση, και έχουν ΕΠΙΛΈΞΕΙ αυτόν τον τρόπο ζωής. Παιδιά είναι ακόμη, και μπορεί κάποτε να αλλάξουν μυαλά θα είναι όμως δικη τους επιλογή. Αυτό το φέρνω ως απάντηση επειδή εκανες τον παραλληλισμό ανάμεσα σε παιδιά και σκυλιά.Ποια αλλη οπτικη γωνια βρε συ;
Της παλαβομαρας; Αυτουνου μπορει κατι να εχει αλλαξει μεσα του και να κανει οτι κανει! Το σκυλο ή το παιδακι (γιατι δεν πιστευω ότι σε παιδι θα εδινε κρεας) τα ρώτησε αν κι αυτων άλλαξε κατι μεσα τους;
Αυτο ειναι κακοποίηση εστω και με τον μανδυα καποιας ιδεολογιας
Τώρα όντως συμφωνούμε ότι στα σκυλιά είναι τελειως διαφορετικό, και προσωπικά το κατακρίνω. Πότε δεν θα επέλεγα να το κανω αυτί στο σκύλο μου. Αλλα πιστεύω πως έπρεπε να ακουστεί έστω και έμμεσα η άποψη ενος ανθρώπου , όπως τουλάχιστον την μετέφερε σε μένα, όπου ακολουθεί αυτόν τον τρόπο ζωής.