Tι πρέπει να ζητήσω από τον εκτροφέα...

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
ευχαριστώ,
την απάντηση μου την διάβασες όμως;
φυσικά και το διάβασα, και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
όμως, σε εκείνο το thrent αναφερόσουν γενικά στη συμπεριφορά που πρέπει να έχει ένας αγοραστής και ένας εκτροφέας και όχι συγκεκριμένα στα πιστοιποιητικά έγγραφα που θα πρέπει να πάρει ο αγοραστης από τον εκτροφέα...

ναι μεν αναφέρεις κάποια , αλλά εγώ θεώρησα , ίσως και λανθασμένα, ότι επειδή όπως είπα αναφερόσουν γενικά, ίσως και να μην έδωσες βάση στο κομμάτι ΕΓΓΡΑΦΑ!

Εγώ ρώτησα για το συγκεκριμένο κομάτι μόνο ... όσο για τα άλλα, τα περισσότερα έχουν συζητηθεί με την εκτροφέα! ;)
όπως είπα, δεν ήμουν σίγουρος αν τα έγραψες όλα ή προσπέρασες μερικά μιας και δεν επικεντρώθηκες στο θέμα ΧΑΡΤΙΑ-ΕΓΓΡΑΦΑ

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
μήπως θα μπορούσε κάποιος που την κατέχει την αγγλική σκυλίσια ορολογία να μου πει πως γράφονται τα παραπάνω πιστοποιητικά που αναφέρθηκαν, στα αγγλικά;
ανοίγοντας ένα λεξικό, θα δω λέξεις αλλά ίσως να μην ταιριάζουν όλες όταν αναφερόμαστε για σκυλιά!
ευχαριστώ!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Αν ψαχνεσαι για εκτροφεα απο το εξωτερικο η γνωμη μου ειναι να μην του πεις εσυ τι χαρτια θελεις.

Σαν ενα πρωτο τσεκαρισμα αν θες ρωτα τον αφελως ποια εγγραφα papers θα συνοδευουν το κουταβι.

Μολις σου στειλει σχετικη απαντηση κανε μια αντιγραφη εδω και σου λενε τα παιδια αν ειναι ολα οκ