Μπορω να απαντησω εγω σε αυτο μια και πριν ενα μηνα πηρα σκυλο απο πετ σοπ. Παρακαλω πολυ μη με στησετε στον τοιχο. Εχω εξηγησει τους λογους που το εκανα ειχα επιγνωση της καταστασης και ουτε μια φορα δε θα το μετανιωσω. Ειμαι κατα αυτων των αγορων. Και δε θα το εκανα αν εβλεπα ενα κουταβακι δυο μηνων η τριων μεσα σε κλουβι. Τελοσπαντων... Η εγγυηση εγραφε οτι εχω 48 ωρες να παω το σκυλι μου σε γιατρο και αν διαπιστωθει προ λημα υγειας η οτι το σκυλι δεν ειναι η ρατσα που λενε τοτε μπορω να το επιστρεψω. Και τι ειναι το σκυλι μου να το επιατρεψω; παπουτσια; απο τη στιγμη που το εβγαλα απο εκεινο το πετ σοπ (με τη βοηθεια δυο ατομων παρακαλω γιατι το σκυλι ειχε κολλησειεξω απο το κλουβι ενος αλλου σκυλιου κ εκλαιγε κ δεν.ηθελε να φυγει... Τοσα ψυχολογικα δηλαδη) το σκυλι εγινε μελος της οικογενειας μου. Μια φιλη μου που της εκαναν δωρο σκυλο απο πετ σοπ κ ειχε δυσπλασια της ειπαν να της τον ...αντικαταστησουν. Εκεινη εξοργιστηκε τους απειλησε κ νομιζω καταφερε να παρει καποια χρηματικη αποζημιωση για τα κτηνιατρικα του εξοδα. Οταν πηγα το δικο μου στο γιατρο μπυ ειπε οτι ισως να εχει δυσπλασια αλλα αυτο δε μπορουμε να το ξερουμε απο τωρα. Αρα τι διαολο να πω στο πετ σοπ; δεν μπηκα καν στη διαδικασια να ξαναπαω. Δε θελω ποτε ο σκυλος μου να ξαναδει αυτο το μερος. Επισης οταν τον αγορασαν μου ειπαν πτι τα αυτια του ηταν μια χαρα. Τελικα...στο τσακ γλιτωσαμε την ωτιτιδ..Γιατι δοθηκε εγγυηση μαζι μετον σκυλο? Και αν ναι τι καλυπτει απο απλη περιεργεια?
Κατα τα αλλα σιγουρα πρεπει να αναθεωρησετε στον τροπο αποκτησης κατοικιδιου.
Μακαρι να τα καταφερει το πλασματακι