*SOS* Φιλοξενία

spy

Member
18 Απριλίου 2011
18
0
Ν.ΨΥΧΙΚΟ
***SOS*** κυρια βρηκε τα 7 αυτα κουταβακια διπλα σε καδο σκουπιδιων μεσα σε κουτα με το σημειωμα "διασταυρωση μποξερ με γκολντεν ριτριβερ"....τα περιμαζεψε ελπιζοντας οτι καποια φιλοζωικη θα τα παρει αλλα ματαια εδω και 4 μερες δεν εχει προσφερθει κανεις!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΜΕ??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! τηλ. 6936862466 μαριαννα

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.205131122850479.56308.100000607772292

..........................................................................................................
Αφαιρέθηκε κομμάτι της αγγελίας που παραβαίνει τους κανονισμούς.

Last edited by a moderator:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Aπό τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ:
- Απαγορεύονται δημοσιεύσεις ή αγγελίες που αναφέρουν επικείμενη θανάτωση ζώου χωρίς να συντρέχουν λόγοι υγείας καθώς και οι αγγελίες υιοθεσίας "ψυχαναγκαστικού" χαρακτήρα.

spy

Member
18 Απριλίου 2011
18
0
Ν.ΨΥΧΙΚΟ
Πού είναι αυτά; Κατάλαβα ότι είναι Θεσσαλονίκη από τα σχόλια στο fb.
Στη Κερατέα λένε οτι είναι.
Σε κάποια από τις φώτο το αναφέρουν γιατί ζητούν φιλοξενία εντός αθηνών.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
οκ. Ίσως πάρω τηλέφωνο αύριο το πρωί.
Αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το φροντίσω για όσο χρειαστεί :(

spy

Member
18 Απριλίου 2011
18
0
Ν.ΨΥΧΙΚΟ
Αν μπεις στο λινκ που εχω απο κατω γραφει γιατι...
Εγω ουσιαστικα κοινοποιηση κανω για να το δουν οσοι περισσοτεροι γινεται.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν μπορούσα, ή αν ήθελα, να μπω σε link του facebook, θα το είχα κάνει.
Εφόσον δεν έχω πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζομαι, είπα να ρωτήσω...

spy

Member
18 Απριλίου 2011
18
0
Ν.ΨΥΧΙΚΟ
Αυτη που τα βρηκε φευγει για τις διακοπες του Πασχα, αυριο εχει κλεισει ραντεβου για να τα στειλει στην καλύτερη σουιτα που υπαρχει γιατι δε μπορει να τα κρατησει.
Η Μαριαννα που αναφερει το τηλ της ειναι αυτη που προσπαθει να τους βρει σπιτι.Βοηθαει παρα πολλα αδεσποτα αλλα εχει ηδη στο σπιτι της πολλα κ καποια απο αυτα ειναι αρρωστα που κανουν θεραπειες, αυτο αυτοματα σημαινει οτι δε μπορουν να ειναι εκει τα κουταβια γιατι θα κολλησουν.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγω εχω στειλει ηδη μηνυμα στην κοπελα που το εχει αναρτησει... για να δουμε...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν μπορούσα, ή αν ήθελα, να μπω σε link του facebook, θα το είχα κάνει.
Εφόσον δεν έχω πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζομαι, είπα να ρωτήσω...
Μηπως ηρθε η ωρα να κανεις facebook?? Λεω εγω τωρα. . .
Μακαρι να βρεθει ακρη και με αυτα τα κουταβια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το πληροφορήθηκα το κείμενο της αγγελίας και δεν θέλω καθόλου μα καθόλου, να έχω ούτε καν πρόσβαση, σε τέτοιες και ακόμη χειρότερες ανοησίες. Να μου λείπει το βύσσινο του facebook. Εχω αρκετά τρεχάματα και χωρίς την βλακεία του καθενός. Μη σου πω, θα σε συμβούλευα να το κόψεις κι εσύ. Ειδικά εσύ και μερικοί ακόμη που ξέρω.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μου θυμίζεις μερικούς πριν το 2000 που έλεγαν "εγώ δεν πρόκειται να πάρω κινητό". Απ' τους πολλούς που το 'λεγαν μόνο έναν ξέρω που το τήρησε.
Ωστόσο, έχεις δίκιο σ' αυτό
να έχω ούτε καν πρόσβαση, σε τέτοιες και ακόμη χειρότερες ανοησίες
Ειδικά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ](*,)](*,)](*,)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μου θυμίζεις μερικούς πριν το 2000 που έλεγαν "εγώ δεν πρόκειται να πάρω κινητό". Απ' τους πολλούς που το 'λεγαν μόνο έναν ξέρω που το τήρησε.
Ωστόσο, έχεις δίκιο σ' αυτό
Ειδικά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ](*,)](*,)](*,)
Είμαι αρχαιολογία. Το παραδέχομαι :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γιατί;
Γιατί??? Γιατί δεν μαζεύουμε κουτάβια απ' το δρόμο και μετά απειλούμε ότι θα τα σκοτώσουμε αν δεν τα πάρει κάποιος την επόμενη μέρα επειδή εμείς πάμε διακοπές.
Γιατί δεν ψάχνουμε φιλεύσπλαχνα κορόιδα να φορτωθούν δικές μας ευθύνες με ανώμαλα εκβιαστικό τρόπο.
Γιατί στο δρόμο γεννιούνται και πεθαίνουν εκατοντάδες σκυλάκια και γατάκια καθημερινά. ΔΕΝ έχουν περισσότερη ανάγκη αυτά που βρίσκονται σε ένα σπίτι ώστε να τεθεί σε λειτουργία τέτοιος συναγερμός γι' αυτά!
Γιατί πολύ αμφιβάλλω ότι αυτός που θα είχε την καλοσύνη να τα πάρει θα τα έστελνε κρεμάλα με συνοπτικές διαδικασίες, άρα είτε:
Α) είναι υπεύθυνος για τη γέννησή τους
Β) η επικείμενη θανάτωση είναι κολπάκι για να φύγουν γρηγορότερα απ' τα χέρια του.

Γιατί ακόμα και να ισχύει προσωπικά θα του λεγα "ΝΑΙ Ε? ΦΑΤΑ!"

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ακριβώς έτσι. Και χειρότερα...
Και στην τελική...αφού δεν μπορείς κυρά μου, άστα τα καημένα εκεί που τα βρήκες, μπας και τα μαζέψει κανένας άλλος, που νοιάζεται πραγματικά. Αστα στην ρημάδα την τύχη τους... Η τουλάχιστον, μην παρεμβαίνεις χειροτερεύοντάς την :mad::mad::mad::mad::mad::mad: