SOS! Τι να κάνω;

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Δοκίμασε κοτόπουλο με ρύζι τα περισσότερα σκυλιά το λατρεύουν!! Εμένα αυτός που βλέπεις στη φώτο δεν είναι δικός μου!! Ο δικός μου είναι αγέννητος! Τον περιμένω!! Μπα δεν θα την ταλαιπωρήσεις καθόλου ίσα ίσα θα χαρεί αν την πάρετε μαζί! Απλά ψάξε λίγο την τροφή-θα είναι πιο ακριβή αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά!!

ΚΛΑΡΑ

Member
19 Μαϊου 2011
17
0
Δοκίμασε κοτόπουλο με ρύζι τα περισσότερα σκυλιά το λατρεύουν!! Εμένα αυτός που βλέπεις στη φώτο δεν είναι δικός μου!! Ο δικός μου είναι αγέννητος! Τον περιμένω!! Μπα δεν θα την ταλαιπωρήσεις καθόλου ίσα ίσα θα χαρεί αν την πάρετε μαζί! Απλά ψάξε λίγο την τροφή-θα είναι πιο ακριβή αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά!!
Οκ!Με το καλό λοιπόν το μωρό σου!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Σε ευχααριστώ και περιμένω νεα απο τις διακοπές κ το τι θα επιλέξεις στην τροφή! Κάνε κ μια έρευνα στο νετ πριν ρωτήσεις τον κτηνιατρό!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
δεν ειχα διαβασει την ιστορια σου...Η Κλαρα ειναι πολυ τυχερη που σε εχει!Λιγες γυναικες που μολις έγιναν μανες, θα αντιμετωπιζαν τον σκυλο σαν ανθρωπινο παιδι τους..
Με συγκινησες παρα πολυ.. χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι!

Η ζεστη ειναι πολυ σημαντικη στο οτι εχει πεσει ο σκυλος, αλλα ειναι και ταλαιπωρημενη η κακομοιρα..εγχειρηση, ηλικια..
Ισως να εβισκες μια τροφη με υψηλοτερη θρεπτικη αξια, αν θεωρεις οτι υπαρχει κινδυνος να αδυνατισει.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
με τη ζεστη πεφτει η ορεξη ειδικα το μεσημερι,,,, αυτο που τρωνε τα σκυλια με ευχαριστηση ειναι οι κονσερβες,,, βοδινο,, αρνι,,, κοτοπουλο,,, και για εμπλουτισμο μπορεις να βαλεις κοτοπουλο ρυζι και κονσερβα ανακατεμενα,,, τα βαζεις στο ψυγειο και μετα δινεις μεριδες,,,, γινεται πεντανοστημο....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul