To σύμπαν συνωμότησε!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
κουκλαρα !!ευχομαι να τη κρατησει ο θειος.και φροντισε να τη στειρωσεις για να μην εχετε ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες και αγχος για τη τυχη των κουταβιων.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πανεμορφη ειναι και δύσκολα θα μπορεσει να της αντισταθεί ο θείος!;)

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
To oνομα της το βγαλανε αλλοι τελικα, την λεμε Λαρα απο σημερα. Εγω ηθελα Κιρκη, αλλα ...
Προχτες που της μιλησα της κτηνιατρου μου ειπε να της την παω μετα απο 20 μερες μηπως την αναζητησει κανεις, και επειδη ηταν απο σπιτι μην της κανει στο καπακι εμβολιο. Ετσι ειπε ετσι λεω.
Του ειπα να κανει στειρωση, αν και ειναι σχετικα απιθανο να μπει αλλος σκυλος στο περιβολι, τωρα τι θα κανει αυτος δεν ξερω, δεν μπορω να του υπαγορευω εγω.. Θα δουμε..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
To oνομα της το βγαλανε αλλοι τελικα, την λεμε Λαρα απο σημερα. Εγω ηθελα Κιρκη, αλλα ...
Προχτες που της μιλησα της κτηνιατρου μου ειπε να της την παω μετα απο 20 μερες μηπως την αναζητησει κανεις, και επειδη ηταν απο σπιτι μην της κανει στο καπακι εμβολιο. Ετσι ειπε ετσι λεω.
Του ειπα να κανει στειρωση, αν και ειναι σχετικα απιθανο να μπει αλλος σκυλος στο περιβολι, τωρα τι θα κανει αυτος δεν ξερω, δεν μπορω να του υπαγορευω εγω.. Θα δουμε..
Δε συμφωνώ. Χωριό είναι, κάποιος θα την έβλεπε να την πάει στο σπίτι της, κάποιος θα την αναζητούσε, θα το είχατε μάθει. Να την πας να δείτε αν έχει τσιπάκι και να την εξετάσει εξωτερικά για αρχή. Δεν ξέρεις καμιά φορά. Πολύ χαλαρή η... κτηνίατρος.

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Χαλαρη και περιζητητη, θα πρεπει να κλεισουμε ραντεβου 3-4 μερες πριν! Σκεφτομαι μηπως να την παω σε κανεναν αλλον, αλλα οοολοι εδω περα σε αυτην πανε....

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Eξω την εχει, οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ. Το καλο ειναι, οτι μεσα σε δυο μολις μερες απο οτι φαινεται η μικρη τον τουμπαρε!! Του κανει χαρες, πεφτει για χαδια, καθεται ησυχη, ειναι τοσο γλυκια και καλη, δεν κανει σαματα, του εχει γινει κολλιτσιδα, τον εχει θεο! Πως να μην πεσει ο θειος, και ας μην εχει δειξει η πιτσιρικα οτι ειναι φυλακας!! Αν τα καταφερε σε δυο μερες να τον γλυκανει, μπορει και να εχουμε και αλλες προοδους!! Ελπιζω!!
Βασικα εγω εχω την εντυπωση οτι οι φοβιες που εχει, γιατι πρεπει να εχει φαει πολυ ξυλο, αν καποιος κανει καποια αποτομη κινηση, η σηκωσει το χερι, γινεται μπουχος, θα περασουν με τον καιρο, και οτι τουλαχιστον θα θελει να προστατευσει τον.. μπαμπα της και δε χρειαζεται να γαυγιζει τον καθε περαστικο!!

Last edited:

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
H πιτσιρικα γαυγισε και αγριεψε σε απροσκλητο επισκεπτη!!! Ο κυβος ερριφθη!! :)

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Tου πιπιλιζω το μυαλο να την βαζει να καθεται πριν να τρωει, να λεει συνεχεια το ονομα της και ολα αυτα, αλλα δεν ξερω ποσα κανει απο οτι του λεω! Εντωμεταξυ οσες φορες εχω προσπαθησει εγω να την μαθω να καθεται απο τις 100 καθεται τη μια, στηλωνει τα ποδια και δεν παει πουθενα! Αν ερθει ο θειος ομως, ξαπλωνει τανασκελα!

posavats

Well-Known Member
19 Απριλίου 2012
59
1
Καλοριζικη η κουκλα.Καταρχήν μην περιμενετε θαυματα απο κουτάβι...Ολα σιγά σιγά.Δευτερον και ο δικος μου ηταν κακοποιημενος αλλά τώρα έχει γινει μέγα κουτοπονηρο μαγκακι!!! Και βασικά πολυ συντομα ξεπερασε τις φοβιες του. Οι βασικες εντολες ειναι απαραιτητες αλλά ειδικά οι μεγάλοι άνθρωποι δεν δινουν τοσο σημασια.Θα δεις οτι με τον καιρο ολο και θα δενονται μεταξυ τους.

Last edited:

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Λοιπον πηγαμε στον κτηνιατρο σημερα!!! Ηταν παρα πολυ κυρια μες στο αυτοκινητο, αν και επρεπε να την παρω σηκωτη αγκαλια για να την βαλω! Δεν πηγαμε στη διασημη κτηνιατρο, πηγα σε εναν αλλο παλιο, που μου ειπαν για καλο, τελικα, δεν ξερω ποσο δικιο ειχαν.. Της εβαλε θερμομετρο, ειδε ματια, αυτια, δοντια, και εβγαλε το συμπερασμα οτι ειναι 2-3 ετων, και οτι ειναι κολλει με λυκοσκυλο, τωρα πιο κολλευ και πιο λυκοσκυλο.... μη με ρωτατε!!!!!! Τελοσπαντων, μου ειπε τα ιδια για το εμβολιο, να περιμενω 1-2 μηνες, και της εβαλε ενα κολλαρο, επειδη της βρηκε ενα τσιμπουρι που δεν ειχε πεθανει με την αμπουλα frontline plus που της ειχα βαλει προχτες. Τον ρωτησα μηπως ειναι λιγο νωρις για το κολλαρο, αλλα ηταν πολυ χαλαρουιτος και αυτος, δεν τρεχει τπτ!! Το κολλαρο ειναι της Bayer to Kiltix. Ζυγαρια να την ζυγισει δεν ειχε, και την εκοψε με το ματι γυρω στα 25 κιλα. Καταλαβα τελικα γιατι ολοι πανε στην αλλη, τουλαχιστον εχει και μια ζυγαρια! Τι να πω..... Χαιρετησαμε πληρωσαμε και φυγαμε..