Sar planinac με Καυκάσου-Καλησπέρα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.267
Το κείμενο σε αυτό το "άρθρο" είναι σιχαμένο σχεδόν σε κάθε λέξη του.
Μου άρεσε ιδιαίτερα το σοκ των γιατρών που έχουν δει κι αν έχουν δει τα μάτια τους. Ο αδέκαστος ρεπόρτερ ήταν εκεί να το καταγράψει.

Σκυλί σε αλυσίδα, μάλλον μόνιμα, και πεκινουά να ήταν, ή ανυπάκουο και επιθετικό θα ήταν ή (πολύ σπανιότερα) κάργα φοβικό. Τίποτα ενδιάμεσο. Αλλά οι ποκοπίκοι δε στέλνουν νοσοκομείο, εκτός κι αν είναι πολύυυυ επιδέξιοι. (Μην πείτε ποιός θα είχε μικρό σκυλί δεμένο μόνιμα σε αυλή, είδα με τα μάτια μου φέτος το καλοκαίρι).

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
Το κείμενο σε αυτό το "άρθρο" είναι σιχαμένο σχεδόν σε κάθε λέξη του.
Μου άρεσε ιδιαίτερα το σοκ των γιατρών που έχουν δει κι αν έχουν δει τα μάτια τους. Ο αδέκαστος ρεπόρτερ ήταν εκεί να το καταγράψει.

Σκυλί σε αλυσίδα, μάλλον μόνιμα, και πεκινουά να ήταν, ή ανυπάκουο και επιθετικό θα ήταν ή (πολύ σπανιότερα) κάργα φοβικό. Τίποτα ενδιάμεσο. Αλλά οι ποκοπίκοι δε στέλνουν νοσοκομείο, εκτός κι αν είναι πολύυυυ επιδέξιοι. (Μην πείτε ποιός θα είχε μικρό σκυλί δεμένο μόνιμα σε αυλή, είδα με τα μάτια μου φέτος το καλοκαίρι).
και εγώ είδα σκυλί μικρό σε αλυσίδα και μάλιστα ήταν αυτό που δάγκωσε τα παιδιά μου...!
οπότε κατανοώ απόλυτα τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις!!!
το άρθρο είναι γραμμένο βάση μαρτυριών,μάρτυρες που ήταν μπροστά στην επίθεση και στο νοσοκομείο, και όχι κατα φαντασίας μου... το "μου" γιατί εγώ είμαι η αρθρογράφος.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.267
Ουπς, σόρρυ Μαρίνα δεν ήθελα να το κάνω προσωπικό, αλλά όπως και να χει δεν θα το πάρω πίσω, το άρθρο είναι πολύ πολύ κακογραμμένο, σόρρυ. Ειδικότερα για τις στομφώδεις υπερβολές (κ επίθετα, πολλά δραματικά επίθετα) κάθε δεύτερη λέξη.

• Like
Reactions: Aslan and Orilis

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
Εχουν χασει και οι λεξεις το νοημα τους......
Κατασπαραγμενη ειμαι σχεδον καθημερινα:LOL::LOL:
Αν η περιγραφή σας φαίνεται αστεία...κρίση του καθενός είναι αυτή,χαίρομαι πάντως που γελάσατε.
εγώ πάντως με την εμπειρία των παιδιών μου καθόλου δεν γέλασα....
τέλος πάντων αστο κλείσουμε εδώ καλύτερα!

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
Ουπς, σόρρυ Μαρίνα δεν ήθελα να το κάνω προσωπικό, αλλά όπως και να χει δεν θα το πάρω πίσω, το άρθρο είναι πολύ πολύ κακογραμμένο, σόρρυ. Ειδικότερα για τις στομφώδεις υπερβολές (κ επίθετα, πολλά δραματικά επίθετα) κάθε δεύτερη λέξη.
δεν θα το συνεχίσω άλλο,καλύφτηκα!

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
Μαρίνα κακώς θίγεσαι!
Δεν ήταν καθόλου αντικειμενικό το ρεπορτάζ
Αντίθετα ήταν πολύ έντονα χρωματισμένο με τα προσωπικά σου άγχη και βιώματα.
καθόλου δεν θίγομαι. ουτοσιαλλως οι μάρτυρες περιέγραν,όχι εγώ. και για να αποδείξω ότι δεν είμαι "βιωματική" αρθρογράφος θα σου δείξω ένα άλλο άρθρο μου http://www.oraiokastro24.gr/τα-αδέσποτα-βρήκαν-τον-άνθρωπό-τους-στ/
πραγματικά όμως νομίζω ότι πρέπει να κλείσει εδώ.

• Like
Reactions: johnk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εντελώς αντικειμενικά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @epial
Γράφεις ότι κατασπαράχθηκε. Όχι... τραυματίστηκε σοβαρά. Ήδη αυτό δίνει μια "τραγικότητα" στην είδηση. Παρακάτω "Έπειτα από πολλές προσπάθειες κατάφερε να το πιάσει με τραγικό αποτέλεσμα την άγρια επίθεση του σκύλου απέναντι στην νεαρή γυναίκα.Τα τραύματα της βαθιά και πολλά,το σκυλί με μανία και απέραντη λύσσα δεν σταματούσε να την δαγκώνει." Είναι εξαιρετικά δραματικά χρωματισμένη η "είδηση", τόσο που παύει να είναι είδηση. Επίσης μια μικρή διόρθωση -γιατί το βλέπω συχνότατα σε ειδήσεις. Πρώτες βοήθειες δίνονται επιτόπου στην σκηνή του ατυχήματος ή σε χώρο ασφαλή τις πρώτες στιγμές...το πολύ πολύ σε ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο παρέχεται εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.
Αυτό που έχω μάθει με την μικρή μου εμπειρία, είναι "μη στηρίζεσαι σε μαρτυρίες μόνο". Το σοκ και ο φόβος της στιγμής πάντα υπερτερούν της αντικειμενικότητας.
Θα διαφωνήσω στο ότι πρέπει να κλείσει, προσωπικά θα σου έλεγα ότι μέσα από αυτό το κείμενο σου μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα τα άγχη που σε διακατέχουν με τα σκυλιά. Πέρα από τους επιθετικούς προσδιορισμούς και την περιγραφή του συμβάντος, αναρωτήθηκες για την ράτσα του σκύλου και αν "προδιαθέτει" για επιθετικότητα. Ενδεχομένως να μην έχεις πειστεί εσύ η ίδια ότι δεν υπάρχουν επιθετικά per se σκυλιά, αλλά κυριαρχικά που τα χειρίζονται με λάθος τρόπο και "εχουν άποψη". Μήπως αυτό σε πάει πίσω ως προς το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης σου με τον Άτλαντα; Μήπως επειδή είναι κάπως πιο ιδιαίτερου χειρισμού ο συνδυασμών φυλών του, σε αγχώνει και ψυχολογικά οπισθοχωρείς;

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
Εντελώς αντικειμενικά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @epial
Γράφεις ότι κατασπαράχθηκε. Όχι... τραυματίστηκε σοβαρά. Ήδη αυτό δίνει μια "τραγικότητα" στην είδηση. Παρακάτω "Έπειτα από πολλές προσπάθειες κατάφερε να το πιάσει με τραγικό αποτέλεσμα την άγρια επίθεση του σκύλου απέναντι στην νεαρή γυναίκα.Τα τραύματα της βαθιά και πολλά,το σκυλί με μανία και απέραντη λύσσα δεν σταματούσε να την δαγκώνει." Είναι εξαιρετικά δραματικά χρωματισμένη η "είδηση", τόσο που παύει να είναι είδηση. Επίσης μια μικρή διόρθωση -γιατί το βλέπω συχνότατα σε ειδήσεις. Πρώτες βοήθειες δίνονται επιτόπου στην σκηνή του ατυχήματος ή σε χώρο ασφαλή τις πρώτες στιγμές...το πολύ πολύ σε ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο παρέχεται εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.
Αυτό που έχω μάθει με την μικρή μου εμπειρία, είναι "μη στηρίζεσαι σε μαρτυρίες μόνο". Το σοκ και ο φόβος της στιγμής πάντα υπερτερούν της αντικειμενικότητας.
Θα διαφωνήσω στο ότι πρέπει να κλείσει, προσωπικά θα σου έλεγα ότι μέσα από αυτό το κείμενο σου μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα τα άγχη που σε διακατέχουν με τα σκυλιά. Πέρα από τους επιθετικούς προσδιορισμούς και την περιγραφή του συμβάντος, αναρωτήθηκες για την ράτσα του σκύλου και αν "προδιαθέτει" για επιθετικότητα. Ενδεχομένως να μην έχεις πειστεί εσύ η ίδια ότι δεν υπάρχουν επιθετικά per se σκυλιά, αλλά κυριαρχικά που τα χειρίζονται με λάθος τρόπο και "εχουν άποψη". Μήπως αυτό σε πάει πίσω ως προς το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης σου με τον Άτλαντα; Μήπως επειδή είναι κάπως πιο ιδιαίτερου χειρισμού ο συνδυασμών φυλών του, σε αγχώνει και ψυχολογικά οπισθοχωρείς;
έτσι,με την δική μου ψυχανάλυση,να το ξαναπιάσουμε,το είχαμε ξανά κάνει και πιο παλιά και είχαμε καταλήξει ότι πλέον δεν φοβάμαι τον Άτλα αλλά πάντα θα πρέπει να είμαι προσεκτική και να αφουγκράζομαι τις διαθέσεις του!
. για το συγκεκριμένο όμως άρθρο, που όπως είπα είναι περιγραφές μαρτύρων,ουσιαστικά είναι ρεπορτάζ και όχι άρθρο δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε.τον διχασμό των αναγνωστών τον ξέρω.είναι ή μαύρο ή άσπρο, γκρί δεν υπάρχει!και στο συγκεκριμένο forum σίγουρα δεν θα υπάρξει αντίλογος. δεν είμαι εγώ αυτή που θα καθορίσω τις σκέψεις και τα συναισθήματα των αναγνωστών.και δεν είναι και το θέμα συζήτησης.

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
και τους φόβους μου,για τον Άτλα και για την επίθεση που δέχθηκαν τα παιδιά μου,νομίζω ότι η υιοθέτηση του αδεσποτάκου Ερμή ήταν η καλύτερη απόδειξη απο εμένα για μένα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
εγω απλα θα προτεινα μαρινα
οτι ειπαν αλλοι δυο τρεις...
εκτος απο το θεμα σου εχει πολλα ακομα θεματα το φορουμ που πραγματευονται την κυριαρχια, την επιθετικοτητα την ανικανοτητα ιδιοκτητων κ εκπαιδευτων και καταστροφη σκυλων τους κ.α. πολλα που ελπιζω να βρεις εξισου ενδιαφεροντα μετα να δεις που το θεμα σου και θα αξιζει και θ απροχωρησει αμεσα σε νεα ενδιαφεροντα θεματα...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Υπαρχουν φυλες κυριαρχικες οχι επιθετικες....
Είναι αυτές που ο Cesar Millan (και άλλοι) αποκαλεί (για να είναι "politically correct") "δυνατές φυλές"... αυτές οι καμιά 60αριά φυλές...

...εκτος απο το θεμα σου εχει πολλα ακομα θεματα το φορουμ που πραγματευονται την κυριαρχια, την επιθετικοτητα την ανικανοτητα ιδιοκτητων κ εκπαιδευτων και καταστροφη σκυλων τους κ.α...
Και, μέσα σε αυτά, Πέτρο,
Μπορεί κάποιος να διαβάσει... να ξαναδιαβάσει... και να αναλογιστεί:
Όχι απλά ένα σκυλί... αλλά και ένας άνθρωπος σαν εμάς... έχει φύγει από κάτι που τον ενοχλεί και δεν θέλει να επιστρέψει... είναι περικυκλωμένος από 2-3 ανθρώπους (μεταξύ των οποίων και ο ένας που γνωρίζει καλά) που τον κυνηγάνε... δεν καταλαβαίνει τι του φωνάζουν... του κάνουν χειρονομίες... πάνε να τον πιάσουν και να τον εγκλωβίσουν... και οι 2-3 άνθρωποι γίνονται στη συνέχεια 5-6... και ο κλοιός σφίγγει... και αρχίζει και φοβάται πραγματικά... πανικοβάλλεται (στην χειρότερη, οργίζεται)... τι θα κάνει? Θα πέσει με λύσσα πάνω τους να σπάσει το μπλόκο... για να σωθεί!
Τόσο απλά...

Υ.Γ. Υπενθυμίζω το κουτάβι pitbull που πυροβολήθηκε σε εκείνο το αλήστου μνήμης βενζινάδικο... και το βίντεο που κυκλοφόρησε, μέχρι και στα μεγαλύτερα κανάλια...

Υ.Γ.2. Και για να μην είμαι μόνο αρνητικός... ξέρετε τι θα έκανα, εάν ο Άλντο (το Dogo ενός καλού μου φίλου) "έκοβε καπίστρι" και ήμουν παρών? Θα έμενα ακίνητος... όσο μπορούσα "πλάτη" (αόρατος), σαν να μην υπάρχω... και θα άφηνα το αφεντικό να παρέμβει όσο γνωρίζει...
Αυτό έπρεπε να είχε κάνει και η κοπέλα του ρεπορτάζ... ΤΟΣΟ απλά...:)

Last edited:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μαρινα Καλημερα,

Πιστευω πως και θιγεσαι και δεν εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου αν φοβασαι η οχι το σκυλο σου.

Τετοιου ειδους αρθρα δεν με διασκεδαζουν καθολου αντιθετα με θλιβουν...
Προσπαθω να σκεφτω με ποση δυναμη και για ποσα μετρα πρεπει να σε σερνει ενας σκυλος για να παθεις εγκαυματα,οι εκδορες ειναι αλλο πραγμα,οσοι οδηγουν μηχανες και εχουν πεσει και συρθει για καμποσα μετρα ξερουν!

Τελος,γελασα γιατι φανταστηκα τον εαυτο μου να μπαινει εδω και να γραφει οτι με κατασπαραξε ενας σκυλος ενω στην πραγματικοτητα απλα μου προσθεσε καποιες ωραιοτατες τρυπες και μωλωπες.

Ο φοβος ειναι ενα πολυ δυνατο συναισθημα και δυκολα διαχειρισιμος.
Το να δειχνεις μια φωτο και να ρωτας τι σκυλος ειναι αυτος που επιτεθηκε εμενα μου λεει πολλα...

Κανενας εκπαιδευτης δεν μπορει να βγαλει το φοβο απο μεσα μας,θα βοηθησει μεχρι ενα σημειο,μετα εισαι εσυ που θα κανεις ολη τη δουλεια.

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Μαρίνα είσαι υπό την επήρεια φόβου και δυστυχώς με τους δραματικούς χαρακτηρισμούς στο άρθρο σου επηρεάζεις και πολλούς άλλους... Ρωτάς σε ένα καραημιαιμο τι ράτσες εχει γιατι προτιμάς να κατηγορήσεις τις ράτσες παρά τους λαθος χειρισμούς των ανθρώπων πριν απο το συμβάν, κι αυτό ειναι μεγάλο λαθος.
Ο μεγάλος σκυλος, ο κυρίαρχικος σκυλος, αλλα και ο κάθε σκυλος για μένα θελει σεβασμό, πειθαρχία και αποφυγή ερεθισμάτων όταν δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα.
Μετα απο αυτα θα σου πρότεινα να περιφράξεις απόλυτα την αυλή σου, να μην αφήνεις τα σκυλιά σου έξω ποτε χωρίς επίβλεψη (ανεξέλεγκτα ερεθίσματα), να βάλεις συναγερμό για ασφάλεια και να συνεχίσεις την υπακοή στον Άτλαντα. Αυτα θα έκανα εγω στη θέση σου αν αποφάσιζα ότι δεν φοβάμαι τον σκυλο μου , γιατι, στην δεύτερη περίπτωση θα έψαχνα να τον υιοθετήσει κάποιος υπεύθυνος που θα μπορούσε να τον διαχειριστεί.
Παρεπιπτόντως, ελπίζω να μην διαπιστωθούν αυξημένα περιστατικά φόλας σε αυλές στην περιοχή μετα απο αυτό το άρθρο, παντα τα ζώα πληρώνουν τα δικά μας λάθη δυστυχώς...
Όλο αυτό μην το πάρεις σαν επίθεση, ειλικρινά καταλαβαίνω το φόβο σου , αλλα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και ποιους επηρεάζουμε γιατι ολα αυτα έχουν συνέπειες.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αγαπητή Μαρίνα...από την στιγμή που ποστάρεις την εικόνα και ρωτάς και παρακάτω στο ποστ του epial διαβάζουμε και το άρθρο, το οποίο εσύ έχεις γράψει, ως βιωματική αρθρογράφος (??)....ε...θα γίνει και η ανάλογη κριτική. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει να γράφει ο καθένας την γνώμη του....θα ήταν να μην το είχες ποστάρει καθόλου (εκτός αν ήθελες να μάθουμε ότι αρθρογραφείς για τα σκυλιά ; γιατί διάβασα και το επόμενο σου άρθρο).
Όπως αντιλαμβάνεσαι η όλη σου "βιωματική" περιγραφή ....δεν είναι τίποτα άλλο από "βιωματική". Για κάποιαν που δεν έχει ιδέα από σκυλιά ή από την συμπεριφορά τους (όπως βλέπουμε και έχεις τονίσει και στο δικό σου θέμα από την αρχή) .....το να περιγράφεις με τέτοιες λέξεις (κατασπάραξε...άγρια επίθεση...μανία και απέραντη λύσσα ...σοκαρισμένοι γιατροί (λες και από αυτά σοκάρονται οι γιατροί)) είναι τουλάχιστον άκυρο.
Παρότι έχεις σκυλιά (προσφάτως αποκτηθέντα)...το συγκεκριμένο άρθρο δεν σε διαφοροποιεί από διάφορα άλλα άρθρα που γράφουν διάφοροι και περιγράφουν με πομπώδεις χαρακτηρισμούς την βίαιη επίθεση από σκυλιά, που παρόλα αυτά όμως διαμορφώνουν άποψη στον κόσμο που τα διαβάζει. Δλδ είναι σαν να λέμε ότι ένας άσχετος ενημερώνει πιο άσχετους.
Και στο τέλος ποστάρεις και την εικόνα να σου πουν οι εδώ "σκυλάδες" τι ημίαιμο είναι αυτό ....και περιμένεις να μην σχολιάσουν και το κείμενο :rolleyes:.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
αν ήμουν αυτή που "κατασπαράχθηκε" και"σύρθηκε" από το σκύλο θα έκανα μήνυση στη "φίλη" που έχει το σκυλι πέρα απο τις σωματικές βλάβες που μου προκλήθηκαν και για κακοποίηση σκυλου. Και μάλιστα θα ζητουσα να μη ξαναπάρουν σκυλο αυτοι οι άνθρωποι.
και εγώ απο βιωματικές εμπειρίες σου λέω Μαρινα ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν αξιζουν να έχουν σκυλια.

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
ειλικρινά δεν λαμβάνω τίποτα ως επίθεση,γνωρίζω καλά τις απόψεις και απο τις δυο όψεις του θέματος και πραγματικά σας χαίρομαι για την ευγένεια και τον πολιτισμό που γράφετε για αυτό το τόσο ερεθιστικό δημοσίευμα.
δεν έκρυψα ποτέ τις ανησυχίες μου για τον σκύλο μου,αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ξεκίνησα το θέμα σε αυτό το forum,που συζητάω με άτομα που ασχολούνται με σκυλιά τέτοιου είδους,που θα πάω και σε δεύτερο εκπαιδευτή,στην εποχή της απόλυτης οικονομικής κρίσης...
πιστεύω,με αυτό που με βλέπω,ότι έχω μπει στην διαδικασία εξέλιξης και φυσικά έχω πολύ δρόμο ακόμη.άλλωστε οι εμπειρίες έρχονται βιώνοντας και όχι διαβάζοντας και το διάβασμα έχει την σημασία του αλλά το βιωματικό μάθημα έχει την ουσία.(με θυμάμαι όταν ο Άτλας ήταν πολύ μικρός και έπαιζε δαγκώνοντας τα χέρια μου για το πόσο θα φοβόμουν άν μου το έκανε μεγαλύτερος...και σήμερα είμαι σε θέση να παίζω μαζί του βάζοντας εγώ το χέρι μου στο στόμα του!!που να με φανταζόμουν τότε)
βάση του ρεπορτάζ σχηματίσατε μια άλλη πλέον εικόνα για μένα,κατανοητό.αυτό όμως δεν ξέρω πόσο παραγωγικό θα είναι για τις συμβουλές σας προς εμένα πλέον...η "ρετσινιά" μπήκε!!θα ήταν άκαιρο απο εμένα να μπω στην διαδικασία να αποδείξω την οποιαδήποτε συνθήκη επικράτησε και με ώθησε να κάνω αυτό το ρεπορτάζ,(για το τι είπε το θύμα το οποίοι όσο και να δεν αρέσει βρίσκεται με πάμπολλα ράμματα,μιας και επίθεση αυτή διήρκεσε για περίπου 20΄και η ιδιοκτήτρια απλά κοιτούσε (αν δεν έχεις βιώσει κάτι αντίστοιχο πάντα θα σου φαντάζει αστείο και υπερβολικό.το ίδιο φάνταζε και στον δικό μου γείτονα....)
οι ιδιοκτήτες του σκύλου,η γειτονιά,η πολιτεία,είναι πληροφορίες που δεν μπαίνουν αυτόματα στα κείμενα.για αυτό υπάρχουν και άλλα άρθρα που συμπληρώνουν την εικόνα ενός δημοσιογράφου.δεν κάνουμε μαθήματα δημοσιογραφίας όμως εδώ και γενικά αντιπαθώ τις αγορεύσεις!) έμεινα λοιπόν στους μάρτυρες και για αυτό ονομάζετε ρεπορτάζ!
δεν ήταν άρθρο γιατί αν ήταν βιωματικό άρθρο θα έγραφα πως και τα δικά μου παιδιά τα δάγκωσε σκύλος ο οποίος δεν έφταιγε σε τίποτα και υπαίτια είναι τα ανθρωπόμορφα τέρατα που έχει για ιδιοκτήτες και το κρατούσανε ανεμβολίαστο και δεμένο σε ένα σκοτεινό σημείο της αυλής,ότι μετά απο αυτό το γεγονός τα παιδιά μου και εγώ αντικρίζοντας έναν αδεσποτάκο αποφασίσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη να τον πάρουμε στην οικογένεια μας,γνωρίζοντας τους κινδύνους και τα προβλήματα που εγκυμονεί (ταραχή στον Άτλα,ατίθαση φύση του Ερμή αφού έτσι έμαθε να ζει κτλ κτλ)
για τους λόγους αυτούς λοιπόν νιώθω την ανάγκη να σταματήσει το θέμα με τίτλο
Sar planinac με Καυκάσου-Καλησπέρα!
(ούτε πως γράφουν τίτλους δεν ήξερα..εδώ δέστε τίτλο που έβαλα...)
γιατί αν συνεχιστεί οι τοποθετήσεις θα έχουν πάντα κάτι που θα πηγάζει απο αυτό το δημοσίευμα.

θα σας ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου για τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώσατε στο πρόσωπό μου και για τις συμβουλές σας.
σας υπόσχομαι ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα μου προτείνατε και είμαι σίγουρη ότι στην πορεία της ζωής μου με τον Άτλα αρκετές θα είναι οι φορές που θα πω
"α...κοίτα τώρα,αυτήν την κατάσταση θα πρέπει να την χειριστώ όπως μου είχε πει ο Χ φίλος μου απο το forum"
καλή συνέχεια σε όλους σας!!!!!και πραγματικά σας ευχαριστώ για όλα!!!!!

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
c0217.gif ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την μέχρι τώρα επικοινωνία, σου ευχόμαστε τα καλύτερα και φυσικα καλή σταδιοδρομία! Καλή επιτυχία στην εκπαίδευση ψαριών και στην πώληση του Άτλαντα ( οχι, δεν τα έγραψα λάθος)

Status
Κλειδωμένο θέμα