Εμένα με προβληματίζει το ότι έχει αρσενικό και πήρε θηλυκό. Δηλαδή byb! :cuniaoo:Ελπίζω να είχες ενημερωθεί για τους σωστούς τρόπους απόκτησης,ε!
εάν είχε ενημερωθεί ...θα τον πετύχαινε η vrmode το μεσημέρι στην έκθεση..
αχαχαχαχαχεάν είχε ενημερωθεί ...θα τον πετύχαινε η vrmode το μεσημέρι στην έκθεση..
Τι πλάκα? Δεν το πήρες από το πετσιτι? και ηθελα να μου πεις αν ειχε καλά κουτάβια... γμτ!Η αλήθεια είναι πως πριν την απόκτηση του 1ου δε γνώριζα πολλά και το πήρα από τα Pet City...της Βουλιαγμένης όμως, το μεγάλο, που έχει κίνηση και είναι "φρέσκα".
Το 2ο και με την βοήθεια του φόρουμ στο οποίο χρωστάω πολλά, το πήρα από ένα καλό άνθρωπο που βρήκα από την Χρυσή Ευκαιρία. Είχε μια πολύ ωραία σκυλίτσα και την "πάντρεψε" με ένα φοβερό αρσενικό που έχει ο μπατζανάκης του στο χωριό.
@ oscar
Με το 2ο θα κάτσω περισσότερο...Θα κάνω ότι λιποθύμησα την ώρα της κρίσης, ότι έσπασα το πόδι μου πατώντας σκ@#%α στο στίβο...Θα πάει η ώρα 11-12...
* Για το κοινό που μας παρακολουθεί από το σπίτι του να ενημερώσουμε πως κάνουμε πλάκα...χιούμορ και πως τα τελευταία posts ας μη τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας.
Please, don't try this at home!
Διεθνης ή εθνικη?Τη μια ημερα είναι ελληνικής την άλλη είναι διεθνής
Δεν πασχουν απο καποια μορφη αταξιας?Spinocerebellar Ataxia δεν είναι πρόβλημα της φυλής
[video=youtube;7AEG4sNotOc]http://www.youtube.com/watch?v=7AEG4sNotOc[/video]Δεν πασχουν απο καποια μορφη αταξιας?
Τοσο λαθος κανω?
Η κτηνιατρος?
Οι εκτροφεις?