για την αλλαγη φυλου να φανταστω..? με το κοριτσι τι να κανω?Πες στον κτηνίατρο σου να κόψει τα ληγμένα
η να τα δωσει σε εμαςΠες στον κτηνίατρο σου να κόψει τα ληγμένα
χαχαχαχαχαχαχα κοιτα απο μια οπτικη καλα τα λες! απο την δικη μου ομως δεν μου κανει δε μου φαινεται σα να θελει να κυριαρχησει γιατι με το που παει να το κανει της μιλαω και πεφτει κατω ανασκελα σα να μου λεει παραδινομαι οποτε?Και τι κακό εχει μα λεσβία;
Αυτό θα ήταν ευχής έργον.η να τα δωσει σε εμας
δεν την αφηνω βεβαια ! μολις παει να κανει κινησει της κοβω τον αερα επι τοπου! το εψαξα και στο ιντερνετ και απο οσα διαβασα τα μονα που μου φαινονται λογικα ειναι το οτι την τρωνε τα ραμματα η οτι εχει ενταση που χρειαζεται να εκτονωσει! ολη την βδομαδα που περασε μετα την εγχειρηση ειχαμε μειωσει τη διαρκεια της βολτας και του παιχνιδιου γιατι δε θελαμε να προκαλεσουμε καποιο προβλημα αλλα σιγα σιγα γυρνανε ολα στο φυσιολογικο ! οποτε θα περιμενω και θα δειξει... παντως μου εκανε τρομερη εντυπωση ! ευχαριστω για την απαντηση !Το καβάλημα στους σκύλους έχει να κάνει με πολλούς λόγους, εκτός της αναπαραγωγικής διαδικασίας. Άλλες φορές κυριαρχία, άλλες παιχνίδι, άλλες ένταση/φόρτιση κ.α. Το κάνουν και τα αρσενικά και τα θηλυκά. Δεν έχει να κάνει με σεξουαλικές προτιμήσεις, ούτε ευχαρίστηση.
Απλά μην την αφήνεις να το κάνει. Τόσο απλό.
Θα το πάρει πρέφα μετά από κάποιες επαναλήψεις και θα το κόψει.
πολλαπλες επεμβασεις? πφφφφφ....Ποντάρω κι εγώ στην ένταση, πιθανό ελαφρύ "σοκ" και στην ενόχληση από τα ράμματα.
Το θέμα έντονο και συνεχές καβάλημα το είχα στον πρώτο μου σκύλο, φού προηγουμένως είχε μείνει 10 μέρες σε κλινική για πολλαπλές επεμβάσεις.