To be or not to be στο κρεβάτι μας; Ιδού η απορία.

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Χαχαχαχα παιδια εχω λιωσει στα γελια με τις ιστοριες σας..

Λοιπον εγω απο την δευτερη τριτη βδομαδα που τον πηρα τον εβαζα για υπνο μεσα στο κρειτ διπλα στο κρεβατι μου(πριν κοιμοταν στο παρκο του), αλλα ρε παιδια αν ειναι δυνατον, απο 2,5 μηνων κανει ενα ροχαλητο ο κερατας λες και οργωνει τρακτερι ιδιαιτερα αν εχουμε παιξει και ειναι λιωμα καινει και ξεφυσηματα τυπου σκαστρας απο πουντοτζιτο...Το γελιο ειναι οτι επειδη και εγω ροχαλιζω, προφανως οταν τον ενοχλουσε το δικο μου ροχαλητο ξυπναγε μεσα στη νυχτα και μου γαβγιζε μεχρι να ξυπνησω και κατα συνεπεια να σταματησω και την ξαναπεφτε για τουφα ευθυς αμεσως...Αυτο το εχει επιβεβαιωσει ο αδερφος μου που ενα βραδυ ηταν ξυπνιος και ενω ροχαλιζα δυνατα ξυπνησε ο σκυλος και μου γαυγιζε να βγαλω το σκασμο να δει το σκυλοονειρο του ησυχος...Ωσπου μετακομισε ο κυριος εις το λιβινγκ ρουμ και κοιμομαστε ομορφα αμφοτεροι..

Τωρα οσον αφορα τις ιδιωτικες στιγμες,μια φορα που ειχε ερθει σπιτι η κοπελα μου τον εβγαλα στη βεραντα για να κανουμε τα δικα μας..απο την καψα μου ομως δεν εκλεισα τα πατζουρια ως συνηθως και ο κυριος ολη την ωρα μας επερνε ματι και γαυγιζε οσο δεν εχει γαυγισει τους 5 μηνες της ζωης του...οταν δε μπηκε μεσα κραταγε και μουτρα στη δικια μου δεν την πλησιασε καθολου εκεινη τη μερα και οταν εφυγε την γαυγιζε κι ολας....Την επομενη φορα που βρεθηκαν ολα μελι γαλα..
Αβυσσος η ψυχη του κουταβου...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πάντως πέρα από την πλάκα είναι θέμα προσωπικό! Εγώ το έκανα το "λάθος" από την πρώτη μέρα! Τρελλαίνομαι να κοιμόμαστε μαζί αλλά πλεον δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς να με ακουμπάει και κάπου αυτό δεν είναι καλό ούτε για την μικρή!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Πάντως πέρα από την πλάκα είναι θέμα προσωπικό! Εγώ το έκανα το "λάθος" από την πρώτη μέρα! Τρελλαίνομαι να κοιμόμαστε μαζί αλλά πλεον δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς να με ακουμπάει και κάπου αυτό δεν είναι καλό ούτε για την μικρή!!!
Ευτυχώς δεν εκανα το ίδιο λάθος και εγω με τον Solo, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο πάντα είναι δίπλα άπο το κρεββατι και αν δεν σηκωθω δεν σηκωνετε ούτε αυτός. Μεγάλος συμπαραστάτης στον ύπνο!

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Οι καναπεδες και τα κρεβατια ειναι ...απογορευμενο σημειο για τον δικο μας
Παιζοντας κυνηγητο με τα παιδια ανεβαινει πανω ,καμια φορα με την φορα που εχει ,αλλα αμεσως κατεβαινει
Εχω την εντυπωση πως προτιμαει τα πιο δροσερα σημεια του σπιτιου, το μαρμαρινο πατωμα του καθιστικου,γιατι παροτι ερχεται στο υπνοδωματιο οταν ξαπλωνουμε ,μετα απο λιγο φευγει .....

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Στο μονο "επιπλο" που μπορούν να ανεβουν με δική τους πρωτοβουλία είναι το δικο μου κρεββατι.
Καναπεδες πολυθρόνες κλπ μονο κατοπιν εντολής.
Και το δικο μου κρεββατι μπορουν να το χρησιμοποιούν μονο όταν δεν ειμαι εγω πανω.
Όταν το χρησιμοποιώ εγώ ο καθης επιστρεφει στο κρεββατι του.
Στην αρχη νομιζα ότι θα ήταν δύσκολο να κανουν αυτο το διαχωρισμο (να ανεβαίνουν δηλ. μονο όταν δεν ειμαι πανω ή τους φωναξω εγώ) αλλα τελικα το καταλαβαν σχετικά γρηγορα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Για να είμαι ειλικρινής επειδή είναι τοσοδούλα (και περνάει απαρατήρητη) και δεν έχει θέμα με τις τρίχες (ευλογία αυτό το σκυλί!) στον καναπέ έχει ελεύθερο. Κατά τα άλλα πολυθρόνες σκαμπώ, καρέκλες και τον δερμάτινο καναπέ του γραφείου μου τα αγνοεί επιδεικτικά (χαρά μου εμένα!). Η μικρή πρέπει να έχει θέμα στο σπίτι μας με τα πλακάκια...της πέφτουν πολύ κρύα!!
Κατά τα άλλα θα προσπαθήσω να εφαμόσω και εγώ στο κρεβάτι το ανεβαίνεις όταν θέλω εγώ και ελπίζω να τα κατεφέρω. Πρέπει να παρατηρήσω δε ότι γενικά το κρεβάτι το αγνοεί όταν δεν είμαστε εμείς εκεί...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
ας μην μετατραπούμε σε "Τζακ Ράσσελ-σας αφήνει να κοιμηθείτε?" :)

αλλά....Σάρα,σοβαρά πιστεύεις πως οι αυστραλέζοι συγκρίνονται με τα Τζακ απο άποψη ενέργειας?
δεν έχω γνωρίσει αυστραλέζο αλλά......μου φαίνεται ότι δεν έχεις γνωρίσει Τζάκ Ράσσελ
έχω τύχει με Ρασσελάκι σε παραλία να παίζει μπαλάκι απο το πρωί ώς το βράδι συνεχόμενα....αλλάζαν βάρδιες καμιά δεκαριά άτομα όλη μέρα......
Δεν αμφιβάλλω καθόλου, αλλά οι Αυστραλέζοι είναι περιβόητοι για την ενέργειά τους καθότι εργασιακά σκυλιά και μάλιστα για μεγάλα μεγέθη. Άμα ο Αυστραλέζος πρέπει να πάρει 2000 πρόβατα και να τα πάει στη βοσκή ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ κάθε μέρα, τα τρέχει όλη μέρα να τα μαζεύει και μετά να τα φέρει πίσω ακριβώς 2000, τι να σου κάνει το καψερό το τζακρασελλίδιο? Αλλωστε το πρώτο πράμα που σε προειδοποιούν όλοι να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ είναι να πάρεις Αυστραλέζο άμα δεν είσαι και πολύ της κίνησης. Οι όμιλοί τους έχουν και το χώρο στις σελίδες τους όπου συζητά αν κάνει κανείς για Αυστραλέζο:

http://www.therealjackrussell.com/index.php
http://www.therealjackrussell.com/breed/index.php
http://www.therealjackrussell.com/breed/jrprofiler.php

Εντάξει, λέει ότι έχει ενέργεια αλλά άλλες είναι οι προκλήσεις του. Από την άλλη δες τους Αυστραλέζους:

http://www.asca.org/aboutaussies/personalityandcharacter
http://www.asca.org/findinganaussie/isanaussieforyou

Και γενικά το πρώτο πράμα που θα σου πούνε είναι ότι ο Αυστραλέζος θα σε φάει (μεταφορικά) άμα δεν τον ασκείς. Καταρχήν θα μασήσει τα κέρατά του. Τις τελευταίες μέρες για παράδειγμα έχω τόση δουλειά που έρχομαι σπίτι βράδυ και πέφτω ξερή, οπότε το Μουφ βγαίνει πολύ λίγο και έχω από πάνω τόσες τύψεις όσες δε φαντάζεστε. Αυτή τη στιγμή π.χ., επειδή ξέρει ότι θα πάω στη δουλειά μου και Κύριος οίδε πότε θα έρθω πίσω (έχω κι ένα επαγγελματικό γεύμα), μου έχει φέρει το σκοινάκι του. Ήδη έχει μασήσει διάφορα πλαστικά. Και πού να τον δείτε να τρέχει κουτρουβαλώντας...

Και για του λόγου μου το αληθές, ορίστε και μια φωτογραφία του μεγάλου ηγέτη (δηλαδή του Ernie Hartnagle) που δείχνει ΜΕΡΟΣ ΚΟΠΑΔΙΟΥ 2000 προβάτων να το οδηγεί το περίφημο Μουφ που εξέθρεψε ονόματι Las Rocosa Scooter στο Wyoming. Προσέξτε τον Αυστραλέζο μπροστά (πίσω από το κοπάδι δηλαδή) που την κάνει αυτή τη δουλειά ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ!!!!! Σιγά τώρα μην κάνει τέτοια δουλειά ένα τζακρασελούδι εκεί!!:p:D:D

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97