SOS! Τι να κάνω;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Το ότι σε ενοχλούν όμως κάποιες απαντήσεις δε σου δίνει το δικαίωμα να βάζεις σε ένα τσουβάλι όλους και να χαρακτηρίζεις ανθρώπους...
Δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να δωσω ως διαπιστευκτήριο το πιστοποιητικό γάμου ή της οικογενειακής μου κατάστασης για να μην είμαι κάποια που συντροφικώς και συναισθηματικώς καλύπτομαι από το σκύλο μου... και στο λέω με κάθε φιλική διάθεση τώρα που το θέμα με το ύφος θεωρώ ότι έληξε!
Η κριτική πρέπει να είναι προσεγμένη και από αυτούς που την κατακρίνουν.... ;)

Τέλος πάντων νομίζω ότι η κοπέλα έχει όλη την καλή διάθεση να προσπαθήσει να κρατήσει το σκυλί και πιστεύω λίγη κούραση παραπάνω εκ μέρους της αξίζει τον κόπο για ένα σκυλάκο που στην τελική στα δικά μας μέτρα και σταθμά είναι γιαγια.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Hopsi το baby gate δεν κάνει για τις δικές σου, πουλάκι μου.
Εκτός αν το συμπληρώσεις με πλέγμα.
Ωχ ! Λες ; μα τι ηλίθια που είμαι. Κοιτούσα να είναι οκ η κασα, κοίταξα αν είναι οκ το ύψος κ δεν είδα τα κενά, χα χα χα! Θα έδινα έτσι χρήματα. Οπότε μένω στην πατέντα που εχω με 2 πλευρές από το πάρκο. Θενξ Μαρακι. Σόρρυ για το οφφ τοπικ

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Τέλος πάντων νομίζω ότι η κοπέλα έχει όλη την καλή διάθεση να προσπαθήσει να κρατήσει το σκυλί και πιστεύω λίγη κούραση παραπάνω εκ μέρους της αξίζει τον κόπο για ένα σκυλάκο που στην τελική στα δικά μας μέτρα και σταθμά είναι γιαγια.
Σε αυτα ειμαι απολυτως συμφωνος

ΚΛΑΡΑ

Member
19 Μαϊου 2011
17
0
Καλημέρα σας...Κατ΄αρχήν ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μας.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μπήκα για να λύσω το πρόβλημά μου σε ένα δημόσιο forum και κάθε γνώμη είναι σεβαστή.Στεναχωρήθηκα με κάποια πικρά λόγια αλλά με έκαναν να επαναπροσδιορίσω τον ίδιο μου τον εαυτό σχετικά με την Κλάρα.Καλό το χαστούκι πραγματικά....Εχτές το βράδυ μου είπε ο άντρας μου:"Τελικά θα την πάμε στην γιαγιά;"Άρχισα λοιπόν να του λέω ότι το πρώτο μας παιδί δεν θέλω να το δώσουμε για υιοθεσία...Πρότεινα να φτιάξουμε όπως μου είπατε ένα ειδικό χώρο στην αυλή που να έχει το σπιτάκι της και την ασφάλειά της.Αν δεν πετύχει αυτό να μένει μέσα όταν λείπουμε,περιορισμένη με baby gate,για να μην γδέρνει τις πόρτες.Να μπαίνει σιγά σιγά και στο υπόλοιπο σπίτι ξεκινώντας από ένα παραπάνω δωμάτιο την φορά.Υποσχέθηκα να σκουπίζω κάθε μέρα,να την πηγαίνω εγώ βόλτα κάθε απόγευμα και να την χτενίζω καθημερινά.Μίλησα με την παιδίατρό μου και πήρα το τυπικό οκ και από αυτήν.Α!Και πριν προλάβει να μου απαντήσει ο άντρας μου του είπα..."Σκέψου τα όλα αυτά, μην μου απαντήσεις αμέσως...."Μου φάνηκε ότι πραγματικά με άκουσε και ξέρω ότι την αγαπάει.Μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο.
Θέλω λοιπόν να σας πώ ότι κάθε φράση παραπάνω είναι λόγια και συμβουλές και "μαλώματα" δικά σας.Γι' αυτό μπήκα και κάνατε πολύ καλό σε εμένα και την Κλάρα...Δεν το παίζω καλή,στην αρχή ενοχλήθηκα..Με βοηθήσατε όμως και αυτό έχει σημασία.
Υ.Γ.Το βράδυ άφησα ανοιχτή την πόρτα να μπεί στο δωμάτιο του γιού μου και να κοιμηθεί εκεί.Το πρωί που σηκώθηκα μόλις με είδε σηκώθηκε γρήγορα και πήγε πάλι στην κουζίνα."Έλα Κλαρίτσα μου δεν πειράζει",την χάιδεψα αλλά πήγε πάλι στην κουζίνα να κοιμηθεί.Ξέρω,μαγικά δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη αλλά ό,τι κόλπα περνούν από το χέρι μου θα γίνουν.
Την καλημέρα μου και πάλι και ναι, το Κλάρα βγαίνει από το κουκλάρα!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Μπράβο σας. Και μπράβο και στην παιδίατρό σας.
Κάντε τις δοκιμές σας και αν ζοριστείτε, ίσως χρειαστεί να μιλήσουμε και για χρήση crate, παρά την ηλικία της Κλάρας σας.

@fotis1960
Το dogforum, όπως άλλωστε προδίδει και το όνομά του, είναι φτιαγμένο για συμβουλές για σκυλιά.
Ακόμη και σ'αυτό βέβαια, δεν έχουμε καμμία εξειδίκευση και ότι ξεστομίζουμε είναι από τις δικές μας εμπειρίες.
Εδώ λοιπόν, προτεραιότητα έχουν τα σκυλιά. Οχι οι σύζυγοι, τα παιδιά, οι παππούδες, οι κουμπάροι και οι λοιποί συγγενείς.
Ελπίζω όποιος μπαίνει εδώ, να μην έχει την προσδοκία ότι θα λύσει τέτοιου είδους προβλήματα, γιατί τότε θα τραβάει τα μαλλιά του.
Περισσότερο θα κλείνουμε σπίτια, παρά θα τα βοηθάμε.

joydivision

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
59
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Άρχισα λοιπόν να του λέω ότι το πρώτο μας παιδί δεν θέλω να το δώσουμε για υιοθεσία...
Συγκινήθηκα πάλι πρωινιάτικα...τι να πω, χίλια μπράβο, πραγματικά...σου εύχομαι καλό κουράγιο, στην προσπάθεια σου, ανάμεσα σε όλες τις άλλες υποχρεώσεις σου, να δώσεις λίγο χρόνο και στη σκυλίτσα σας....και είμαι σίγουρη ότι θα δικαιωθείς...και γιατί θα σου ανταποδώσει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της, αλλά και όταν δεις πόσο καλό θα κάνει και στα παιδιά σου...πέρα από τα παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν πολλά πράγματα μέσα από τη συναναστροφή με σκυλιά...θα σε βοηθήσει η σκυλίτσα να πλάσεις έναν καλό χαρακτήρα για τα παιδιά σου, να μάθουν να σέβονται, να έχουν όρια, κατανόηση...εννοείται πως πρέπει να εξηγήσεις και στο μεγάλο σου παιδάκι πως πρέπει να της φέρεται ήρεμα, χωρίς να την κάνει να υποφέρει, αν και πιστεύω πως το χεις κάνει ήδη...επίσης, αποδεδειγμένα, τα μωράκια που μεγαλώνουν κοντά σε σκυλιά αναπτυσσονται γρηγορότερα... από τη λαχτάρα τους να πλησιάσουν το σκυλάκι και να παίξουν, σηκώνονται πιο γρήγορα, περπατάνε πιο γρήγορα...
Θα δεις πόσο κερδισμένοι θα βγείτε, και εσείς και η σκυλίτσα...όλη σας η οικογένεια...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
μπραβο κοπέλα μου. Κ πάλι μπραβο. Είναι το πρώτο σας παιδί που μάλιστα έχει παραμεγαλώσει. Δεν ξέρουμε ποσα χρόνια μένουν αλλά θεωρώ πως κ μόνο για τη συντροφιά που σου έδωσε στιγμές που το είχες ανάγκη, αξίζει όσα χρόνια της μένουν να τα περάσει μαζί σας. Θα σου πω μια μικρή ιστορία. Κάποιοι από εδώ τη γνωρίζουν. Είχα που λες την χοουπ κουταβι. Όταν έκανε τσισα όπου να ναι,όταν έκλαιγε η έκανε χαμό, της φώναζα. Κάποιες φορές τα νεύρα μου ήταν κροσια.. Κάποια στιγμή κόντεψα να τη χάσω. Ήταν 50- 50 αν θα ξυπνούσε από το χειρουργείο. Εκεί να δεις χαστούκι. Όλα έγιναν ξαφνικά σε μιάμιση μέρα. Εκεί να δεις προσγείωση. Εκεί να δεις επαναπροσδιορισμό. Αν νομίζεις πως εγώ δεν κανω λάθη, σώθηκες. Από χαστούκια εδώ, κι αν εχω φάει. Κ να το κλάμα. Όμως λέω πως γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Κ μόνο ότι διαβάζω κι ας πονάει ώρες ώρες, για το καλό των κοριτσιών μου, κ μόνο που προσπερνάω τον πληγωμένο μου εγωισμό, γίνομαι καλύτερη. Επειδη εδώ έχουμε να κάνουμε με ψυχές που κρέμονται από τα χέρια μας, το χαϊδεμα είναι επίφοβο χάσιμο χρόνου. Άρα τι μένει; το χαστούκι. Ξυπνάς γρήγορα κ παίρνεις αποφάσεις. Προσπάθησε να δεις αν η κλάρα σε φοβάται να την πλησιάσεις γιατι πχ νομίζει πως θα την μαλώσεις. Αν ναι, την ώρα που θα παίζετε το 10 λεπτο στον κήπο μόνες σας, δινε της χάδακια. Να την πλησιάζεις κ τσουπ χαδακι. Επίσης μια επισήμανση. Και εάν θέλεις την λαμβάνεις υπόψιν. Η κλάρα είναι παιδί σ α ς. Ο σύζυγος σου οφείλει να βοηθάει. Μην παίρνεις εσυ μόνη σου όλη την φροντίδα. Δεν είναι δίκαιο, ούτε σωστό ούτε σώφρον. Διότι αυξάνονται οι πιθανότητες να κουραστείσ κ να παραιτηθείς. Δεν είσαι ο σούπερ μαν. Ο άντρας σου μπορει να βρει 5 λεπτά. 5 νταν με το ρολόι κ πχ να την χτενίζει. Η να της βάζει φαγητό. Κάτι. Αν βγάλεις χαλιά , με σουηφερ βλέπεις φως στο τούνελ της τρίχας. Ότι μα ότι κι αν σε προβληματίσει, είμαστε εδώ. Αγαπάμε τα σκυλιά και πόσο μάλλον τα δεκαχρονα και βαλε..

Last edited:

ΚΛΑΡΑ

Member
19 Μαϊου 2011
17
0
Hopsi μπράβο σας που βγήκατε νικητές από την περιπέτειά σας.Να σου ζήσουν τα κουκλιά(2 δεν είναι;Αυτά στην φωτογραφία;)
Θέλω να διορθώσω ότι ο άντρας μου όλα αυτά τα χρόνια την πηγαίνει όλα τα πρωινά βόλτα και τα περισσότερα απογεύματα.Πάντα ήταν εκεί για την Κλάρα περισσότερο από εμένα....

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
τότε ακόμα καλύτερα! Κατάλαβα λάθος από το ποστ σου συγνώμη. Ναι αυτα είναι τα κοριτσάκια μου και η αριστερή είναι η χοουπ που είχε το θέμα. Κ όπως είπαμε. Οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε εδώ :)

ΚΛΑΡΑ

Member
19 Μαϊου 2011
17
0
Κ όπως είπαμε. Οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε εδώ :)
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...Ευχαριστώ όλους σας που μας αφιερώσατε χρόνο...
Θα φτιάξω και το προφίλ μου με φωτογραφία της Κλάρας:D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μπράβο καλή μου... συνέχισε την καλή δουλειά και δεν θα χάσει κανένα μέλος της οικογένειας, μάλλον κερδισμένοι θα βγήτε όλοι και περισσότερο τα παιδάκια σας. Τους κάνεις πολύτιμο δώρο για το υπόλοιπο της ζωής τους, να το ξέρεις. :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Xαίρομαι πάρα πολυ που το είδες έτσι . Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που εκθέτουν το όποιο πρόβλημά τους όχι για να τσακωθούν όταν τους πουν αντίθετες απόψεις αλλά για να βοηθηθούν πραγματικά, άνθρωποι που πράγματι έχουν ανοιχτό μυαλό και παίρνουν από λόγια.

Η λύση που σκέφτηκες για την Κλάρα είναι η καλύτερη, σε αδίκησα λίγο γιατί νόμιζα ότι δεν θα μπορούσατε να κάνετε κάτι περισσότερο για τον σκύλο και για αυτό πρότεινα να πάει στη γιαγιά, βλέπω όμως ότι είσαι διατεθειμένη για πολλά περισσότερα και με συγκινείς πολύ! :)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γεια σου και απο μενα δεν θα σχολιασω τπτ απλα θα σου παραθεσω 2 θεματα που θα ηθελα να διαβασεις για να καταλαβεις τι σημενει ο σκυλος για τα παιδια κ για σας, μπορει να μην μοιζουν οι ιστοριες σας αλλα ΑΞΙΖΕΙ να τα διαβασεις !!

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?12397-Pandora-Undine-%28Black-Labrador-Retriever%29&highlight=%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?12359-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82!&highlight=%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Λοιπόν δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ είμαι παντρεμένη και λόγω δουλειάς (η οποία τυπικά δεν έχει ωράριο) πνίγομαι όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

...Η γιαγιά μου έλεγε... "ο άντρας παιδί μου είναι η κεφαλί του σπιτιού, η γυναίκα όμως είναι ο λαιμός και το στρίβει σε όποια κατεύθυνση θέλει" ;)

Συμπέρασμα πλάσαρε τη μικρή στο σπίτι σου σαν κάτι ωραίο και ευχάριστο! Βρες εσύ τον τρόπο που θα αλλάξει και τη στάση του άντρα σου...
@chrysoula,

Αλληλούια!!! :)
Τα είπες όλα... Είναι τόσο απλό!!!
Και σε ευχαριστώ που με απάλλαξες από την προσπάθεια να βάλω όλους τους προβληματισμούς - σκέψεις σε μία τάξη και να γράψω ...τρεις σελίδες...
Ετσι κι εγώ, έχω (εδώ και καιρό) ...καθοδηγήσει τη γυναίκα μου να με πείσει, ώστε, επιτέλους, να πάρω την απόφαση ότι η μικρούλα μας χρειάζεται ένα αρσενικό, ισορροπημένο, "τσαμπουκαλεμένο" σκυλάκι, για να είναι ο σύντροφός της, ο "αρχηγός" της...

... Μάλλον υποπτεύομαι πως σύντομα ο σκύλος θα δοθεί, αρχικά θα πηγαίνετε εναγωνίως να τον δείτε, ύστερα θ' αραιώσετε τις επισκέψεις και στο τέλος απλά θα λέτε ''άστο για την επόμενη Κυριακή''. Και κάποια στιγμή σε δύο σε τρία σε δέκα χρόνια τα παιδιά θα ζητάνε σκύλο και θα ξαναγραφτείτε σ' αυτό το φόρουμ για να τους πάρετε ένα γουέστι ή ένα γ/π.

Σέτερ!! Έχω ζήσει με τέτοιο σκύλο. Είναι ανάμεσα στις τοπ φυλές που εγώ θα επέλεγα αν είχα παιδιά και σπίτι με κήπο.

Κοινωνικοποιήσατε το σκύλο ωραία και καλά και πλέον τον απομονώσατε σε ηλικία 10 ετών.
@Grifos,

Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να μιλήσω με τα λόγια σου...:cool:

Αγαπητή ΚΛΑΡΑ,

Καλώς ήλθες!!!:)
Εύχομαι πάντα καλές συζητήσεις "εδώ μέσα"!

Αντί να τοποθετηθώ στο θέμα σου, το οποίο διάβασα πολύ προσεκτικά, θα προτιμήσω να σου αφιερώσω ένα νέο post, μέσα σε ένα παλιότερο θέμα...
Ποιό θέμα? Εσύ, με την ευαισθησία που σε διακρίνει, θα καταλάβεις...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλώς ήλθες και από εμένα Κλάρα. Χαίρομαι πολύ που βρέθηκε λύση και αποφάσισες να δώσεις στην κούκλα σου την ζωή που της αξίζει. Λάθη γίνονται, αλλά είναι μεγάλη υπόθεση όταν κανείς προσπαθεί να επανορθώσει. Και όπως θα δείς από την Κλαρίτα σου, τα σκυλιά (ευτυχώς για εμάς) δεν κρατούν κακία, ούτε μας χτυπούν τα λάθη που κάναμε. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου. :)

ΚΛΑΡΑ

Member
19 Μαϊου 2011
17
0
Καλημέρα σας!μετά από πολύ καιρό απουσίας και επειδή δεν μπορούσα να θυμηθώ τον κωδικό πρόσβασης,τα κατάφερα*lingua*.Για την συνέχεια της ιστορίας,η Κλάρα μας δεν έφυγε ούτε λεπτό από το σπιτικό μας.Είχαμε και λύση να μένει μέσα στο σπίτι,αλλά τελικάμε τα στενά περιθώρια του εσωτερικού χώρου, μένει στην υπέροχη αυλή μας,σε σούπερ χώρο και είμαστε πολλές ώρες έξω παρέα.Πέρα από τον χώρο της,έχει πρόσβαση σε όλη την αυλή,ήλιο,σκιά,γκαζόν,σπιτάκι,χαλάκι κλπ.Σε λίγες μέρες ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας.Βέβαια η Κλαρίτσα μεγάλωσε...Αρχικά δεν ήθελα να δεχτώ πως δεν θα τρέχει και δεν θα παίζει σαν το κατσίκι πια...Παίρνουμε φάρμακα για την καρδούλα μας,έχουμε καταρράκτη,κάναμε και μια εγχείρηση για ογκίδια στο στήθος...Η εγχείρηση πήγε καλά,αφού μετά τις εξετάσεις μας διαβεβαίωσε ο γιατρός μας πως δεν υπήρχε πρόβλημα...Την βρήκε άψογη μετεγχειρητικά αλλά εμένα μου φαίνεται πως έχει πέσει πολύ και νιώθω τύψεις..Δεν ξέρω αν κάναμε καλά σε ηλικία 13 χρόνων....Γενικά το πρωί είναι μια χαρά στη βόλτα,τρώει μετά μια χαρά,αλλά από το μεσημέρι και μετά,ούτε για την βόλτα σηκώνεται,ούτε τρώει ιδιαίτερα.Πήγαμε στον γιατρό πάλι και μας είπε πως πρέπει να δεχτούμε κάποια πράγματα,η καρδιά της ακούγεται όπως και πριν την εγχείρηση,σχετικά καλή-παίρνει και φαρμακευτική αγωγή-και να μην την ζορίζουμε ούτε για την βόλτα ούτε για το φαι...Είναι και η ζέστη μαζί....Αλλά το Κλαρί είναι αδύνατο από μωρό σαν σκαρί-σετερίνα ψιλόλιγνη-.Φοβάμαι μην μείνει πετσί και κόκκαλο...Έχετε καμιά εμπειρία,καμία ιδέα τι να τρώει με όρεξη;Ή άλλα tips για να μην την ζορίζω ή να την ευχαριστώ με κάτι;Επίσης πιστεύετε πως θα ταλαιπωρηθεί πολύ με ταξίδι σε καράβι;(Δεν μπαίναμε και δεν μπαίνουμε σε ειδικό κλουβί,κατάστρωμα παρέα)
Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε...Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και τα σκυλοπαιδιά σας!

Last edited:

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Διάβασα όλο το ποστ απο την αρχή! Χαίρομαι τόσο πολύ που τελικά δε διώξατε τη Κλάρα κ είναι ακόμη μαζί σας!!Ποια τροφή της δίνεις? Στο κατάστρωμα δε θα ζοριστεί καθόλου ίσα ίσα θα βολτάρει κιόλας μαζί σας!!

ΚΛΑΡΑ

Member
19 Μαϊου 2011
17
0
Διάβασα όλο το ποστ απο την αρχή! Χαίρομαι τόσο πολύ που τελικά δε διώξατε τη Κλάρα κ είναι ακόμη μαζί σας!!Ποια τροφή της δίνεις? Στο κατάστρωμα δε θα ζοριστεί καθόλου ίσα ίσα θα βολτάρει κιόλας μαζί σας!!
Καλημέρα!Της δίνω Purina Friskies μια καινούργια σχετικά ξηρά τροφή που είναι μαλακά τα κομμάτια,γιατί έδειχνε πως δεν ήθελε τα άλλα και δεν ήξερα αν την ενοχλούσαν που ηταν σκληρά:roll:.Τον τελευταίο καιρό,3-4 μήνες,πριν πέσει τόσο σε ανορεξία,ξεκίνησα να της βάζω λίγα μαλακά μπισκότα από τα παραπάνω και από πάνω κονσέρβα friskies πατέ ή με κομματάκια και σάλτσα.Τελευταία,ενώ πριν έκανε σλουρπ μιαμ με το σαλτσερό ειδικά και μετά έτρωγε και λίγα μπισκότα από το κάτω μέρος,τρώει πλέον μόνο το πρωί και μετά μέσα στη μέρα ελάχιστα και με ζόρι....

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Ίσως θέλει αλλαγή στην τροφή,συζήτα το με τον κτηνιατρό σου να σου προτείνει κάποια-πιστεύω θα δεις μεγάλη αλλαγή!

ΚΛΑΡΑ

Member
19 Μαϊου 2011
17
0
Ίσως θέλει αλλαγή στην τροφή,συζήτα το με τον κτηνιατρό σου να σου προτείνει κάποια-πιστεύω θα δεις μεγάλη αλλαγή!
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές!Μας είπε να τρώει ο,τι γουστάρει και όσο θέλει,αλλά δεν πρότεινε κάτι,θα ρωτήσω λοιπόν ή θα ξεκινήσω τα πειράματα.Να χαίρεσαι τον/την κούκλο/α σου!Όσο για το πλοίο,έχει ταξιδέψει άπειρες φορές και προτιμάει να κάθεται δίπλα μας αραχτή.Ελπίζω μόνο να μην την ταλαιπωρούμε περισσότερο λόγω ηλικίας...Και πάλι ευχαριστώ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul