Staffordshire Bull Terrier

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Πολύ καλός φίλος ενδιαφέρετε για STAFFORDSHIRE BULL TERRIER.
Σε επικοινωνία με ΚΟΕ η απάντηση για εκτροφεία ή επικείμενη γέννα ήταν αρνητική , υπάρχει καμιά καλύτερη πληροφόρηση για εκτροφεία/ο στην Ελλάδα?

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Yπαρχει εκτροφεας αλλα θα εχει γεννα λιγο αργα αν βιαζεσαι... Αν δεν εχει προβλημα να περιμενει ενα χρονο περιπου ο φιλος σου, μπορω να σου δωσω τηλεφωνο

Last edited:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Δε βιαζόμαστε καθόλου...ιδιαίτερα αν αξίζει να περιμένουμε. :)

Αν θες δώσε περισσότερα στοιχεία.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Και τα δυο Ελληνικα εκτροφεια που γνωριζω δεν εχουν αυτη την στιγμη γεννα αλλα ειναι προγραματισμενοι για το κοντινο μελλον.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Δύο ελληνικά εκτροφεία?

Ο solco99 μου έδωσε με π.μ. τα στοιχεία ενός (δε ξέρω και αν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω...Αντώνης το μικρό όνομα του κυρίου πάντως).
Αν θες γράψε ή στείλε μου και εσύ τον 2ο για να έχω μια επικοινωνία και μια δεύτερη άποψη.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Δύο ελληνικά εκτροφεία?

Ο solco99 μου έδωσε με π.μ. τα στοιχεία ενός (δε ξέρω και αν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω...Αντώνης το μικρό όνομα του κυρίου πάντως).
Αν θες γράψε ή στείλε μου και εσύ τον 2ο για να έχω μια επικοινωνία και μια δεύτερη άποψη.
Αλεξης οχι Αντωνης. Υποθετω ομως οτι αυτος ειναι ο τριτος συν τους αλλους δυο που γνωριζει ο Greedy

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Αλέξης βέβαια! :D

Απάντησα χωρίς να κοιτάξω το π.μ. σου και με σιγουριά για το όνομα. :D

Οπότε 3 οι άνθρωποι που ασχολούνται με την φυλή?

Περιμένω με ανυπομονησία! :)

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Εγω βρήκα στο web έναν εκτροφέα SBT και ΓΠ (εκτρέφει και τις 2 φυλές) ο οποίος όμως σου φέρνει και όποια άλλη ράτσα θες απο Ουγγαρία. :mad:

Και το ερώτημα είναι, θα πέρνατε SBT ή ΓΠ απο αυτόν τον άνθρωπο?

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
παιδια έχω απαντήσει ήδη στον πόντιο φίλο μας.
Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ενα πμ

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εγω βρήκα στο web έναν εκτροφέα SBT και ΓΠ (εκτρέφει και τις 2 φυλές) ο οποίος όμως σου φέρνει και όποια άλλη ράτσα θες απο Ουγγαρία. :mad:

Και το ερώτημα είναι, θα πέρνατε SBT ή ΓΠ απο αυτόν τον άνθρωπο?
Ρητορικη η ερωτηση σου...

Αμφιβολιες εχεις και εσυ απο οτι βλεπω...

...οποτε τι το κουραζεις?

ΟΧΙ!!!!!!!!!

Dimitrisgr

New Member
30 Ιανουαρίου 2010
1
0
Βοηθειαααα

Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγω για staffordshire bull terrier! Δυστηχώς δεν εχο βρει καποιον εκτροφέα Ελλαδα..μονο εισαγωγής.
Θα μου στειλετε τους εκτροφείς που γνωρίζετε?
Συγκεκριμένα θέλω blue staffordshire!Δεν ξέρω κατα πόσο παίζει αυτό εδω.. Στην τελικη αεροπλάνο αγγλία κ πισω... :mad:

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγω για staffordshire bull terrier! Δυστηχώς δεν εχο βρει καποιον εκτροφέα Ελλαδα..μονο εισαγωγής.
Θα μου στειλετε τους εκτροφείς που γνωρίζετε?
Συγκεκριμένα θέλω blue staffordshire!Δεν ξέρω κατα πόσο παίζει αυτό εδω.. Στην τελικη αεροπλάνο αγγλία κ πισω... :mad:
Μαλλον εννοεις το Irish Blue Staffordshire Bull Terrier που δεν νομιζω να βρεις στην Ελλαδα.Ειχα διαβασει για ενα παιδι που το εχει φερει απο Ιρλανδια στο http://www.pitbull.gr
Δυσευρετα και πολυ ομορφα σκυλια!

Last edited:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Για τα δικα μου δεδομενα ενα απο τα καλυτερα ,αν οχι το καλυτερο σταφακι που εχω δει ποτε στην ζωη μου.
Και το θετικο του ειναι οτι δινει σαφως τον τυπο του και την υγεια του.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Aυτος καθως και ο CH VARONIC VOO DOO, ειναι κατα τη γνωμη μου οι δυο ''στυλοβάτες'' της φυλης τα τελευταια χρονια. Respect και στους δυο...

Eιναι πολυ πιθανο, ο ενας απο αυτους τους δυο να ειναι και στην φωτο του προτυπου στο πρωτο ποστ...