Tην έχασα... ΒΡΕΘΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
sofouli η σκύλα σου θεωρείς πως γνωρίζει την ευρύτερη περιοχή?
Αν τα έχετε ''οργώσει'' τα στενά από τις βόλτες,θα έρθει κάποια στιγμή πίσω..

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Έγω νομίζω ότι πρέπει να είναι κάπου πολύ κοντά από εκεί που σου έφυγε. ΑΝ έχει πολυκατοικίες κοίτα σε πυλωτές που μπορεί να έχουν κρυψώνες στα μέτρα της. Μην απελπίζεσε!! Θετική σκέψη!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ναι Θοδωρή έχω ενημερώσει για παν ενδεχόμενο.

ΙCE
Γενικά υπάρχουν αρκετά αδέσποτα, καθόλου μέριμνα από τον Δήμο,
ούτε υιοθεσίες κλπ
Κ μένω κεντρικά

dog crime
Με την μικρή έχουμε γυρίσει όλη σχεδόν την πολη σε βόλτες,μόνο προς σκρ'κα δεν έχουμε πάει αλλά ψάχνω κ εκεί..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
3 ημέρες και να κρύβεται ακόμη κάπου ?είναι πιθανόν ?έχετε γυρίσει όλη την πόλη, τείνω να πιστεύω οτι κάποιος την έχει ...Υπομονή θα την βρεις.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Να προτείνω κάτι; Αν θες πήγαινε και σε κάνα σχολείο (δημοτικό κυρίως) πιάσε το διευθυντή και παρακάλεσέ τον να δείξουν οι δάσκαλοι φωτογραφίες μέσα στο μάθημα.

Τα πιτσιρίκια έχουν ταλέντο στο να ξετρυπώνουν διάφορα (όταν ήμουν μικρή, όλο ζωάκια βρίσκαμε στη γειτονιά μου) και επιπλέον είναι εύκολο να την έχουν μαζεψει (βρήκαν μικρό όμορφο σκυλάκι και το βούτηξαν και το πήγαν σπίτι τους).

Όταν λες φοβική, δεν πλησιάζεται με τίποτα; Αν κάποιος τη βουτήξει θα δαγκώσει;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
H κοζανη δεν ειναι και κανενα τεραστιομερος....
βγαλε φωτογραφιες σε αφισακια και γεμισε τον πεζοδρομο, εξω απο σχολειο, σε κεντρικους δρομους γυρω απο την περιοχη που την εχασες...
δεν μπορει να εχει εξαφανιστει... ειτε ειναι ελευθερη και φοβισμενη.... σιγουρα θα κυκλοφορησει για να βρει νερο.... φαγητο καποιος θα την εχει δει....
ειτε καποιος την εχει μαζεψει και θελει να την κρατησει δικη του...... παλι καποιος την εχει δει εστω γειτονας κλπ
βαλε τηλεφωνο και αμοιβη και θα βρεθει γρηγοροτερα.......
ευχομαι να βρεθει το γρηγοροτερο δυνατον

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Άντρες δεν πλησιάζει με τίποτα,
γυναίκες κ παιδάκια μπορεί να πλησιάσει αν είμασστε εμείς μαζί της και νιώθει ασφάλεια..

Σκεφτείτε ότι τους σπιτνοικοκύρηδες μας (πολύ φιλόζωοι όλοι τους) τους έβλεπε σχεδόν κάθε μέρα, την έχουν χαιδέψει κλπ,
αν δεν ήμουν δίπλα της ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να τους πλησιάσει μέσα στην ίδια μας την αυλή , πόσο μάλλον να τους αφήσει να την πιάσουν.

Δεν δαγκώνει το σκυλάκι,απλά δεν πλησιάζει και αν νιώθει να απειλείται φεύγει..
Αν πας απότομα προς το μέρος της κια δεν το θέλει,τρέχει και εξαφανίζεται..

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καθε φορα που βλεπω να εχεις γραψει,σκεφτομαι "τη βρηκε!"
Γραψε οτι εχει και προβληματα υγειας...
Θα αποθαρρυνθουν να την κρατησουν.

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Να προτείνω κάτι; Αν θες πήγαινε και σε κάνα σχολείο (δημοτικό κυρίως) πιάσε το διευθυντή και παρακάλεσέ τον να δείξουν οι δάσκαλοι φωτογραφίες μέσα στο μάθημα.

Τα πιτσιρίκια έχουν ταλέντο στο να ξετρυπώνουν διάφορα (όταν ήμουν μικρή, όλο ζωάκια βρίσκαμε στη γειτονιά μου) και επιπλέον είναι εύκολο να την έχουν μαζεψει (βρήκαν μικρό όμορφο σκυλάκι και το βούτηξαν και το πήγαν σπίτι τους).
πολύ σωστή παρατήρηση!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια

Καλα,ετσι και το κανεις αυτο,θα το βαλουν σκοπο τα πιτσιρικια να το βρουν.Τους φαινεται σα περιπετεια.Τους καημενους γονεις λυπαμαι.
Παντως να μην δειξουν μονο φωτο στην ταξη,να την καρφιτσωσουν στον πινακα ανακοινωσεων καθε ταξης.Προσεχε πώς θα μιλησεις,γιατι καποιοι δασκαλοι ειναι τελειως τζουγκροι.Τονισε τους λιγο και τη χρησιμοτητα της φιλοζωίας στα παιδια...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Nαι παιδιά.. Ψάχνει ένα παιδί από εδώ, και σήμερα την είδε σε μια περιοχή,και το σκυλί μολίς τον είδε έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε (τυπική συμπεριφορά της Ράνυ)και πιστεύουμε πως είναι αυτή. Ψάχνουμε την περιοχή συνέχεια, απότι είπε το παιδί γυρνάει με μια αγέλη.. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον DOG.CRIME που ενημέρωσε το παιδί

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Nαι παιδιά :) Ψάχνει ένα παιδί από εδώ, και σήμερα την είδε σε μια περιοχή,και το σκυλί μολίς τον είδε έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε (τυπική συμπεριφορά της Ράνυ)και πιστεύουμε πως είναι αυτή. Ψάχνουμε την περιοχή συνέχεια, απότι είπε το παιδί γυρνάει με μια αγέλη.. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον DOG.CRIME που ενημέρωσε το παιδί :)
Παλι καλα.Δε θα ειναι νηστικη.Μονο ελπιζω να μην προλαβει να γινει μανουλα πριν τη βρεις.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Χμ, αν οντως ειναι αυτη στην αγελη μου φαινεται οτι καλοπερναει η κοπελια με τον οιστρο της... κοντα στο σπιτι σου ειναι η περιοχη που την ειδε? αντε, μακαρι...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Όχι είναι στην άκρη της πόλης.. Στα τρένα!! Έψαξα περίπου ώρες την περιοχή αλλά δεν ήταν εκεί.. Και άυριο μέρα είναι όμως, δεν μασάμε, θα την βρούμε πιστεύω!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα