To πρώτο μου κουτάβι! (Akita Inu)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ας μιλήσω λοιπόν για τον δικό μου τον πατέρα... Αγαπάει και τα σκυλιά και τα γατιά και τα λοιπα κατοικίδια (και οικόσιτα). Αλλά αφου έζησε και με σκύλο και με γάτες, έχει βγάλει το συμπερασμα ότι δεν τα θέλει μέσα στο σπίτι του. Γι'αυτό και δεν έχει πιά κατοικίδιο. Αν του ζητήσω να φιλοξενήσει το σκύλο μου θα το κάνει. Μαζί του, μέσα στο σπίτι του. Και πιθανότατα θα του μάθει και τα 5 πράγματα που εγώ δεν μπορώ.... Αλλά αυτό σημαίνει ότι θα τον επιβαρύνω με κάποια ευθυνη που εγώ διάλεξα για εμένα κι όχι γι'αυτόν, που ο ίδιος αποφάσισε να μην ξαναβάλει στους ώμους του τέτοια ευθύνη και κατα συνεπεια θα τον ζορίσω...

Εισαι φοιτητης. Δηλαδη ενηλικιωνεσαι... Ενηλικίωση σημαίνει παύουμε σταδιακα να στηριζόμαστε στους γονεις μας μεχρι να καταφερουμε να σταθουμε οριστικά στα δικά μας πόδια. Κι αν είναι δυνατόν, να στηρίξουμε εμείς τους γονείς μας. Σαν αναγνώριση έστω...

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Δείχνεις το επίπεδο σου μόνο με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς. Δεν με νοιάζει αγοράκι μου αν το σκυλάκι σου ειναι καθαρόαιμο ή ημιαιμο. Θα με ένοιαζε αν ήταν δικό μου. Απλά δεξιού ότι ειναι ημιαιμο εφόσον ειναι χωρίς χαρτιά. Κατι σαν ακιτα αλλα όχι ακιτα. Μεγάλωσε πρώτα και ύστερα ίσως μερικά πράγματα τα αντιληφθείς καλύτερα!

Hatchi

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2013
76
0
31
- συγγνώμη αλλα γιατι να πιστέψω ότι ειναι απόγονοι σκύλων του βαζακα; Ετσι μπορεί να είπε η ιδιώτης για να τα πουλήσει. Δεν ειναι αθώος ο κόσμος!
- ρε χατσι μας δουλεύεις μάλλον ε; Πως γίνεται να ΛΑΤΡΕΥΕΙ τα ζώα και ταυτόχρονα να τα ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ;
Οπως! Τα καταφέρνει δεν θα σου δώσω λογαριασμο! Ειναι ο σουπερ-μαν!

Hatchi

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2013
76
0
31
Δείχνεις το επίπεδο σου μόνο με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς. Δεν με νοιάζει αγοράκι μου αν το σκυλάκι σου ειναι καθαρόαιμο ή ημιαιμο. Θα με ένοιαζε αν ήταν δικό μου. Απλά δεξιού ότι ειναι ημιαιμο εφόσον ειναι χωρίς χαρτιά. Κατι σαν ακιτα αλλα όχι ακιτα. Μεγάλωσε πρώτα και ύστερα ίσως μερικά πράγματα τα αντιληφθείς καλύτερα!
Ωραια ειναι ημιαιμο! Ειναι διασταυρωση δεινοσαυρου με ψαριού! ΟΚ; Ικανοποιηθικες; Μπορεις να με αφησεις στην ησυχια μου; Το επιπεδο μου το διχνω εκει που θελω εγω!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Μου έδειξε το πεντιγκρι που είχε ονοματα σκυλιών του Βαζακα. Μπίκαμε και στο φβ της και μου έδειξε και τις συνομιλίες κλπ Αν δεν πιστεύεις χεστικα! Δεν με ενδιαφέρει. Βαρέθικα εδω μέσα να θέλω αποδειξη για οτι λεω!

Είσαι εσύ φοιτητής που θα ζήσει και μόνος του? Σου είπαμε τον σκύλο ημιαιμο και τι? μας κάνεις καθρεφτάκι?
Έχεις καταλάβει τι ακριβώς γράφεις? εχει δώσει δηλαδή ο εκτροφέας 2 σκύλους του σε μια για να γεννοβολάνε? μπορεί να ειναι και αδέλφια τα σκυλιά δλδ, αλλά δεν βλέπεις τίποτα περίεργο.

Επιπλέον όσο χαϊδεμένος και κακομαθημένος και να είσαι ενας άνθρωπος που συχαινεται τα ζώα δεν μπορεί να συμβιώσει για μεγάλο διάστημα μαζι τους, και δεν μπορείς να του το επιβάλεις.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ποτέ δεν είπε οτι δεν θέλει σκύλο μεσα στο σπίτι. Είπε απλώς οτι συχένεται. Θα κάνει πιο συχνά μπάνιο και απολύμανση. Λύθικε το πρόβλημα
Δεν θέλω να είμαι επιθετική αλλά εδώ φάσκεις και αντιφάσκεις. Όποιος σιχαινεται κάτι δεν μπορεί ταυτόχρονα να το λατρεύει. Και όσα μπάνια και θα του κάνουν (που δεν είναι και καλό το συχνό μπάνιο) οι τρίχες θα πέφτουν και θα γεμίζουν το σπίτι. Οπότε όπως είπε και kritikopoula μάλλον δεμένο στην αυλή τον βλέπω :(

Hatchi

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2013
76
0
31
Δεν νοιαζει οπως και να τον λεφεται αν ηταν πραγματι ημιαιμος. Με τρελενει το οτι θεωρειται ημιαιμος μονο και μονο επειδη αυτος δεν εχει πεντιγκρι. Τελος παντων δεν με νοιαζεται μπορειται να τον λετε οπως θελετε. Και ο μπαμπας μου μου προτινει να μεινει εκει ο σκυλος γιατι του αρεσουν τα σκυλια!!!! κανεις δεν του το επεβαλλε. Εγω έχω που αλλου να αφησω τον σκυλο. Αυτος επεμενε να τον κρατησει γιατι οπως ειπα ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!! Αλπώς έχει και εμμονη με την καθαριοτητα. Προφανως δεν τα έδωσε την ιδια χρονικη στιγμη, προφανως έψαξε η κοπελα για να μην ειναι αδερφια. Πραγμα που ισυχει γιατι είχαν διαφορετικους προγονους και οχι δεν βλέπω τιποτα περιεργο. Εσεις κάνετε σαν κακομαθημενα που τρεχετε να υπερασπιστειται τους εκτροφεις σας μην τυχον και σας βγαλουν σκαρτο το σκυλι σας. Εσεις κάνετε σαν μικρα παιδακια. Εμενα δεν με νοιαζει ακομα και αν ειναι γατοσκυλο το κουταβι μου. Οπως ειπα για μερικους δεν μετρανε τα χαρτια.

Hatchi

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2013
76
0
31
Δεν θέλω να είμαι επιθετική αλλά εδώ φάσκεις και αντιφάσκεις. Όποιος σιχαινεται κάτι δεν μπορεί ταυτόχρονα να το λατρεύει. Και όσα μπάνια και θα του κάνουν (που δεν είναι και καλό το συχνό μπάνιο) οι τρίχες θα πέφτουν και θα γεμίζουν το σπίτι. Οπότε όπως είπε και kritikopoula μάλλον δεμένο στην αυλή τον βλέπω :(
Για τον μπαμπα μου λεω οτι θα κανει πολλα μπανια. Και τις τριχεσ θα τις μαζευουν. Οπως ειπα αυτος επιμενει γιατι του αρεσουν τα ζωα. Και δεν εχουμε αυλη. Και οχι δεν θα ειναι στο μπαλκονι. Παιδια ειχαμε ξαναπερει σκυλο οταν ημουν μικρη. Μια χαρα μεσα στο σπιτι ηταν και τις τριχες τις μαζευαε και ο μπαμπας μου το αγαπουσε πολυ

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
την σκέψη μου διαβάζεις!!! χατσι, αν δεν θες να σου απαντάμε μην γράφεις. Έχω μπει στο φόρουμ ώστε να εκφερω ελεύθερα την άποψη μου! :)

Last edited:

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Δεν νοιαζει οπως και να τον λεφεται αν ηταν πραγματι ημιαιμος. Με τρελενει το οτι θεωρειται ημιαιμος μονο και μονο επειδη αυτος δεν εχει πεντιγκρι. Τελος παντων δεν με νοιαζεται μπορειται να τον λετε οπως θελετε. Και ο μπαμπας μου μου προτινει να μεινει εκει ο σκυλος γιατι του αρεσουν τα σκυλια!!!! κανεις δεν του το επεβαλλε. Εγω έχω που αλλου να αφησω τον σκυλο. Αυτος επεμενε να τον κρατησει γιατι οπως ειπα ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!! Αλπώς έχει και εμμονη με την καθαριοτητα. Προφανως δεν τα έδωσε την ιδια χρονικη στιγμη, προφανως έψαξε η κοπελα για να μην ειναι αδερφια. Πραγμα που ισυχει γιατι είχαν διαφορετικους προγονους και οχι δεν βλέπω τιποτα περιεργο. Εσεις κάνετε σαν κακομαθημενα που τρεχετε να υπερασπιστειται τους εκτροφεις σας μην τυχον και σας βγαλουν σκαρτο το σκυλι σας. Εσεις κάνετε σαν μικρα παιδακια. Εμενα δεν με νοιαζει ακομα και αν ειναι γατοσκυλο το κουταβι μου. Οπως ειπα για μερικους δεν μετρανε τα χαρτια.
εγω δεν καταλαβαινω γιατι παιρνεις ως προσβολη το ημιαιμο και ως ''κοπλιμεντο'' το καθαροαιμο...

Hatchi

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2013
76
0
31
την σκέψη μου διαβάζεις!!! Αγοράκι μου, χατσι, αν δεν θες να σου απαντάμε μην γράφεις. Έχω μπει στο φόρουμ ώστε να εκφερω ελεύθερα την άποψη μου! :)
Συμφωνω αλλά εφοσον δεν ξερεις ουτε εμενα ουτε την οικογενεια μου σε παρακαλω να μην με λες κακομαθημενο και να μην αμφισβητεις την σχεση μου με τον πατερα μου. Μην το παιζεις παντογνωστεις σε παρακαλω πολυ

Hatchi

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2013
76
0
31
εγω δεν καταλαβαινω γιατι παιρνεις ως προσβολη το ημιαιμο και ως ''κοπλιμεντο'' το καθαροαιμο...
Εξήγησα οτι δεν το περνω ως προσβολη απλα που κάνει εντύπωση το όλο σκεπτικο με τα ημιαιμα και τα καθαροαιμα

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Ήρθα εγώ να σου κάνω την έξυπνη οτι πήρα καθαρόαιμο σκύλο με 100 ευρώ??? Δηλαδή εμένα δεν μου άρεσαν οι σκύλοι ράτσας? Βιτσιο είχα και πήρα ημιαιμο σκύλο γιατί δεν είχα λεφτά για καθαρόαιμο και πραγματικά δεν με ένοιαζε να μοιάζει με κάτι ο σκύλος για να κάνω το κομμάτι μου?

Τόσες σελίδες σου εξηγούμε οτι πήγες και πήρες ενα σκύλο χωρις εγγυήσεις για την ΥΓΕΙΑ του και οχι για την καθαροαιμία του.
Εαν είχαν οι γονείς χαρτιά και εκτροφέα θα έπρεπε να έχει και το κουτάβι σου. Γιατί έτσι κάνουν τα εκτροφικά σκυλιά, γιατί εαν μου εδινε εκτροφέας σκύλο και ήθελα να τον ζευγαρώσω θα τον γύρναγα στον εκτροφέα για να το κάνω, γιατι εαν αξιζε να ζευγαρώσουν αυτά τα σκυλια θα το ζήταγε πρώτος εκτροφέας τους.
Βαρέθηκα να δικαιολογώ τους ανθρώπους για το νεαρό της ηλικίας τους, εγώ την γλώσσα μου στα 19 την βούταγα στο μυαλό μου.

Κοπέλα είσαι? με τέτοια γλώσσα σε έκοβα για μαντράχαλο!

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Ήρθα εγώ να σου κάνω την έξυπνη οτι πήρα καθαρόαιμο σκύλο με 100 ευρώ??? Δηλαδή εμένα δεν μου άρεσαν οι σκύλοι ράτσας? Βιτσιο είχα και πήρα ημιαιμο σκύλο γιατί δεν είχα λεφτά για καθαρόαιμο και πραγματικά δεν με ένοιαζε να μοιάζει με κάτι ο σκύλος για να κάνω το κομμάτι μου?

Τόσες σελίδες σου εξηγούμε οτι πήγες και πήρες ενα σκύλο χωρις εγγυήσεις για την ΥΓΕΙΑ του και οχι για την καθαροαιμία του.
Εαν είχαν οι γονείς χαρτιά και εκτροφέα θα έπρεπε να έχει και το κουτάβι σου. Γιατί έτσι κάνουν τα εκτροφικά σκυλιά, γιατί εαν μου εδινε εκτροφέας σκύλο και ήθελα να τον ζευγαρώσω θα τον γύρναγα στον εκτροφέα για να το κάνω, γιατι εαν αξιζε να ζευγαρώσουν αυτά τα σκυλια θα το ζήταγε πρώτος εκτροφέας τους.
Βαρέθηκα να δικαιολογώ τους ανθρώπους για το νεαρό της ηλικίας τους, εγώ την γλώσσα μου στα 19 την βούταγα στο μυαλό μου.

πες τααααααα!!! Και γω αγόρι νόμιζα ότι ήταν με τέτοιο "στόμα". Και γω σκεφτόμουν πρώτα και μετα μιλούσα! Ανέκαθεν όμως !

Hatchi

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2013
76
0
31

Αγορι ειμαι. Δεν το λεω σε σενα. Οι γονεις ειναι υγηεστατοι, αρα και το κουταβι το ιδιο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi