πολύ σωστή παρατήρηση!Να προτείνω κάτι; Αν θες πήγαινε και σε κάνα σχολείο (δημοτικό κυρίως) πιάσε το διευθυντή και παρακάλεσέ τον να δείξουν οι δάσκαλοι φωτογραφίες μέσα στο μάθημα.
Τα πιτσιρίκια έχουν ταλέντο στο να ξετρυπώνουν διάφορα (όταν ήμουν μικρή, όλο ζωάκια βρίσκαμε στη γειτονιά μου) και επιπλέον είναι εύκολο να την έχουν μαζεψει (βρήκαν μικρό όμορφο σκυλάκι και το βούτηξαν και το πήγαν σπίτι τους).
Καλα,ετσι και το κανεις αυτο,θα το βαλουν σκοπο τα πιτσιρικια να το βρουν.Τους φαινεται σα περιπετεια.Τους καημενους γονεις λυπαμαι.Να προτείνω κάτι; Αν θες πήγαινε και σε κάνα σχολείο (δημοτικό κυρίως) πιάσε το διευθυντή και παρακάλεσέ τον να δείξουν οι δάσκαλοι φωτογραφίες μέσα στο μάθημα.
Τα πιτσιρίκια έχουν ταλέντο στο να ξετρυπώνουν διάφορα (όταν ήμουν μικρή, όλο ζωάκια βρίσκαμε στη γειτονιά μου) και επιπλέον είναι εύκολο να την έχουν μαζεψει (βρήκαν μικρό όμορφο σκυλάκι και το βούτηξαν και το πήγαν σπίτι τους).
Παλι καλα.Δε θα ειναι νηστικη.Μονο ελπιζω να μην προλαβει να γινει μανουλα πριν τη βρεις.Nαι παιδιά Ψάχνει ένα παιδί από εδώ, και σήμερα την είδε σε μια περιοχή,και το σκυλί μολίς τον είδε έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε (τυπική συμπεριφορά της Ράνυ)και πιστεύουμε πως είναι αυτή. Ψάχνουμε την περιοχή συνέχεια, απότι είπε το παιδί γυρνάει με μια αγέλη.. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον DOG.CRIME που ενημέρωσε το παιδί