Της το εβαλα πριν και εγώ. Δεν χρειάζεται καν να ανοιξει θέμα. Υπάρχει ήδη.Ας μιλήσουμε για γάτες • MyCat Να ενα γατοforum πηγαινε στα κτηνιατρικα θεματα και ανοιξε θεμα...
Της το εβαλα πριν και εγώ. Δεν χρειάζεται καν να ανοιξει θέμα. Υπάρχει ήδη.Ας μιλήσουμε για γάτες • MyCat Να ενα γατοforum πηγαινε στα κτηνιατρικα θεματα και ανοιξε θεμα...
Όχι καλε, δεν ειναι αυτό το θέμα. Το θέμα ειναι να αποφασίσει η ιδιοκτητρια της γάτας τι θέλει. Να μεμψιμοιρει για τα 500 ευρώ ή να κάνει ό,τι ειναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σώσει το γατάκι?Α συγνωμη δεν το ειδα,μπορει καποιος να σβησει το ποστ μου?
Μπράβο ghellyΤης το εβαλα πριν και εγώ. Δεν χρειάζεται καν να ανοιξει θέμα. Υπάρχει ήδη.
Είπα δεν είναι μόνο το οικονομικο! Απο τη στιγμή που δέν έχει πιθανότητες να επιβιώσει δέ ρισκάρεις να δώσεις στις μέρες μας 500 ευρώ. Άν μου περισσεύαν βέβαια δέ θα τα σκεφτόμουν κάν! Πφφφ! Κρίμα γαμώτο! :-( Τώρα κάθεται, δέ ξαπλώνει, δε τρώει (λίγο γάλα της δίνω κ κορτιζόνη για το πόνο) κ λογικά σε λίγες μέρες θα πεθάνει απ ότι λένε!
Οχι, δεν είναι τρελλό. Μπορεί και να συμβεί. Τι να κάνει ο άνθρωπος αν διαπίστωσε εκ των υστέρων, ότι έχει αλλεργία;ΥΓ: Εχω ακουσει πως στα Τρικαλα εχει εναν κτηνιατρο που εχει αλεργια στις γατες; τρελο;