Ένας φίλος είχε τον σισε, γάλλος κι αυτος. Τώρα βέβαια έχω χάσει και τον φίλο και τον σισεUnderdogg, εμένα μου αρέσουν πολύ τα γαλλάκια, έχουν πολλή πλάκα και όλο χαρά και παιχνίδια είναι.
Ένας φίλος είχε τον σισε, γάλλος κι αυτος. Τώρα βέβαια έχω χάσει και τον φίλο και τον σισεUnderdogg, εμένα μου αρέσουν πολύ τα γαλλάκια, έχουν πολλή πλάκα και όλο χαρά και παιχνίδια είναι.
παιχνιδια? να τα γνωρισω αυτα τα γαλλακια γιατι η δικια μου μονο κοιμαται!Underdogg, εμένα μου αρέσουν πολύ τα γαλλάκια, έχουν πολλή πλάκα και όλο χαρά και παιχνίδια είναι.
Ναι - ΑΝ μπορούν να παίξουν. Γιατί μερικά απαγορεύεται να πηδάνε ή να τραβάνε το tug.Underdogg, εμένα μου αρέσουν πολύ τα γαλλάκια, έχουν πολλή πλάκα και όλο χαρά και παιχνίδια είναι.
δεν ειναι δυσκολο.. αγοραζεις τραπεζι, αγοραζεις κομοδινο...τον σκυλο τον υιοθετεις - ειτε τον αγορασες ειτε οχι.Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις.
Από τον εκτροφέα μπορούμε μόνο να αγοράσουμε κουτάβι, στην Αγγλία δεν τα πουλάνε δηλαδή;
Του Γιάννη Μαυρίδη είναι πολύ παιχνιδιάρικα, μιλάμε για τρελά παιχνίδια, εγώ άντεξα 20 λεπτά μόνο, εκείνα ακόμα είχαν πολλή όρεξη.παιχνιδια? να τα γνωρισω αυτα τα γαλλακια γιατι η δικια μου μονο κοιμαται!
Και μόνο που ακούω οτι υπάρχουν ζωηρά γαλλάκια χαιρομαι.. Ειναι πολύ σπανιο φαινόμενο αυτο. Λογω της επιβαρυμένης υγειας εννοω, γιατι απο θέληση έχουν άπειρη.Του Γιάννη Μαυρίδη είναι πολύ παιχνιδιάρικα, μιλάμε για τρελά παιχνίδια, εγώ άντεξα 20 λεπτά μόνο, εκείνα ακόμα είχαν πολλή όρεξη.
Τοτε ελα μια μερα απο δω να δεις 3 πολυ ζωηρα!Και μόνο που ακούω οτι υπάρχουν ζωηρά γαλλάκια χαιρομαι.. Ειναι πολύ σπανιο φαινόμενο αυτο. Λογω της επιβαρυμένης υγειας εννοω, γιατι απο θέληση έχουν άπειρη.
Πόσο μακριά έφυγε βρε παιδιά ο Σπυράκος; Εκτός Ελλάδος; :neutral:@ underdog
τον Σπιρο εννοεις- με τον Cisse?
Ναι, οντος κριμα που εφυγε τοσο μακρια!
Καρδιτσα!- μονιμος κατοικος πια!Πόσο μακριά έφυγε βρε παιδιά ο Σπυράκος; Εκτός Ελλάδος; :neutral:
Άκου να δεις Underdogg!εχουμε έναν ημίαιμο ελληνοβελγο ποιμενικό. Εκεί να δεις εκτόνωση!
Θανο θα κανω μια διευκρινηση στο ποστ σου και ας θεωρηθει και ως η εξαιρεση στον κανονα.Κάποια κοινά μεταξύ των δύο φυλών είναι ότι είναι κοντά και συμπαγή, εκδηλωτικά και χαρούμενα. Εκεί σταματούν τα κοινά. Το Staffy είναι αρκετά δυναμική φυλή που δεν θα πει ποτέ όχι σε καυγά, μη σου πω ότι θα τον ζητήσει κιόλας. Εύκολη φυλή τα staffy απλά πρέπει να ξέρεις τι παίρνεις, κάθε φυλή έχει τα αρνητικά της. Υγιής φυλή γενικά και πολύ πολύ πολύ ανθεκτική.
δεν μιλάς σοβαρά :ΟΆκου να δεις Underdogg!
Υπάρχει το μέλος Underdog, που επίσης έχει ημίαιμο ελληνοβέλγο ποιμενικό!
Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θέλει να πάρει Σταφάκι, αλλιώς θα ήσασταν αδερφές ψυχές!!!
εχω διαβάσει αρκετά και για τις δυο φυλές. Ξέρω περί τίνος πρόκειται. Αυτό που με προβληματίζει είναι η υγεία του Γάλλου. Δεν αντέχω να βλέπω τον σκύλο μου να βασανίζεται. Σε όσους γιατρούς και να τον πάω, ο πόνος θα είναι πόνος και οι περιορισμοί στις συνήθειες του και στην ζωή του αυστηροί. Μια εβδομάδα που συναναστρεφομαι με ανθρώπους που έχουν φρεντσιζ δεν έχει βρεθεί κάποιο που μετά τα 2 χρόνια να μην έχει εμφανίσει κάποια μέτριας τουλάχιστον σοβαρότητας πάθηση η ασθένεια και τις περισσότερες φορές αφήνουν πίσω διαφοραΘανο θα κανω μια διευκρινηση στο ποστ σου και ας θεωρηθει και ως η εξαιρεση στον κανονα.
Σαν κατοχος και των δυο φυλων,7χρονων γαλλικο και 1,5χρονων σταφφυ μου συμβαινει το ακριβως αντιθετο οσον αφορα το θεμα "καυγας".
Βεβαια εχοντας προσεξει πολυ περισσοτερο την κοινωνικοποιηση του δευτερου.
Χαιρομαι για την επιλογη σου!!ειναι το american staff???αν ναι εχω να σου πω οντας καποτε ιδιοκτητης οτι ειναι εκπληκτικα σκυλια!!!κουταβια για παντα, ακακα κ με καλη ψυχη!!!μας εχει αφησει χρονια ο σκυλακος μας κ ακομα τον μνημονευουμε!!!!Καταλήξαμε στo Staffordshire και ηδη ψαχνουμε εκτροφεα!!
Α συγνωμη, αλλα πρεπει να μοιαζουν αρκετα αυτες οι 2 ρατσες, αν κρινω απο τις φωτογραφιεςΔεν είχαν επιλέξει το american staff, αλλά staffordshire bull terrier, αυτό το εκτροφείο STAFF DIAMONDS εκτρέφει και τις δύο αυτές τις φυλές.