Sar planinac με Καυκάσου-Καλησπέρα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ω ρε θα γίνει ένα πλατάνι αυτό σε μερικά χρόνια...
Ω ρε θα γίνει και ένα χαϊβάνι το άλλο σε μερικά χρόνια...
:D

Και ο δικός μου σαν αμπντάλης πάει κάθεται επάνω τους και τα βουλώνει!
μπιντέ κανει?

• Like
Reactions: Estranged

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Την Παρασκευή που τον πήγα για εμβόλιο τοσο ήταν. Ελαφρύς ειναι;
Ετσι μου φαίνεται...
Ας σου πούν και οι άλλοι που είναι εμπειρότεροι.
Με αυτα τα κιλά, ενήλικος νομίζω ότι θα είναι γύρω στα 35 άντε 40

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Κοίτα, τα sarplaninac τα αρσενικά άντε πάνω κάτω 45 κιλά πάνε. Αν αυτός έμοιασε στον πατέρα του κάπου εκεί να τον υπολογίζεις.
Μη βλέπεις κάτι γαϊδούρια που σου λέει sarplaninac, καμία σχέση.

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
Να μαι παλι......με τις απορίες μου...!
Ο Άτλας,5 μηνών σχεδόν σήμερα,είναι φυσιολογικό που όποιον βλέπει χαίρεται τοοοσο πολύ που του φεύγουν τα τσισακια του;
Θα γίνει αυτο το σκυλί άγριο και φύλακας.....;
(αυτο το σκυλί παρέα θα το μεγαλώσουμε παιδιά,δεν ξέρω Ν το καταλάβατε.... :) )

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να μαι παλι......με τις απορίες μου...!
Ο Άτλας,5 μηνών σχεδόν σήμερα,είναι φυσιολογικό που όποιον βλέπει χαίρεται τοοοσο πολύ που του φεύγουν τα τσισακια του;
Θα γίνει αυτο το σκυλί άγριο και φύλακας.....;
(αυτο το σκυλί παρέα θα το μεγαλώσουμε παιδιά,δεν ξέρω Ν το καταλάβατε.... :) )
Ναι οκ να το μεγαλώσουμε παρεα, αλλά κοπελια... δεν γινεται να το βλέπεις μόνο εσύ ε.... Καμια φωτο...δεν θα μας ελεήσεις???

Όσον αφορά την ούρηση από ενθουσιασμό, έχει να κάνει περισσότερο με τα αντανακλαστικά του σκύλου. Δεν νομίζω είναι είναι καποιο "βαθύτερο" πρόβλημα. Απλά ετσι κ αλλιώς με το που γυρνάτε σπιτι κλπ δεν πρέπει να τον εξιτάρετε, αλλά στην αρχή αδιαφορείτε όσο χοροπηδάει και κάνει σαν παρτσακλό. Αυτό θα τον βοηθήσει γενικότερα να διαχειρίζεται τον τόσο εντονο ενθουσιασμό του και σιγά σιγά θα σταματήσει και η ούρηση.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Στην θεση σου θα χαιρομουν ιδιαιτερως με αυτη την διασταυρωση σκυλιου εαν πραγματι χαιρεται τοσο πολυ που του φεύγουν κ δεν ειναι απλα οτι επειδη ειναι μωρο δεν μπορει ακομη να ελεγξει τους σφιγκτηρες του οποτε ενθουσιαζεται!
Το αν θα γίνει "αγριος" (δεν στο εύχομαι) ή "φυλακας" θα το δειτε πολυ αργοτερα κ θα το δουλεψετε αναλογως, οτι ειναι να γινει ομως,θα γινει...αυτο ειναι το μοναδικο που δεν εχεις να αγχώνεσαι, ειτε αφορα κιλα ειτε χαρακτηρα ειτε drives,ολα αυτα ειναι ηδη γραμμενα στο DNA του!

• Like
Reactions: ioanna a

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Μη συγχέετε το "άγριος" με το "φύλακας", ενα σκυλί που ειναι θετικό και δεκτικό με τους προσκεκλημένους σας μπορεί πολυ άνετα να κανει φύλαξη. Αν ήμουν στη θέση σας, μάλλον αυτό θα επιδίωκα και όχι να φωνάζει το σκυλί σε ό,τι κινείται... Τα της φύλαξης θα τα δείτε αργότερα με εκπαιδευτή, δε θα προβληματίζουν γι αυτό στη θέση σας αυτή την περίοδο :)

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
Φορτηγάκι ή τρακτέρ ή κορμόσκυλο: Ορεινό ποιμενικο.:p
Treat: Εκπαιδευση με μεζεδακια/ ανταμοιβή.
Δύσκολες έννοιες αυτο για μένα την άσχετη...!
Απο συνήθεια ειναι το χέρι μου πίσω,απο τότε που του έδινα ανταμοιβή. Αυτα εδώ και καιρό κοπήκανε...τωρα εκτελεί μονο τις εντολές αλλα εμενα μου έμεινε το χέρι πίσω...!

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Καλά δεν εισαι υποχρεωμενη να τις ξερεις, δικές μου ειναι.(n)
Ωραια! Αυτό ηθελα να σου προτείνω.(y)
Αυτά τα σκυλια καλό ειναι να μην τα "βγαζουμε" με αυτη την προσέγγιση.;)

• Like
Reactions: GRDANE and marina78

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
για την στειρωση μεγαλόσωμου αρσενικού κουταβου...μετα τους εξι μήνες οι περισσοτεροι κτηνιατροι θα δεχτουν να στειρώσουν παντως...

marina78

Well-Known Member
29 Μαϊου 2015
160
251
Θεσσαλονίκης
Για ποιο λόγο να κάνεις στείρωση?
Συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος?
Οχι,δεν συντρέχει ιατρικός λόγος. Απλα το σκέφτηκα γιατι οταν ξεκινήσα αυτήν τη κουβέντα εδώ στο φόρουμ,απο τις απαντήσεις που έλαβα κατάλαβα οτι αυτός ο συνδιασμος των φύλων που έχει ο Άτλας δεν πρεπει να συνεχιστεί....

• Like
Reactions: GRDANE and johnk

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το αν θα συνεχιστεί αφορά την υπευθυνότητα σου ως ιδιοκτήτρια. :)
Δεν χρειάζεται ο σκύλος να στειρωθεί, απλά χρειάζεται να μην ζευγαρώσει.:)
Κατά τ'άλλα τα κάκαλα χρειάζονται και για την ικανότητα ενός αρσενικού να φέρει κάποια εργασία, εν προκειμένω της φύλαξης!

Εσένα αυτό που σε νοιάζει αυτή την στιγμή είναι να προνοήσεις και να θέσεις βάσεις τώρα ώστε να μην αναγκαστείς στο μέλλον να προβείς σε στείρωση για να καταπραΰνεις κάποια προβληματική συμπεριφορά στειρώνοντας τον.

Status
Κλειδωμένο θέμα