To IQ των σκύλων

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πάντως στο ποσο γρήγορα μαθαίνει και ποσες επαναλήψεις χρειάζεται για να μην το ξεχάσει δείχνει κάποια πράγματα για την εφυία..

Αν δηλαδή το μάθει μια φορα και του το ξανά πεις μετά από ένα μηνα ή δυο χωρίς επαναλήψεις ενδιάμεσα και το θυμάται..
Επίσης αν παρατηρεί τις αλλαγές στο σπίτι..καινούρια έπιπλα ή αλλαγή αυτών..

ή να αλλάζεις το μέρος που βάζεις το φαγητό του και να του βάζεις εμπόδια π.χ. ένα χαρτόνι πάνω από αυτό, ο τρόπος με τον οποιο θα κοιτάξει να ξεπεράσει το εμπόδια για να βρει το φαγητό του δείχνει και αυτό κάτι..

Το να μαθαίνει πράγματα χωρίς να ασχοληθείς να του τα μάθεις..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
θα παρω ενα σε 2 περιπου μηνες, γιατι θελω να ψαξω εκτροφεα ο οποιος να ειναι απο τους καλυτερους
,

Το προβλημα ειναι πως μαλλον δεν εχουμε στην Ελλαδα..

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
ή να αλλάζεις το μέρος που βάζεις το φαγητό του και να του βάζεις εμπόδια π.χ. ένα χαρτόνι πάνω από αυτό, ο τρόπος με τον οποιο θα κοιτάξει να ξεπεράσει το εμπόδια για να βρει το φαγητό του δείχνει και αυτό κάτι..
σε περιπτωση που θελοντας να φαει το φαει το φαι φαει και το χαρτονι τι συμπερασμα βγαζουμε;

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
σε περιπτωση που θελοντας να φαει το φαει το φαι φαει και το χαρτονι τι συμπερασμα βγαζουμε;
Μετάφραση: σε περίπτωση που θέλοντας να φάει το φαΐ, το φάει (το φαΐ), φάει και το χαρτόνι, τι συμπέρασμα βγάζουμε;

Απάντηση: Ότι δεν του έφτασε το φαΐ?

:D

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
πανεξυπνο το ποιμενικο,Κιμωνα...στο τελος ειδικα αγαλμα ο σκυλος...!
εγω που ειμαι δυσπιστος μπορω να υποθεσω οτι ισως ο σκυλος να τα εκανε ολα αυτα μονος του και μετα να προσθεσανε την φωνη στο βιντεο

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
πολύ πιθανόν να είναι ντουμπλαρισμένη η φωνή, τα γέλια και τα χειροκροτήματα για να κάνουν και το κομμάτι τους οι παίχτες αλλα σίγουρα υπάρχει ένας εκπαιδευτής τον οποίο ενδεχομένως να έχουν αποσιωπήσει απο πίσω στο βίντεο!!!Το σκυλι παραείναι τέλειο στις εκτελέσεις για να είναι τελείως μα τελείως μόνο του!!Ενδεχομένως να έχει εκπαιδευτεί σε όοολο αυτό σαν μια χορογραφία και το μπαλάκι να είναι για ξεκάρφωμα αλλά μου φαντάζει και αυτό απίθανο!!!(ταπεινή μου άποψη πάντα)!!!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ενδεχομένως να έχει εκπαιδευτεί σε όοολο αυτό σαν μια χωρογραφία και το μπαλάκι να είναι για ξεκάρφωμα
Μα ειναι χωρογραφια.., εγω καπως ετσι το βλεπω τουλαχιστον..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ο σκύλος εκτελεί με τις εντολές που ακούγονται από αυτόν που τραβάει το βίντεο. Τα γέλια κλπ ειναι επειδή προβλήθηκε σε εκπομπή στην Αμερική. Μόνος του δεν εκτελεί σκύλος τέτοιες κινήσεις με τίποτα. Η επιβράβευσή του είναι το μπαλάκι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul