*SOS* Φιλοξενία

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
καλέ μη θυμώνεις!
Απλά είδα πρώτη φορά τέτοια αγγελία γι'αυτό ρώτησα.
Υπάρχει γιατρός που θα δεχτεί να κάνει ευθανασία χωρίς λόγο;
Δεν είναι παράνομο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν θυμώνει κανένας με σένα βρε Pintsie.
Εκτός...αν φεύγεις αύριο για διακοπές και βρήκες 7 κουτάβια και απειλείς να τα θανατώσεις :rolleyes::p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Pintsie δε θυμώνουμε μαζί σου!!!
Εδώ οι φιλοζωικές ευθανατώνουν κουτάβια τι μου λες... εννοείται ότι υπάρχουν γιατροί.
(διορθώνω: κάποιες φιλοζωικές)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Tραγική η αγγελία, τραγικά και τα σχόλια. Αυτό είναι το επίπεδο μας. Καλά να πάθουμε.

Ασχετο: Μαρία, δικαίωμα σου να μη θες να μπαίνεις στο FB. Πάρα πολλές υιοθεσίες τα τελευταία χρόνια πάντως, ολοκληρώθηκαν χάρη σ'αυτό. Φυσικά το οτι επιτρέπει και στον κάθε πικραμένο να λέει τη μ...α του, δε βοηθάει, αλλά αν είσαι λίγο επιλεκτική με το ποιούς κάνεις "φίλους" σου, μπορείς να απαλλαχθείς από τέτοια φαινόμενα βλακείας.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Δεν θυμώνει κανένας με σένα βρε Pintsie.
Εκτός...αν φεύγεις αύριο για διακοπές και βρήκες 7 κουτάβια και απειλείς να τα θανατώσεις :rolleyes::p
:p
Θα πω μ*λ*κ*α αλλά θα την πω... Δεν γίνεται να συνεννοηθούμε με την αστυνομία να κλείσουμε ραντεβού μαζί τους και να τους πιάσουν την ώρα που θα πάνε για ευθανασία;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πάρα πολλές υιοθεσίες τα τελευταία χρόνια πάντως, ολοκληρώθηκαν χάρη σ'αυτό.
Δεν το αμφισβητώ. Αλλίμονο. Εχει και 1-2 σούπερ χρήσεις. Το έχω ξαναπαραδεχτεί. Γι' αυτό όμως, έχω καλούς φίλους που ασχολούνται με το fb :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
:p
Θα πω μ*λ*κ*α αλλά θα την πω... Δεν γίνεται να συνεννοηθούμε με την αστυνομία να κλείσουμε ραντεβού μαζί τους και να τους πιάσουν την ώρα που θα πάνε για ευθανασία;
Τώρα αυτό...δεν το πολυσκέφτηκες έτσι; Ελα...πες το...:D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Απ ότι έμαθα,
5 απο τα 7 υιοθετηθηκαν
ενω τα 2 φιλουξενονται απο εθελοντες και περιμενουν να υιοθετηθουν.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Επισης, να σημειωσω ότι απο τοτε που κυκλοφόρησε η παραπανω αγγελία
κι αφου βρεθηκε "λυση" για τα σκυλακια, έχω δει αλλες τρεις αγγελίες
ψυχαναγκαστικου περιεχομενου που "απειλουν" με ευθανασια..

Αφου το "κολπο" επιασε, το χρησιμοποιουμε και σε αλλες περιπτωσεις.

Τι να πω;
Ευχομαι οι άνθρωποι που τα υιοθετησαν καθαρα απο λυπηση να μην το μετανιωσουν
και "μαζευουμε" σε 5-6 μηνες τα διπλασια..
:(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Ευχομαι οι άνθρωποι που τα υιοθετησαν καθαρα απο λυπηση :(
Φυσικά δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους τα υιοθέτησαν δεν μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους...
αλλά αυτά τα κουτάβια είναι πανέμορφα, απ' τα ομορφότερα που έχω δει κι επίσης "σχεδόν καθαρόαιμα" (καταλαβαίνεις πώς το εννοώ) μπόξερ με λαμπ! Θα έβρισκαν σπίτι έτσι κι αλλιώς πολύ γρήγορα.

Κι εγώ τις είδα τις αγγελίες...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Φυσικά δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους τα υιοθέτησαν δεν μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους...
αλλά αυτά τα κουτάβια είναι πανέμορφα, απ' τα ομορφότερα που έχω δει κι επίσης "σχεδόν καθαρόαιμα" (καταλαβαίνεις πώς το εννοώ) μπόξερ με λαμπ! Θα έβρισκαν σπίτι έτσι κι αλλιώς πολύ γρήγορα.

Κι εγώ τις είδα τις αγγελίες...
Εχεις δικιο.
Ισως να μην τα πηραν όλοι απο λυπηση.
Αλλα αγγελίες τύπου "φιλοξενια ή ευθανασια", "υιοθεσία ή ευθανασια" στη λυπηση στοχευουν
κι όχι στη συνειδητη υιοθεσια, οποτε έχουν και το ανάλογο "target group".
Κι εγω συμφωνω ότι θα υιοθετουνταν ούτως ή αλλως μιας και όντως καποια "μοιαζουν" πολυ με boxer.

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Tα κουταβια οντως ειναι πανεμοφα και σιγουρα θα εβρισκαν σπιτι... δε χρειαζοταν ολο το δακρυβεχτο κειμενο.
Και μενα δε μου αρεσουν οι ψυχαναγκαστικες αγγελιες καθολου.. εκνευριζομαι... απο την αλλη υπαρχουν σκυλια που πραγματικα κινδυνευουν και πρεπει να αναφερεται μερικες φορες.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
μέτρον άριστον...

Δείτε εδώ https://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1947404000578.2111273.1106897982

Όλα αυτά τα χαριτωμένα σκυλάκια, αν δεν υιοθετηθούν μέχρι το τέλος του Πάσχα ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ. Μην το σκέφτεσαι άλλο, άνοιξε την αγκαλιά σου για ένα από αυτά.
Υιοθετώντας ένα σκύλο σίγουρα δεν θα αλλάξει ο κόσμος, ο κόσμος όμως του συγκεκριμένου σκύλου θα αλλάξει για πάντα... Μην τα αφήσεις να θανατωθούν! Δεν φταίνε αν εμείς αδιαφορήσαμε γι΄αυτά!
* Όλες οι φωτογραφίες ανήκουν στην Kατερίνα Μουζουρη
Opoios endiaferete gia kapoio apo auta ta skilakia as epikoinonisei mazi mou sto 99647475. Ta skilakia tha dothoun me simvolaio iothesias apo to Pets2adopt me microchip kai steiromeno me mia mikri eisfora ston sindesmo.

Σου λέει δηλαδή: Σώστο γιατί θα το σκοτώσουν μετά το Πάσχα και κατά τα άλλα θα το πάρεις στειρωμένο, με το τσιπάκι του και τα όλα του, αν δώσεις και κάτι βρε αδελφε :D

Καταλαβαίνω ότι το κυπριακό καταφύγιο εφαρμόζει ευθανασίες στη λογική των αντίστοιχων ευρωπαϊκών (αν και δεν το ξέρω) και το θεωρώ εγκληματικό. Αλλά αυτή η ΥΣΤΕΡΙΑ SOS SOS SOS έχεις χρόνο μέχρι τη δεύτερη μέρα του Πάσχα αλλιώς θα πεθάνει και θα φταις ΕΣΥ είναι πολύ ενοχλητική :mad: