To πρώτο μου κουτάβι! (Akita Inu)

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
ρε συ blade είσαι μεγάλος αμφισβητίας ρε παιδί μου!! Οι εκτροφείς δεν σου αρέσουν, τα καθαροαιμα δεν σου αρέσουν σαν όρος γέννημένο πνεύμα αντιλογίας!

Παρεμπιπτόντως σε ένα εχεις δίκαιο μήπως θα έπρεπε να ενημερωθεί ο εκτροφέας οτι οι σκύλοι του εχουν μπει σε παραγωγή? και εαν το ξέρει μήπως να φάει μαύρο?
Συγνωμη που δεν ειμαι ''παπαγαλακι'' :p
τι να κανω δλδ???να γραφω ''+1'' και ''συμφωνω'' ολη την ωρα (το κανω και αυτο...)??? :p

δεν ειναι το μονο που εχω δικιο :p:p:p:p:p:p

τωρα ενα αλλο θεμα ειναι οτι ο σωστος εκτορφεα ειναι σπανιο ειδος,πιο σπανιο και απο τον γιγαντιο μυρμηγκοφαγο!
ποιο σπανια και απο τους εξαφανισμενους ''διαβολους της Ταζμανιας''...χαχαχα...

τι τι μαυρο να φαει αφου ολοι το κανουν! ποσοι λενε και καλα δεν δινουμε σε μαντρες και τετοια και μολις δουν φραγκα τα ξεχνανε ολα!
ΣΣΣΣΣΣσσσσσ.......μην τα λες αυτα και ξυπνησει κανεις... :)

Νομιζω ο εκτροφεας δεν χρειαζεται να το μαθει. Εφοσον τα σκυλια δεν ειναι πλεον δικα του κα δεν υπαγραφουν καποιο συμβολαιο δεν εχει το δικαιωμα να ανακατευεται.
χμμμ...

ο ενας και μοναδικός σκύλος μας που ηταν απο εκτροφείο διατήρησε επαφή με τον εκτροφέα του και τα 12 χρονια που έζησε, για μένα έτσι θα έπρεπε να είναι.
ο εκτροφεας το ζητησε/απαιτησε?...αν εσεις δεν θελατε μπορουσε να παρεμβει?

Last edited:

jkarakasinio

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2012
68
0
zakynthos
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Δεν ξέρεις πόσο ονειρευόμουν εναν σκύλο! Απο παιδί! Αλλά επειδή οι δικοί μου (ο μπαμπας μου βασικά) συχένεται τους σκύλους μου είπαν πέρνα εσύ και θα σου βρούμε σπίτι να έχεις μαζί σου και το σκυλάκι σου. Ανυπονομώ να κάνουμε όλα τα εμβόλια, να μεγαλώσει λίγο για να παίζουμε όλη μέρα! Στο σπίτι μόνο για φαϊ και για ύπνο θα πηγαίνουμε!!!
σε νιωθω φιλαρακο να τον εχεις παντου παντου μαζι αρσενικος κ αυτος θα μαθει πολλα!!να στε καλα να περασεις καλα κ καλες σπουδες!!τωρα το πως θα μαθεις το χατσι να μην διαλυει τα παντα οταν θα σαι στη σχολη αλλο θεμα αυτο!!εχρις κανα δυο τρια χρονια μεχρι να αγχωθεις κ να αρχισεις να πηγαινεις!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Ο εκτροφέας δεν το απαίτησε αλλά το καλλιέργησε και μας σέρβιρε την παρεμβολή του σαν κάτι πολύ λογικό και μιλάμε για 15+ χρόνια πίσω που οι εκτροφείς δεν ήταν πρώτη λύση για την αγορά σκύλου.

Hatchi

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2013
76
0
31
σε νιωθω φιλαρακο να τον εχεις παντου παντου μαζι αρσενικος κ αυτος θα μαθει πολλα!!να στε καλα να περασεις καλα κ καλες σπουδες!!τωρα το πως θα μαθεις το χατσι να μην διαλυει τα παντα οταν θα σαι στη σχολη αλλο θεμα αυτο!!εχρις κανα δυο τρια χρονια μεχρι να αγχωθεις κ να αρχισεις να πηγαινεις!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Χεχεχεχ έχω μέλλον ακόμα!!! :p

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Ο εκτροφέας δεν το απαίτησε αλλά το καλλιέργησε και μας σέρβιρε την παρεμβολή του σαν κάτι πολύ λογικό και μιλάμε για 15+ χρόνια πίσω που οι εκτροφείς δεν ήταν πρώτη λύση για την αγορά σκύλου.
μπραβο του!!
το εκανε με ολους, ξερετε? η ετυχε λογω ισως προσωπικης συμπαθειας?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Κάποια μυνήματα μεταφέρθηκαν εδώ.
Κανονικά πρέπει να μεταφερθούν κι άλλα.

Παρακαλώ στο εξής, να παραμείνουμε στο αρχικό θέμα του akita.
Οτιδήποτε άλλο, θα διαγράφεται άμεσα.

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Χελλοου!!!
τα βλεπετε???
γιατι ολο ''ο σωστος εκτροφεας ξερει και προσεχει που τα δινει'' μου ειστε μερικοι...
οταν λεω να στειρωνουν οσα δινουν προς αποφυγην ΒΥΒ εχω αδικο μετα?

ποιος?
Δεν γνωρίζω όνομα του ατόμου που δίνει συχνά ακιτα

Ektoras P.

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
78
1
Πεντέλη
Φιλε hatchi με τις ελαχιστες γνωσεις που εχω διαβαζοντας για τους σκυλους και παρατηρωντας τους αλλους ιδιοκτητες προκειμενου να πετυχω μια καλυτερη συμβιωση με το δικο μου σκυλακι, σου προτεινω να εχεις το ακιτακι σου διπλα σου οσο πιο πολλες ωρες μπορεις, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα του κανεις και "προβες" για τις φορες που θα πρεπει να εισαι καπου χωρις αυτον (διαβασε σχετικα με αυτο στο forum).
Σκοπος ειναι να πετυχεις το σεβασμο και την επικοινωνια μαζι του. Απο κουβεντες που εκανα με διαφορους σκυλογονεις στο παρκο, στη βολτα κτλ διαπιστωσα οτι πιο υπακουα -με την εννοια προσηλωμενα=δεμενα στον ιδιοκτητη τους- ειναι τα σκυλια που περνανε πολλες ωρες μαζι του. Αναπτυσσουν πιο γρηγορα τη "γλωσσα" που συνεννοουνται μαζι του. Ισως να ειναι πιο βασικο το να εχεις την προσοχη του ανα πασα στιγμη απο το να το μαθεις να κανει τουμπες αναβοντας τσιγαρο με την ουρα... Το να του δειξεις να καταλαβει τι εστι να καθεται, να ερχεται, να μενει κτλ ειναι πολυ ευκολο. το δυσκολο ειναι να του μαθεις να τα εκτελει σωστα και στις περισσοτερες των περιπτωσεων (γιατι δεν ειναι και ρομποτακι). Και τελος να του θεσεις καποια ορια. Το ποια ορια θα ειναι αυτα εχει να κανει με το τι του επιτρεπεις να κανει και τι οχι. πχ λερωμα μεσα στο σπιτι - μη αποδεκτο, σβουρες στο σαλωνι - αποδεκτο, προσβαση στην κουζινα - μη απδεκτη. Και δεν χρειαζεται καμια βια για αυτο, απλα επιμονη ωστε ενω προσπαθησει μερικες φορες και δει οτι δεν του βγαινει, καποια στιγμη θα καταλαβει οτι το συγκεκριμενο δεν προκειται να συμβει και ειναι ματαιο να το ξαναπροσπαθησει.
Οσο για το θεμα της καθαροαιμιας, μπορω να καταλαβω και να ασπαστω το λογο που υποστηριζουν πολλοι οτι οι σωστοι εκτροφεις ειναι οι μονοι που πρεπει να ζευγαρωνουν τα σκυλια τους αν θελουν να εχουν σαν αποτελεσμα καθαροαιμα σκυλια. Σαν σωστο εκτροφεα αντιλαμβανομαι ομως αυτον που α)γνωριζει τη φυλη, β)εχει συγκεκριμενο σκοπο με την εκτροφη που κανει πχ τη διατηρηση των χαρακτηριστικων ή την εξαλλειψη καποιου προβληματος και γ)κανει τις απαραιτητες ενεργειες (εξετασεις κτλ) για να μειωσει την πιθανοτητα προβληματων υγειας των κουταβιων. Αυτος που πληρει τις παραπανω προϋποθεσεις δεν θεωρω καθολου μεμπτο να ειναι επαγγελματιας εκτροφεας (οχι πετσοπας/σκυλεμπορας), τη στιγμη που ειναι ενας επαγγελματιας καλος στη δουλεια του, γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο απο αυτον. Φυσικα δεν αποκλειεται τα ιδια να κανει και ενας ιδωτης, γιατι ειναι το μερακι του ασχετα αν αυτο το τελευταιο ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας. Εξαλλου, σε λιγες περιπτωσεις οι μερακληδες ερασιτεχνες ειναι καλυτεροι απο τους μετριους επαγγελματιες;
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το πως υπστηριζουν πολλοι οτι ενα κουταβι προερχομενο απο δυο σκυλια με pedigree, ειναι ημιαιμο. Η το κουταβι προερχομενο απο ζευγαρωμα τετοιων σκυλιων ειναι ημιαιμο. Για καθηστε λιγο ρε παιδια...το DNA δεν ειναι το κριτηριο για τη φυλη; Δηλαδη εαν εγω αποκτησω κινεζικη υπηκοοτητα, ξαφνικα ειμαι μελος της κιτρινης φυλης; Η αν δεν βγαλω ταυτοτητα δεν ειμαι μελος της λευκης;
Να συμφωνησω οτι ενδεχομενως να εχει κληρονομικα προβληματα, να συμφωνησω οτι πθανοτατα δεν θα προχωραει τη φυλη, οτι ειναι ανηθικο να ζευγαρωνεις και να πουλας ψυχες αλλα απο εκει και περα το να το λες ημιαιμο για εμενα ειναι τραβηγμενο. Υποστηριζουμε με ενα ψεμα ενα καλο σκοπο, την αποτροπη εξαπλωσης των αδεσποτων, αλλα χανουμε την αξιοπιστια μας σε καποιον ο οποιος σκεφεται με την κοινη λογικη. Ειναι αναλογο με το λαθος που κανουν καποια ατομα απο καταφυγεια ή φιλοζωικες που προκειμενου να βρουν οικογενεια σε ενα σκυλακι πχ επιθετικο το πλασσαρουν ως γλυκο και καλο με τα παιδια.
Οσο για την πιστοποιηση καθαροαιμιας μεσα απο εκθεσεις κτλ, με τοσα θεματα που εχουν γραφτει για την αλλοιωση των φυλων μεσα απο αυτες (βλ. pedigree dogs exposed και αλλα videos) και τα παιχνιδια του στυλ αμα εχεις δοντι διαβαινε, η πιστοποιηση αυτη σιγουρα δεν εχει το κυρος που θα επρεπε, τουλαχιστον στη δικη μου συνειδηση.
ΥΓ1: εαν κανω καποιο λαθος στις συμβουλες μου προς τον hatchi, ας με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος γιατι αυτα που γραφω ειναο προσωπικα συμπερασματα και μονο αυτο
ΥΓ2:Sorry, για την φειδω μου στα σημεια στηξης (οταν μιλαω προσωπο με προσωπο βαζω και καμια τελεια που και που) και για το σεντονι αλλα το θεμα pedigree/καθαροαιμιας ειναι κατι που με βρησκει αντιθετο με τον τροπο που διατυπωνεται.
ΥΓ3:Το σκυλακι μου ειναι ημιαιμο, οπωτε προς αποφυγη παρεξηγησεων και με πλήρη εκτιμηση στα καθαροαιμα, δεν θεωρω τα ημιαιμα σκυλια ενος κατωτερου θεου

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
πουθενα δεν ειπωθηκε οτι τα ημιαιμα ειναι σκυλια ενος κατωτερου Θεου. πουθενα και απο κανεναν. απλα η καθαροαιμια φαινεται στα χαρτια του εκαστοτε σκυλου. και το μονο που λεμε ειναι οτι οποιος θελει ντε και καλα καθαροαιμο, θα πρεπει να το παρει απο το καταλληλο εκτροφειο και με τα αναλογα χαρτια. αυτη τη συγχυση οτι τα ημιαιμα σκυλακια ειναι κατωτερου Θεου και τα σχετικα, δεν την εχω καταλαβει ακομα.

Ektoras P.

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
78
1
Πεντέλη
Η κυρια διαφωνια μου δεν ειναι οτι τα ημιαιμα τα θεωρουν πολλοι κατωτερα αλλα το οτι σκυλος χωρις pedigree που προερχεται απο καθαροαιμους γονεις με pedigree για να μην εχουμε μπερδεματα, δεν ειναι καθαροαιμος.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
πουθενα δεν ειπωθηκε οτι τα ημιαιμα ειναι σκυλια ενος κατωτερου Θεου. πουθενα και απο κανεναν. απλα η καθαροαιμια φαινεται στα χαρτια του εκαστοτε σκυλου. και το μονο που λεμε ειναι οτι οποιος θελει ντε και καλα καθαροαιμο, θα πρεπει να το παρει απο το καταλληλο εκτροφειο και με τα αναλογα χαρτια. αυτη τη συγχυση οτι τα ημιαιμα σκυλακια ειναι κατωτερου Θεου και τα σχετικα, δεν την εχω καταλαβει ακομα.
Οταν λες (οχι εσυ, γενικα μιλαω κ οχι μονο στο φορουμ) στον κοσμο οτι ειναι απροβλεπτα και δεν ξερεις τι θα σου βγει (ο Γκοτζιλλα μηπως???)...οταν δεν κανουν για το ενα για το αλλο για το παραλλο, δεν μαθαινουν/εκπαιδευονται (στον βαθμο του ''καθαροαιμου'') δεν ξερεις αν θα ειναι υγιη κτλ κτλ τοτε τι θες να συμπερανει οποιος τα ακουει/διαβαζει αυτα????????????

Δεν γνωρίζω όνομα του ατόμου που δίνει συχνά ακιτα
Ε???

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Παντως ρε παιδια εγω οσους εχω γνωρισει με σκυλια μου λενε τα ημιαιμα ειναι τα καλυτερα σκυλια και πανεξυπνα. Δεν εχω ακουσει κανεναν να τα λεει...κατωτερα?? :confused: Και ουτε εδω στο φορουμ εχω δει καποιον να πει κατι παρομοιο. Θελω να συμφωνισω με τον Ektoras P. οτι δεν θεωρω ημιαιμο ενα σκυλι που προερχεται απο γονεις με pedigree αλλα φυσικα το θεωρω ηλιθιοτητα να ζευγαρωνει καποιος το σκυλι του που δεν εχει να προσφερει τιποτα στην φυλη παραμονο ισως μελλοντικο προβλημα στα κουταβια και τους ιδιοκτητες τους. Φυσικα και οποιος θελει σκυλο φωναζω φιλοζωικη (πρωτο απο ολα) και εκτροφειο σε περιπτωση που καποιος θελει ρατσας αλλα να ειμαστε και λιγο λογικοι με το θεμα της καθαροαιμιας. Αν ενα σκυλι ερχεται απο γονεις με pedigree θεωρειτε καθαροαιμο. Φυσικα τον Χατσι μην τον ζευγαρωσεις κι ελπιζω να καταλαβες γιατι δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας. Συν οτι πολλοι απο εδω μεσα φροντιζουν το ενα αδεσποτο μετα το αλλο που τα αδεσποτα πριν μεινουν στον δρομο ηταν σκυλια ειτε που καποιος τα παρατησε ή κουταβια της σκυλας του γιατι ηθελε να νιωσει την μητροτητα.....

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
blade δεν ξερω τι λενε οι αλλοι οποτε θα μιλησω για μενα. ποτε δεν εχω πει οτι ενα ημιαιμο μπορει να βγει απροβλεπτο διοτι αυτη η αποψη δεν με βρισκει συμφωνη απολυτως. ισως εν μερει απο την αποψη οτι σε ενα ημιαιμο ζωο του δρομου ή σε καταφυγιο δεν μπορεις να ξερεις τα ακριβη ή στο περιπου χαρακτηριστικα του ζωου οπως τα ξερεις (με αρκετα μεγαλυτερες πιθανοτητες) αν εχεις εκτροφικο σκυλι(διοτι υπαρχουν καποια στανταρτς στο χαρακτηρα του εκαστοτε ζωου οταν ειναι ρατσας).

Ektoras P.

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
78
1
Πεντέλη
Evaki τα περι κατωτερωτητας στο υγ τα ειπα πιο πολυ για να δειξω οτι δεν θεωρω πως αν θελεις σκυλο πρεπει ντε και καλα να βρεις σκυλο συγκεκριμενης φυλης ή οτι δεν γραφω την αποψη μου περι καθαροαιμιας για να υπερασπιστω το ατομο που πουλησε το ακιτα στο φιλο μας, επειδη μερικοι πιο υποψιασμενοι κανουν και τετοιους συνειρμους.
Αλλα το νοημα του post ηταν πιο πολυ να εκφρασω την διαφωνια μου με την καραμελα οχι pedigree = οχι καθαροαιμο. Ξαναλεω οτι μπορει ενα τετοιο κουταβι μπορει να εχει τα χιλια προβληματα που θα ηταν πιθανο να μην υπηρχαν εαν ειχε προελθει απο τη σωστη εκτροφη, αλλα ειναι ατομο της ιδιας φυλης με τους γονεις του.

George.Akita

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2011
73
5
Greece
Πραγματικα δεν καταλαβενω γιατι τσακωνεστε συνεχεια κ χωρις σοβαρο λογο.
Αρχικα πριν παρουμε ενα σκυλι φιλε "Hatci"

1) ενημερωνομαστε για τους εκτροφεις
2) μιλαμε με ανθρωπους που ειναι γνωστες τις φυλης
3) η καλυτερη επιλογη ειναι ο εκτροφεας αν δεν εχουμε τα λεφτα περιμενουμε να τα μαζεψουμε .

Παιρνεις Σκυλο που ζει 10+ χρονια οχι κινητο που μπορεις να το αλλαξεις οποτε θελεις , μου φαινεται περιεργο πως μια γυναικα απο την Λαρισα πουλαει 100 Ε καθαροαιμο "Ακιτα" και οτι σου ζητησε αυτο το μικρο χρηματικο ποσο για τα εξοδα εμβολια κτλ με αυτο το σκεπτικο για ποιον λογο να μπει στην διαδικασια να το ζευγαρωσει ? εφοσον δεν ειχε τα λεφτα ? περιεργα μου τα λες κατα την αποψη μου ποσο μαλλον οταν μιλαμε για σκυλι απο εκτροφεα που ολοι γνωριζουμε κ ξερουμε καλα την δουλεια του . θα συμφωνησο παντος οτι ειτε ειναι οντος σκυλι του Κυριου Βαζακα ειτε ειχες τα χαρτια εξετασεις κτλ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν αυτος ο ανθρωπος δεν κανει αυτη την δουλεια 5-6 φορες τον χρονο μονο κ μονο για να κανει "εμποριο" με τα κουταβια . Εγω προσωπικα για να παρω Ακιτα διαβαζα σε 2-3 φορουμ οπως π.χ αυτο και γενικα εψαξα τα παντα , εσυ μπηκες σε αυτη την διαδικασια ? πιστευω πως οχι κ κακος .

Για να μην σε κουραζουμε ομως εχεις ενα ομορφο σκυλι και το πιο σημαντικο ειναι να σου βγει υγειες και χαρουμενο . τωρα καποιοι το θεωρουνε καθαροαιμο καποιοι ημιαιμο οτι και να ειναι σημασια εχει το σκυλι να μεγαλωσει με την αγαπη και τον σεβασμο που του αρμοζει .

Ektoras P.

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
78
1
Πεντέλη
Ε καλα δεν πιαστηκαμε και στα χερια...κουβεντα κανουμε.
Απλα επειδη καποιες αποψεις εκφραζονται συνεχεια, μπορει καποιος να προβληματιστει για την ορθοτητα τους.
Το να λες πχ οτι κοκκινο και κοκκινο βγαζει μπλε ειναι λιγο περιεργο. Το να λες οτι τα κουταβια γονεων που τους αποδεχεσαι ως καθαροαιμους ειναι ημιαιμα ειναι εξισου περιεργο. Ασε στην ακρη το οτι η πιστοποιηση της καθαροαιμιας περνα μεσα απο συστηματα που δεν ειναι αδιαβλητα. Απλα αντι να πουμε προτιμησε το σωστο εκτροφεα γιατι θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εχεις ενα υγυες κουταβι οπως το φανταζεσαι, προτιμαμε να πουμε αν δεν παρεις απο εκτροφειο παιρνεις διασταυρωση γατας με δεινοσαυρο που μοιαζει με τη ρατσα που ηθελες και αυτο κινειται καπως στη λογικη φαε το φαι σου για να μην ερθει ο μπαμπουλας. Ειναι τοσο δυσκολο να πουμε φαε ρε σκασμενο γιατι μετα θα πεινασεις και θα κλαις (στην περιπτωση μας ισως το σκυλο σου και τα λεφτα σου) και να εχουμε διατηρησει και την αξιοπιστια μας;
(Αν το post ξεφευγει τοσο απο το θεμα ας διαγραφει)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Νομίζω, χωρίς να με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα, ότι όταν λένε κάποιοι πως αν δεν έχει πέντιγκρι δεν είναι καθαρόαιμο σημαίνει το εξής:
Το πέντιγκρι, ενδιαφέρει κάποιους να το έχουν γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκθέσεις. Αν κάποιο σκυλί κριθεί ως πολύ καλό ορ σαμθινγκ μπορεί να μπει στην αναπαραγωγή.

Αν δεν έχει πεντιγκρι, δεν μπορεί να μπει στην αναπαραγωγή γιατί δεν ξέρουμε τίποτα γι αυτό. Αν δεν έχει κριθεί ως κατάλληλο, παρά το πέντιγκρι, πάλι δεν υπάρχει λόγος να μπει στην παραγωγή γιατί δεν έχει να 'προσφέρει' τίποτα στη ράτσα. Ακόμα δηλαδή κι αν εμείς οι ίδιοι ξέρουμε το μπαμπά και τη μαμά, δεν υπάρχει τρόπος απόδειξης. Συνεπώς, η καθαροαιμία αποδεικνύεται μόνο από ένα κομμάτι χαρτί. Αυτό φαντάζομαι ότι εννοούν όσοι λένε πέντιγκρι=καθαροαιμία.
Είναι προφανώς Άκίτα το κουτάβι, αλλά δεν έχει πεντιγκρί. Είναι πολύ απλό.
Στην κανονική ζωή, μακριά από εκθέσεις ... καθαρόαιμο-ημίαιμο : Γιάννης-Γιαννάκης.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Στην κανονική ζωή, μακριά από εκθέσεις ... καθαρόαιμο-ημίαιμο : Γιάννης-Γιαννάκης.
Μπράβο...άρα...οποιοσδήποτε στην "κανονική ζωή" έχει ένα ζευγάρι "καθαρόαιμα", δικαιούται να τα βάζει με συνοπτικές διαδικασίες, να γεννοβολούν ασύστολα και να γεμίζει τον τόπο "καθαρόαιμα" κουτάβια. Ζήτωωωωωωωωωω !!!!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Μπράβο...άρα...οποιοσδήποτε στην "κανονική ζωή" έχει ένα ζευγάρι "καθαρόαιμα", δικαιούται να τα βάζει με συνοπτικές διαδικασίες, να γεννοβολούν ασύστολα και να γεμίζει τον τόπο "καθαρόαιμα" κουτάβια. Ζήτωωωωωωωωωω !!!!!
Νομίζω ότι όλα τα από πάνω που είπε λένε το αντίθετο από αυτό που ερμήνευσες. Τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα αυτό. Νομίζω αυτή η φράση που σχολίασες λέει "ναι, καθαρόαιμο είναι ουσιαστικά αλλά όχι κατάλληλο για εκθέσεις και αναπαραγωγή".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi