το σκεφτομουν αυτο για τα σκυλια σας....θα κανω μια ερωτηση....μην εχει τιποτα μουρλοκοκερ μωρε και εχουμε γαυγολογητα....
Moλις τους μιλησα...οπως το λες...καλο ειναι να μην υπαρχουν αλλα σκυλια...Δεν ξέρω κι' εγώ αν επιτρέπεται. Αλλά και πάλι δεν θα έπαιρνα τα δικά μου... Στις εκθέσεις αυτά που διαγωνίζονται καλό θα είναι να είναι απερίσπαστα. Αν αρχίσουν - η μικρή μου τουλάχιστον - τα γαβ-γουβ καήκαμε.... Θα μας πετάξουν έξω!
edit: Γιούλη μαζί γράφαμε... άστο καλύτερα ας μην υπάρχουν επισκέπτες-σκυλιά
το θεμα ειναι να μην δημιουργηθουν οι προυποθεσεις να την πει κανενας σε κανενα!Κοίτα στην συγκέωτρωση των retriever πάντως δεν νομίζω ότι επιτρεπόταν...
Εμένα πάντως άμα της την πούνε θα απαντήσει σίγουρα αυτό σκέφτομαι....!!! Δεν κολλάμε σε τέτοια εμείς!
μακαρι γλυκε μου τσοπανακο να ησουν κοντα μας και δεν θα φοβομασταν καθολου....Αμα δεις τα σκούρα...σφύρα....η προστασία είναι δεδομένη.....
(πολύ νταβατζιλίδικο ακούστηκε.....)
αααα τιμη μας!!! Και βεβαια ειναι "private" .....ειναι μονο για Σπανιελ!Γραψτε και καμαι οδηγια για το πως παμε!
Εμεις μαλλον θα ερθουμε να σας επισκευτουμε!
Εξαλλου θα ειναι αρκετα "private" εκθεση, αφου πολλοι θα ειναι στην Θεσσαλονικη, που εχει εκθεση την ιδια ημερομηνια.
Σας αρεσει SuperΠροεδρε?βγες γατουλα να σου δειξω μια σπηλια!!!
καλα ε απαιχτο το μωρο!!!
Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ομορφιά της σε αυτή τη φωτο !!!!!!!!! Σκέτη καλλονή το Σκαρλετάκι
Οχι....ανεβαινει ψηλά και βγαζει τη γλωσσα στο δυστηχο σκυλο που ματαιως χτυπιεται απο κατω..τι κανει το γατσουλι εκει μεσα ρε?τουμπες?