shady μου καλημερα !
1) πηγαινε στο προφιλ σου αριστερα κατω και καπου θα δεις create album βαζεις τιτλο και στη συνεχεια πατα αποθηκευση αλλαγων , μετα πανω στο αλμπουμ δεξια εχει add photos και ανεβαζεις.
2) κακομαθημένα σκυλια θεωρουνται τα σκυλια με οχι ιδιαιτερα καλο χαρακτηρα εξ αιτίας του οτι τα εχουμε συνεχως αγκαλια τους συμπεριφερομαστε σαν κουκλες λογω μεγεθους και τους κανουμε ολες τις χαρες χωρις να μπορουμε να τους επιβληθουμε ποτε .οποτε μετά το σκυλακι γινεται αντικοινωνικο δεν τα πάει καλά με ξενους ουτε με αλλα σκυλιά και ζωα και μας κανει οτι θέλει. Ενα τσιου δεν πρέπει ποτε να νιώσει αρχηγος στο σπιτι δηλαδη αρχηγος της αγελης σας γιατι μετα ουτε να το εκπευδευσεις θα μπορεις ουτε να του επιβληθεις και θα κανει οτι γουστάρει με αποτελεσμα να μην το αντέχεις ορισμένες φορές . το σκυλακι πρέπει να καταλαβει οτι αρχηγος εισαι εσυ δηλαδη αφέντικο και μέτα φιλος! αυτα τα λίγα με όσα εχω διαβάσει.
3) ολοιδια μου φαίνονται και μένα. ο οσκαρακος εχει καπως μεγάλα αυτακια για την ηλικία και το κεφαλάκι του και έτσι ειναι ακομα πεσμένα οπως στα λαμπραντοράκια
. το κεφαλάκι μπορεις να του το χαιδευεις απο οτι μου είπε εμενα ο κτηνίατρος αλλα χωρίς να ακουμπας τα αυτακια του και προσεχοντας τη λεγομενη "μολέρα" που εχουν ολα τα τσιουαουα και τα κανις στο κεντρο του κεφαλιου καπου. τα μωρακια τσιου οταν γεννιουνται το κοκκαλο του κρανιου σε καποιο σημειο πανω στο κεφαλακι τους ειναι μαλακο και οχι ολοκληρομενο οποτε πρεπει να προσεχουν πολυ ως τους 6 μηνες για να μην τραυματιστουν. λοιπον τα αυτακια τους μεγαλωνουν φυσικα με το καιρο οσο μεγαλωνουν και τα κουταβακια . οταν ειναι τοσο μικρα οσο τα δικα μας (εμενα ειναι 50ημερων) συνηθως ειναι κατω γιατι βγαζουν δοντακια και πονανε παντα συμφωνα με αυτα που μου λεει ο γιατρος, συνηθως τα σηκώνουν απο τους 3-6 μηνες υπαρχουν περιπτώσεις που τα σηκώνουν και στο χρονο οπως επίσης και περιπτώσεις που τα σηκώνουν αμέσως στον πρώτο μηνα! αυτο εξαρτάται... αλλα μην της τα πειράζεις μεχρι να αναπτυχθουν και να σηκωθουν.
Ο στιτς μου ειναι σχεδον 3 μηνών και κοντεύει να τα σηκώσει
επειδη εχω nova και βλεπω συνεχεια animal planet σου στελνω ενα βιντεακι απο αγαπημενη μου εκπομπη dogs 101 που έχει πληροφορίες για τα τσιου
http://www.youtube.com/watch?v=dHX2xul3WEk δες το
Υ.Γ. Είδες τους γονείς της μικρής σου???? ήταν καλοι μορφολογικά??? ποσα κιλα ήταν??? ο μικρος σου ποσα γραμμαρια η κιλα ειναι???