Οχι.Μάθε και πες μας ή ας γραφτεί η φίλη σου να μας πει. Αν μαζευτούν περιστατικά, ε του φούστη, δε θα αλλάξει η κατάσταση με τα μαγαζάκια της φρίκης και του τρόμου;
Αυτό, για να πω την αλήθεια, δεν το ξέρω με σιγουριά.δεν πωλειται σκυλι χωρις εμβολιο τυφου το εμαθα χθες αυτο
που το ειδες αυτο δηλαδη γιατι εχεις παρεξηγησει καποια πραγματαβλέπω φράσεις του τύπου ''γύρισα το σκυλί πίσω'', ''εγγύηση''
Καλά αυτοί αλλά ΕΣΕΙΣ πως διανοείστε να μιλάτε για τα σκυλιά που υποτίθεται ότι αγαπάτε και να τα γυριζετε πίσω, ή να καταδέχεστε να πάρετε κάτι που λέγεται εγγύηση
Αξιοθρήνητοι
Καλά κρατεί και θα συνεχίσει η ουσία του δουλεμπορίου με τέτοια μυαλά.
Εγγυήσεις, πάρτο, φέρτο και λαλακίες.
Φανταζομαι ο Grifos μιλαει γενικα για οσους το εχουν πει αυτο, γιατι δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει αναφερθει κατι τετοιο στο φορουμ απο διαφορα μεληπου το ειδες αυτο δηλαδη γιατι εχεις παρεξηγησει καποια πραγματα
μαλλον γιατι εγω πηγα πισω το σκυλακι 28 ημερων γιατι κινδυνευε με σκοπο να το παρω αργοτεραΦανταζομαι ο Grifos μιλαει γενικα για οσους το εχουν πει αυτο, γιατι δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει αναφερθει κατι τετοιο στο φορουμ απο διαφορα μελη
Εσυ αν θυμαμαι καλα το πηγες στη μαμα του γιατι ετσι και αλλιως επρεπε να μεινει περισσοτερο καιρο μαζι της.μαλλον γιατι εγω πηγα πισω το σκυλακι 28 ημερων γιατι κινδυνευε με σκοπο να το παρω αργοτερα
Πήγαν στο μαγαζί για να διαμαρτυρηθούν και τους είπαν ότι στην εγγύηση δεν καλύπτεται ο τύφος....
Να ενημερώσω ότι το πήραν από εκτροφέα με εγγύηση αλλά δεν καλύπτει λέει αυτός τύφο και μία ακόμη αρρώστια.
Ο λόγος αυτής της λέξης είναι και ότι έχει νομική ισχύ και όχι επειδή είναι αντικείμενο προς επιστροφή, καλό είναι να καταλαβαίνουμε το λόγο της συζήτησης και να μην προσπαθούμε να δημιουργούμε εικονικές καταστάσεις. Επειδή με την εγγύηση μπορείς να στραφείς νομικά με πλεόνέκτημα εναντίον του απαράδεκτου και όχι επειδή πήραμε αμάξι και μας χάλασε η μηχανή και ας το πάμε πίσω.1.
2.
Θυμάμαι socratew αφού επέστρεψες το υπερβολικά νεαρό κουτάβι να ρωτάς για εκτροφεία. Αυτό σ' εμένα δε δείχνει πως σκοπεύεις να το πάρεις πίσω. Και ξέρεις που θα καταλήξει. Στη χειρότερη νεκρό στο δρόμο, στην καλύτερη σε κάποιο κήπο άρρωστο και μόνο. Αν κατάλαβα λάθος, με συγχωρείς.
3. Το κείμενο μου ισχύει γενικά δεν το προσωποποίησα ευθύς εξ' αρχής.
Ελπίζω να είναι γενικές οι εκφρασεις.βλέπω φράσεις του τύπου ''γύρισα το σκυλί πίσω'', ''εγγύηση''
Καλά αυτοί αλλά ΕΣΕΙΣ πως διανοείστε να μιλάτε για τα σκυλιά που υποτίθεται ότι αγαπάτε και να τα γυριζετε πίσω, ή να καταδέχεστε να πάρετε κάτι που λέγεται εγγύηση
Αξιοθρήνητοι
Καλά grife μην νομίζεις ότι επιστροφές σκύλων δεν γίνονται και σε εκτροφείς.βλέπω φράσεις του τύπου ''γύρισα το σκυλί πίσω'', ''εγγύηση''
Αξιοθρήνητοι