sancho

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Πολύ το ενοχλείς το παιδί με ανούσια μπωτέ!!! Έχει φυσική γοητεία...
Ιχνη τις ομορφιας του υπαρχουν σε ολα τα ρουχα, επιπλα, αντικειμενα του σπιτιου!!

Ουτως ή αλλως.. 5 λεπτα αργοτερα...
20160923_123533.jpg

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Ουτως ή αλλως.. 5 λεπτα αργοτερα...
View attachment 59836
"Κοίτα να δεις τι έγινε.. Να σου εξηγήσω! Εγώ πήγα να μυρίσω ένα θαμνάκι και ξαφνικά σηκώθηκε αέρας και μπλέχτηκε χώμα στη μουσούδα μου! Αλήθεια δε φταίω εγώ.. Το σύμπαν!" :ROFLMAO::LOL:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Τωρα που τον ξαναβλεπω μου μοιαζει για....wire-haired Kromfohrlander:D
:ROFLMAO::ROFLMAO:
Ειλικρινα πριν το γκουγκλαρω σκεφτηκα να δεις που με τρολαρει και θα την πατησω σα χαζη! Αλλα ειναι ιδια στο πιο μικρο παλι!!
http://www.kromiclub.com

Αυτα δεν ειναι τερριε;;! o_O

Γελαω μονη μου!!! Με τις φωτοζ των σκυλιων!
Θα ανοιξω θεμα...
Γεια σας. Ξερετε αν υπαρχει εκτροφεας wirehaired kromfohrlander στην Ελλαδα και συγκεκριμενα στην Αθηνα;

Last edited:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Βόρεια ή Νότια Προάστια; :D

Δεν με νοιαζει που στην Αθηνα. Αρκει να παραδιδει κατ οικον ο εκτροφεας. Επισης να ειναι αθορυβο, να μη λερωνει, να του φτανει βολτα 7,5 λεπτων πρωι-βραδυ, να μην κανει ζημιες...α και να μη χρειαστει να δωσω κατι ποσα που χει παρει το αυτι μου και τρελαθηκα.

Πες @Yorkaddict αυτα τα κρομι απ οτι διαβασα στη wiki λεει δεν ειναι τερριε. Μηπως το τερριε εκτος απο τον τυπο εχει να κανει και με τη χωρα προελευσης; ή λεω βλακειες;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Να διάβαζεις και το από κάτω λινκ κυρία μου, όχι μόνο το απάν' απάν' της wikipedia! Που λέει για τον πατέρα τους τον Peter, την ιστορία του, από που κρατούσε η σκούφια του (hint: ήταν κοπράκος), την εκτροφή τους, την αναγνώρισή τους... Που αρχικά κατατάχθησαν στα τερριέ και το 2013 στα companion dogs... Έλα να μη βαριόμαστε!!!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Μηπως το τερριε εκτος απο τον τυπο εχει να κανει και με τη χωρα προελευσης; ή λεω βλακειες;
Οχι, το τεριέ είναι τύπος σκύλου που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που είχαμε αναλύσει στο άλλο θέμα.
Δεν έχει να κάνει με την χώρα προέλευσης.
:)