Βρε Αργυρώ...μια χαρά υπεράσπιση ποιοί έχουν φτιάξει;
Ποιά λόγια του αέρα; Την ανάρτηση ενός επίσημου site σχολιάσαμε. Απ'το μυαλό μας τα βγάλαμε;
Τι θα πει...έγινε λάθος; Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε.
Ποιοί είναι οι δικοί μας οι καλοί;
Εγώ προσωπικά, δεν έχω κανέναν τέτοιο δικό μου. Και ακριβώς, επειδή δεν έχω κανένα συμφέρον από πουθενά, όπως κι εσύ και όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που έγραψαν την γνώμη τους, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, να υποδεικνύω τα κακώς κείμενα. Οχι ως...άλλος δικαστής [αν και μου πάει ο ρόλλος
] αλλά γιατί πραγματικά πιστεύω, ότι αυτός ο μπελάς που λέγεται "ελληνική εκτροφή", θα πρέπει κάποτε, να κάνει στροφή 180 μοιρών και να δώσει άλλη πνοή στο...άθλημα. Αν θέλει...Δεν μπορούμε δυστυχώς να υποχρεώσουμε κανέναν. Η...μήπως μπορούμε; Κάπως; Με κάποιο τρόπο;
Μακάρι τα παιδιά όπως λες, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν τους ξέρω. Οπως δεν ξέρω και κανέναν άλλο εκτροφέα. Μακάρι, να παλεύουν για το καλό της φυλής που λατρεύουν. Αυτό θέλουμε όλοι μας. Από αυτούς εξαρτάται, να διατηρήσουν το καλό τους όνομα, που ακούγεται ότι έχουν. Δυστυχώς όμως, όπου υπάρχει καπνός, συνήθως κάπου βόσκει και η φωτιά.
Εύχομαι όλο αυτό, να ειναι όντως μια παρεξήγηση [δεν έχω άλλωστε και πολύ ισχυρά επιχειρήματα να πιστέψω το αντίθετο] και να είναι γρήγορα, απλώς μια εντελώς εποικοδομητική συζήτηση. Γιατί πάντα, από τα λάθη μας πρέπει να μαθαίνουμε
Αν πάλι όχι, και κάπου καίει πράγματι μια μικρή φωτίτσα, πάλι εδώ θα είμαστε, να το ξανασυζητήσουμε. Γιατί αργά ή γρήγορα θα φανεί. Δεν γίνεται να μην φανεί...