SOS!!! ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Α συγνωμη δεν το ειδα,μπορει καποιος να σβησει το ποστ μου?
Όχι καλε, δεν ειναι αυτό το θέμα. Το θέμα ειναι να αποφασίσει η ιδιοκτητρια της γάτας τι θέλει. Να μεμψιμοιρει για τα 500 ευρώ ή να κάνει ό,τι ειναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σώσει το γατάκι?

TheDog

Member
6 Αυγούστου 2012
15
0
Athens-Greece
Εγω θα της προτεινα να το κανει το χειρουργειο στο κατω κατω ποιος κοιταει τα λεφτα οταν ειναι να σωσει τη ζωη του κατοικιδιου του?Carmelo εγω θα σου προτεινα να βιαστεις.Εμενα το γατακι μου ειχε το ιδιο αλλα επειδη αργησαμε να καταλαβουμε τι ειχε,οταν καναμε το χειρουργειο δεν αντεξε :lloroso:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Νόμιζα ότι μιλάμε για αδέσποτο γατάκι που κανείς δεν θέλει να αναλάβει τα έξοδα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το εγχειρίζετε.. σε πολλές περιπτώσεις ο γιατρός δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η επέμβαση θα σώσει την ζωή ενός ζώου, τι θα κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις δηλαδή θα τε αφήνουμε να πεθαίνουν αβοήθητα;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είπα δεν είναι μόνο το οικονομικο! Απο τη στιγμή που δέν έχει πιθανότητες να επιβιώσει δέ ρισκάρεις να δώσεις στις μέρες μας 500 ευρώ. Άν μου περισσεύαν βέβαια δέ θα τα σκεφτόμουν κάν! Πφφφ! Κρίμα γαμώτο! :-( Τώρα κάθεται, δέ ξαπλώνει, δε τρώει (λίγο γάλα της δίνω κ κορτιζόνη για το πόνο) κ λογικά σε λίγες μέρες θα πεθάνει απ ότι λένε!

Αυτό σαν απάντηση σας κάνει?

sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
απλα φευγεις απο τα Τρικαλα οσο προλαβαινεις! Αν φυσικα θελεις το γατι σου! ΥΓ: Εχω ακουσει πως στα Τρικαλα εχει εναν κτηνιατρο που εχει αλεργια στις γατες; τρελο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
ΥΓ: Εχω ακουσει πως στα Τρικαλα εχει εναν κτηνιατρο που εχει αλεργια στις γατες; τρελο;
Οχι, δεν είναι τρελλό. Μπορεί και να συμβεί. Τι να κάνει ο άνθρωπος αν διαπίστωσε εκ των υστέρων, ότι έχει αλλεργία;

Τέλος πάντων, νομίζω ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα στο θέμα. Μόνο δυσάρεστα μπορεί να εξελιχθεί ως συζήτηση. Carmelo κανείς από εμάς εδώ, δεν είναι έξω από τον χορό. Αυτές οι "χορευτικές φιγούρες" πάνε πακέτο με την κατοχή ζώου. Αλλά στην τελική, δεν είμαστε και μέσα στο πορτοφόλι σου.

Καλή τύχη στο γατάκι σου.

Status
Κλειδωμένο θέμα