SOS!!! ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Τελικά δέν έχει ελπίδες! ζητάνε 500€ κ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μήν αντέξει κάν το χειρουργείο! Μέχρι κ να το κρατήσουν για δικό τους τους είπα αρκεί να γίνει καλά! Κανένας κτηνίατρος φιλόζωος θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση μόνο κ να το αναλάβει! Δέ ξέρω τί άλλο να κάνω! Σηκώνω τα χέρια!

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Το θέμα δέν είναι το οικονομικό μόνο αλλα οτι είναι μικρή (3 μηνών) κ έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στο χειρουργείο λένε :-( ;-(

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το θέμα δέν είναι το οικονομικό μόνο αλλα οτι είναι μικρή (3 μηνών) κ έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στο χειρουργείο λένε :-( ;-(
Οπότε σε τι θα βοηθήσει που λες για φιλόζωο κτηνιατρο?

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
κοιτα αν το αφισεις ετσι ωποσ ειναι λες οτι θα παιθανει.γιαυτο κανε το χειρουργειο αν μπωρεις.. κ αν δεν πετυχει θα ξερεις οτι το βοηθησες αλλα δεν αντεξε... κατι πρεπει να κανεις..... σε τι κατασταση βρισκετε τωρα??

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Είπα δεν είναι μόνο το οικονομικο! Απο τη στιγμή που δέν έχει πιθανότητες να επιβιώσει δέ ρισκάρεις να δώσεις στις μέρες μας 500 ευρώ. Άν μου περισσεύαν βέβαια δέ θα τα σκεφτόμουν κάν! Πφφφ! Κρίμα γαμώτο! :-( Τώρα κάθεται, δέ ξαπλώνει, δε τρώει (λίγο γάλα της δίνω κ κορτιζόνη για το πόνο) κ λογικά σε λίγες μέρες θα πεθάνει απ ότι λένε!

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
Είπα δεν είναι μόνο το οικονομικο! Απο τη στιγμή που δέν έχει πιθανότητες να επιβιώσει δέ ρισκάρεις να δώσεις στις μέρες μας 500 ευρώ. Άν μου περισσεύαν βέβαια δέ θα τα σκεφτόμουν κάν! Πφφφ! Κρίμα γαμώτο! :-( Τώρα κάθεται, δέ ξαπλώνει, δε τρώει (λίγο γάλα της δίνω κ κορτιζόνη για το πόνο) κ λογικά σε λίγες μέρες θα πεθάνει απ ότι λένε!
ωπος νομιζεις

Last edited by a moderator:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παιδιά σόρρυ γι' αυτό το ποστ αλλά...

Μιλησε με άτομα εδώ που θα ξέρουν όλο και κατι παραπάνω από εμας: Ας μιλήσουμε για γάτες • MyCat και εδώ: All about Cats - αρχικη
Και αν στα πούν μαύρα και εκει, σκέψου αν αξίζει να βασανίζεται το γατάκι ώσπου να καταλήξει μόνο του.

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Έχει διαφραγματοκήλη! Με 4 κτηνιάτρους μίλησα! Όλοι είπαν οτι είναι δύσκολο πολύ το χειρουργείο.Ο ένας δέν ανέλαβε ευθύνη να το κάνει, ο άλλος είπε 300€ να το κάνει τσακ μπαμ ξεπέτα να πάρει να λεφτά μάλλον, ο άλλος δέν είχε τα μέσα κ ο τελευταίος έχει όλα τα μέσα αλλα θέλει 500€. Α! κ άλλος ένας που πήγα πρίν θέλει 200 € κ ψάχνει συνάδελφο να το κάνουν μαζί! Ότι θέλει ζητάει οπ καθένας.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Θα σου έλεγα να πήγαινες στην Κτηνιατρική σχολή στη Θεσ/νίκη, αλλά πιθανόν να είναι κλειστή τέτοια εποχή..

Άσχετο, τι γάλα του δίνεις;

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
κλειστεί θα είναι όπως κ της Καρδίτσας επίσης! Νουνου. γιατί έχει σημασία? κτο τελευταίο που έγραψες πού κολλάει?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χτύπα ενα τηλέφωνο. Δεν ΄χανεις τίποτα.

Νομίζω σε σκυλιά και γατιά το αγελαδινό γάλα είναι απαγορευτικό.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Προφανώς. Οι γάτες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, άρα δε μπορούν να πιουν το γάλα που πίνουμε εμείς και δεν κάνει επίσης. Απορώ που δεν έχει τρελλαθεί στον εμετό ως τώρα.

Ο κτηνίατρός σου σε συμβούλεψε να της δίνεις νουνου;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Της κανατε ακτινογραφία? ή απλά ο γιατρος το είπε ότι εχει διαφραγματοκήλη απο περιγραφή συμπτωμάτων?
Από ό,τι διαβάζω στο mycat γάτα μέλους εζησε κανονικά παρόλο που ειχε τρύπιο διάφραγμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εγώ έχω τεράστια επιθυμία να κλειδώσω το θέμα και μάλλον αυτό έπρεπε να έχω κάνει από την αρχή.

1) γιατί καλύτερα σου είπα εξαρχής να βρεις ένα γατοφόρουμ, που προφανώς υπάρχουν και προφανώς θα μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο απ'ότι εμείς και 2) και σημαντικότερον, γιατί τρελλαίνομαι να συζητάμε αν θα δώσεις 200-500-1000 για να υπάρξει η πιθανότητα να του σώσεις την ζωή. Οσο ελεεινά κι αν είναι τα οικονομικά όλων μας πλέον, από την στιγμή που αποφασίζεις να κρατήσεις μια ψυχή κοντά σου, κόβεις τον λαιμό σου να μπορέσεις να κάνεις ότι μα ότι χρειαστεί, σε μια τέτοια δύσκολη ώρα. Οχι να το βλέπεις να αργοπεθαίνει, για να μην χάσεις τα 500. Ειλικρινά τρελλαίνομαι.

Εν πασει περιπτώση, τουλάχιστον μην μας έχεις σε παρακαλώ stand by και με συνεχή αναμετάδοση, μέχρι να ξεψυχήσει το καημένο. Στην τελική, δεν αφορά και την θεματολογία μας.

Θα το αφήσω το θέμα, μόνο και μόνο, μπας και βρεθεί κανένας και δώσει καμμιά σωτήρια λύση και ας το κλειδώσει ο admin, ή άλλος mod.

Βοήθειά του και ελπίζω να μην υποφέρει, μέχρι την τελευταία του πνοή.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν υπάρχει θέμα σωτήριας λύσης.
Χειρουργείο θέλει για να τοποθετηθουν σωστά τα όργανα. Και από εμπειρο μάλιστα γιατρό.
Όσο διαβασα στα φορα με τις γάτες, που εχουν ακριβές θέμα για διαφραγματοκήλη (αν ειναι σωστή η διάγνωση με ακτινογραφία), επαινούν τους κτηνιατρους μου!!! (ό,τι θυμαμαι χαίρομαι)

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Εγώ έχω τεράστια επιθυμία να κλειδώσω το θέμα και μάλλον αυτό έπρεπε να έχω κάνει από την αρχή.

1) γιατί καλύτερα σου είπα εξαρχής να βρεις ένα γατοφόρουμ, που προφανώς υπάρχουν και προφανώς θα μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο απ'ότι εμείς και 2) και σημαντικότερον, γιατί τρελλαίνομαι να συζητάμε αν θα δώσεις 200-500-1000 για να υπάρξει η πιθανότητα να του σώσεις την ζωή. Οσο ελεεινά κι αν είναι τα οικονομικά όλων μας πλέον, από την στιγμή που αποφασίζεις να κρατήσεις μια ψυχή κοντά σου, κόβεις τον λαιμό σου να μπορέσεις να κάνεις ότι μα ότι χρειαστεί, σε μια τέτοια δύσκολη ώρα. Οχι να το βλέπεις να αργοπεθαίνει, για να μην χάσεις τα 500. Ειλικρινά τρελλαίνομαι.

Εν πασει περιπτώση, τουλάχιστον μην μας έχεις σε παρακαλώ stand by και με συνεχή αναμετάδοση, μέχρι να ξεψυχήσει το καημένο. Στην τελική, δεν αφορά και την θεματολογία μας.

Θα το αφήσω το θέμα, μόνο και μόνο, μπας και βρεθεί κανένας και δώσει καμμιά σωτήρια λύση και ας το κλειδώσει ο admin, ή άλλος mod.

Βοήθειά του και ελπίζω να μην υποφέρει, μέχρι την τελευταία του πνοή.
Συμφωνώ. Επειδή υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα, όπου αρνούνται να μαδήσουν μαργαρίτες για το αν δώσουν ή όχι 500 ευρώ, -έστω κ αν υπάρχει μια πιθανότητα επιτυχημένης επέμβασης, έστω κ αν είναι τα τελευταία τους- είναι πολύ ψυχοφθόρο να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα με το τι περνάει ένα ζώο πεθαίνοντας

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Και στην τελική αν οδεύει προς βέβαιο θάνατο γιατί δεν το κοιμίζει ο κτηνίατρος αφού διάθεση για επέμβαση δενυπάρχει; Δεν είναι κρίμα να υποφέρει απο τους πόνους;

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Της κάναμε ακτινογραφία , ναι! Τελοςπάντων, δέν έχω σκοπό να το συνεχίσω ούτε κ να κάτσω με σταυρωμένα χέρια, απογοητευμένη είμαι που ήρθαν τα πάνω κάτω με αυτό το γατάκι απ τη μια στιγμή στην άλλη! Έξω απ 'το χορό πολλά τραγούδια λένε! Anw!

Status
Κλειδωμένο θέμα