Stathis - Mishka - Loki - Nilak

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.750
7.271
Spells ε...δεν το ειχα σκεφτει χαχα :p
Έχει engineering και έχει φτιάξει wormhole generator για τις χώρες του βορρα..

Λοιπόν, μια πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση της όμορφης εσκιμώας?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να σου ζήσουν όλα :)
(Estranged ...πάμε εμείς...εδώ μιλάνε οι συνάδελφοι ...:p )

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Πανέμορφη η μικρή !!! Να σου ζήσει :))

ΥΓ: Τί έγινε ρε παιδιά, όλο και περισσότεροι WoW gamers ξεπηδάνε σε αυτό το θρεντ !! Όποιος είναι active ακόμα και παίζει στον Ragnaros να μου στείλει πμ (αν είναι alliance ας το αφήσει καλύτερα :p )

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Πανεμορφη ειναι κ αυτη!!!Να ειναι γερη κ να περασετε πολλα-πολλα κ ευτυχισμενα χρονια ολοι μαζι!....ωραια κ πρωτοτυπα κ τα ονοματα τους btw!!!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών

ΥΓ: Τί έγινε ρε παιδιά, όλο και περισσότεροι WoW gamers ξεπηδάνε σε αυτό το θρεντ !! Όποιος είναι active ακόμα και παίζει στον Ragnaros να μου στείλει πμ (αν είναι alliance ας το αφήσει καλύτερα :p )
και εγω παιζω ενα WoW game,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα ειναι το ιδιο

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia

Ευχαριστώ!

Όσο για το gaming, μου θυμίζεις εποχές 1984-5 όταν παίζαμε για 48 ώρες σερί το Elite σε έναν ZX Spectrum με 48K RAM μόνο, φορτωμένο φυσικά με κασετοφωνάκι από "60άρα" κασέτα... πού αυτά και πού τα σημερινά...

• Like
Reactions: leonzoump

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Πανεμορφη ειναι κ αυτη!!!Να ειναι γερη κ να περασετε πολλα-πολλα κ ευτυχισμενα χρονια ολοι μαζι!....ωραια κ πρωτοτυπα κ τα ονοματα τους btw!!!
Ευχαριστώ πολύ! :)

Τα ονόματα ήθελα να έχουν σχέση με την παράδοση των φυλών και των χωρών προέλευσης.

• Like

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Ο Δαυίδ και ο Γολιάθ!!! Scalpel καλώς την δεχτήκατε την μικρή, είναι υπέροχη, όπως φυσικά και η υπόλοιπη οικογένεια :)

OMBRE

Well-Known Member
15 Δεκεμβρίου 2013
59
0
Ειναι πολυ ομορφα να ζησετε πολλα και ομορφα χρονια μαζι.
Συμφωνω για την αγαπη προς ολα τα ζωα, πιστευω οτι αυτα μας δινουν μαθηματα ζωης και μας κανουν καλυτερους ανθρωπους.

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Νταξει!!!!!ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!(sorry για τα κεφαλαια,forum,αλλα ενθουσιαστηκα!)

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Ευχαριστώ!

Όσο για το gaming, μου θυμίζεις εποχές 1984-5 όταν παίζαμε για 48 ώρες σερί το Elite σε έναν ZX Spectrum με 48K RAM μόνο, φορτωμένο φυσικά με κασετοφωνάκι από "60άρα" κασέτα... πού αυτά και πού τα σημερινά...
to 88-89 έπαιζα σε commodore 64, συνδεδεμένο σε τηλεόραση Nordmende (αν τις θυμάται κανείς) και εννοείται loading από κασετοφωνάκι :D

χαχαχ τι μου θύμησες... Lazy Jones, η μεγαλύτερη παιχνιδάρα τότε :D

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
αν θυμομαστε λεει.. κι εγω μια απ τα ιδια, commodore, amstrad και nordmende, επαιζα φανατικα τενις (το γνωστο παμπαλαιο game με το μπαλακι που πηγαινοερχόταν). αχ τι εποχες.. και σουμπουντεο.. συγκινηθηκα που να παρει..

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
και "μπραφ" το κασέτο εξηντάρο και φτου κι απ' την αρχή να ξαναφορτώσεις και πόρωση στο φουλ!!!

και τα 48Κ RAM του Spectrum ήταν καλά και μετά ο Commodore με 64 και 128, καλά ο δε Amstrad "κτήνος"!

μάλλον για κανένα online bingo μας κόβω...

• Like

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Λοιπόν, μια πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση της όμορφης εσκιμώας?
Με τις απολογίες μου για την καθυστέρηση...

Εδώ και καιρό συζητούσαμε την απόκτηση νέου κουταβιού - εγώ το φρενάριζα γιατί ήθελα να είναι προϊόν ώριμης σκέψης και όχι παρορμητική απόφαση.

Η επιλογή της φυλής ήταν δική μου - ανέκαθεν top προτίμησή μου μαζί με τα Samoyed.

Όταν λοιπόν πληροφορήθηκα ότι υπήρχε διαθέσιμο κουτάβι του Ioannina Wolves ήλθα σε επικοινωνία με τον εκτροφέα και κανονίσαμε να βρεθούμε την Κυριακή της Απόκρεω.
Πριν δούμε τα μικρά γνωρίσαμε τους γονείς. Με την προτροπή του εκτροφέα μπήκα στο χώρο του πατέρα και συνάντησα ένα απίστευτα φιλικό και παιχνιδιάρικο αρσενικό Malamute που δεν χόρταινε να παίζει και δεν αντέδρασε ακόμη κι όταν τον πάτησα κατά λάθος με το όχι ευκαταφρόνητο βάρος μου! Η γνωριμία με τον πατέρα ήταν και το πλέον κρίσιμο σημείο της όλης διεργασίας. Φιλική ήταν και μητέρα. Έτσι, όταν συναντήσαμε και τα μικρά κύβος είχε πιά ριφθεί!!!

Σημειώνω ότι προσωπικά με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας και όχι "εκθεσιακή δυναμική" εξ ου και ο τρόπος που ελήφθη η απόφαση.

Ο εκτροφέας ήταν στο δικό μου "μήκος κύματος", απλός και ευχάριστος με εμφανή αγάπη για τα ζώα αλλά όχι extreme τύπος.

Κάπως έτσι λοιπόν εξελίχθηκαν τα πράγματα και τώρα η Nilak είναι μαζί μας. Έχει ήδη εδραιώσει άριστες σχέσεις με τον Loki, πολύ καλές με την υπόλοιπη οικογένεια και άρχισε να δουλεύει και στον τομέα Rouga!

Attachments

Last edited:
  • Like