To σύμπαν συνωμότησε!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τσιπάκι είχε; Το κολάρο τι διάκεια έχει; Να πάρεις ένα ακόμα να το αλλάξει ο θείος σου όταν πρέπει.
Αλλες εξετάσεις κάνατε;

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Τις θεωρησε περιττες, του φανηκε υγιης! Βεβαια εγω απο οτι ειδα πρεπει αν ειναι σε οιστρο, και αυτος ουτε που το πηρε χαμπαρι.. Δραμα η υποθεση με τους κτηνιατρους εδω περα. Πρεπει να παω σε αλλη πολη???

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τσιπάκι είχε;
Να πας κάπου που θα μπορούν να κάνουν εξετάσεις και να επιμείνεις. Αν είναι σε οίστρο, να βεβαιωθείς ότι θα στειρωθεί.

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
A τσιπακι το απεκλεισε να εχει, λεει οτι δε βαζει κανεις εδω τσιπ και οτι σιγα μην του ειχανε τσιπ, και το ξυλοφορτωνανε και το παραταγανε! Ωρες ωρες νιωθω οτι ζω στο 1821 σε συγκριση με αυτα που δαιβαζω απο σας!

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Εδω δεν ειχε ζυγαρια, σγα μην ειχε μηχανημα! Αμφιβαλλω! Για αυτο ολοι πανε στην αλλη κτηνιατρο τελικα, που μπορει να ειναι χαλαρη κι αυτη, αλλα εχει κι εναν εξοπλισμο....

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Οκ την αλλη βδομαδα θα την παω και στην αλλη. Μου φαινεται θα πρεπει να βαλω κι εγω το χερι στην τσεπη μου..
Η στειρωση ποσο κανει? Μετα θα πρεπει να ειναι σε αποστειρωμενο περιβαλλον? Εννοω θα εχει προβλημα στην αυλη?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Θα είναι μπαταρισμένη για λίγο. Όταν φτάσει η ώρα θα σου πουν.
Πάντως, να εξηγήσεις στον θείο σου ότι όλα αυτά είναι απαραίτητα για την υγεία του ζώου και τη δική του. Μη λυπηθεί τα χρήματα. Κι από τροφή να του πεις τι να αποφεύγει ( όπως ντομάτες, λίπη, βρασμένα κόκκαλα, χοιρινό ωμό) και να πάρεις μια καλή ξηρά. Γενικά, πες του πέντε πράγματα να προσέχει και τι να αποφεύγει από τα μεγάλα λάθη που κάνουμε συνήθως. Α, και για την αυλή να προσέχει μη βάλει δηλητήρια πουθενά ή κάτι που μπορεί να σκοτώσει τη σκυλίτσα.

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Σε ευχαριστω βρε Βερονικα, με εχεις βοηθησει πολυ!! Τωρα να δω πως θα κουμανταρω εναν 45αρη που δεν ειχε ποτε ασχοληθει με σκυλια και εχει νοοτροπια χωριου λιγο πολυ.. Πρεπει να κανω πλυση εγκεφαλου, αν ειναι δυνατον και αντικατασταση :p To καλο ειναι οτι την αγαπησε την τσαχπινογαργαλιαρα.. Θα του τα πω ολα αυτα, πολυ χρησιμο αυτο με τα δηλητηρια δεν το ειχα σκεφτει, αν ραντισει θα του πω να την περιορισει στη μπροστινη αυλη. Παντως ειναι παρα πολυ καλη, αφου το μποστανι, παρολο που το εχει απεριφραχτο ο θειος, δεν το πειραζει καθολου, χωρις να της εχει πει ουτε μη!! Σε ευχαριστω!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Απλά να διαβάσει να μην είναι τοξικό για τους σκύλους ό,τι ρίξει στο μποστάνι και στα φυτά. Θειάφι, θειοχαλκίνη, γαλαζόπετρα κλπ, δεν είναι τοξικά, αρκεί βέβαια να μην φάνε ποσότητα. Μπορεί να βάλει φραχτάκια στα φυτά στον κήπο και στο μποστάνι του.
Καθοδήγησέ τον μιας και μπορείς. Είμαι σίγουρη πως αφού την αγάπησε, θα την φροντίσει καλά. Α, και μια ταυτότητα να της πάρεις με τα στοιχεία του θείου σου. Ο πατέρας μου έχει χαράξει τα στοιχεία και στα περιλαίμια που έχουν μια μεταλλική επιφάνεια, μήπως μαγκωθεί η ταυτότητα πουθενά και χαθεί. Κι αυτό βοηθάει.

Last edited:

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Ωραια και ταυτοτητα στο προγραμμα, να ρωτησω κατι μιας και σε βρηκα να σε εκμεταλλευτω, αυτο το κολλαρο το kiltix ξερεις ειναι καλο? ΕΙναι πολυ χημικο? Δλδ ποσο επικινδυνο ειναι για το σκυλο αλλα και για μας να την χαιδεουμε να την αγκαλιαζουμε κτλ? Μηπως προτεινεις καποιο αλλο? Διαβαζα καπου για βιολογικα, βρηκα αυτο στο ιντερνετ, το ξερει κανεις?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ας την ταίζει και τυρόπιτες (που λέει ο λόγος), αρκεί να φροντίσει άμεσα για τα πιο επείγοντα.
Οπωσδήποτε εξετάσεις για ερλίχια και καλαζάρ. Σαίνι ο γιατρός ε? Ακου φαίνεται υγιής.... Αιματολογική με το μάτι? :confused:
Και οπωσδήποτε στείρωση και μάλιστα άμεσα. Η σκυλίτσα μπορεί να είναι ήδη έγκυος και ο άπειρος θείος να καταλήξει με καμιά 10αριά σκυλιά στα καλά του καθουμενου.
Oι εξετάσεις πρέπει να γίνουν επίσης το συντομότερο γιατί αν τυχόν έχει ερλιχίωση που δεν είναι καθόλου απίθανο, θα πρέπει να κάνει πρώτα θεραπεία και μετά στείρωση. Η ερλιχίωση προκαλεί αναιμία που σημαίνει ότι είναι επικίνδυνο να γίνει επέμβαση αν είναι σε έξαρση. Και για να μην τρομάζει ο θείος σου σε περίπτωση που βρεθεί θετική, η ερλιχίωση θεραπεύεται εύκολα και γρήγορα με μια φθηνή αντιβίωση εφόσον δεν έχει προκαλέσει σοβαρές βλάβες.

Η σκυλίτσα είναι πολύ όμορφη και με σένα από δίπλα για ψάξιμο και συμβουλές ελπίζω ότι θα έχει μια καλή ζωή :)

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Τη δευτερα θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου!! Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι δε θα του αρεσει του θειου να χωσει το χερι στην τσεπη για στειρωση. Ας κανουμε τις αιματολογικες πρωτα και θα δουμε.
Καλα πρεπει να σας την βγαλω μια φωτο και τωρα που ειναι χτενισμενη... κουκλαρα!!! Δεν εχει προβλημα ουτε με αλλα σκυλια που συνανταμε στις βολτες ουτε με τις γατες του θειου, και ολο το χωριο τη φτυνει μην τη ματιασει την ομορφια μας! Ειμαστε και οι μονοι σε ολο το χωριο που βγαζουν τον σκυλο τους βολτα!
Φοβαται τους ανθρωπους που κρατανε κατι και κανουν αποτομες κινησεις. Σημερα για δοκιμη πηρα ενα κουτσουρο και το κουβαλησα και εμενα δε με φοβηθηκε, ξεφοβαται σιγα σιγα. Η μανα μου την αγαπησε και πηγαινει στο χωριο να παιζει με τη λαρα οταν ο θειος ειναι στη δουλεια, για να μη μενει πολυ μονη της!!! Χαχαχα. Εντωμεταξυ χτες που την εβαλα στο αυτοκινητο συνειδητοποιησα ποσο μου αρεσει το αρωμα της σκυλιλας, ποσο το ειχα αγαπησει, και ποσο μου ειχε λειψει..
Παραμιλαω σορρυ :p