Κατά πάσα πιθανότητα ξεπέρασε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα αρκετά ζαλισμένη όμως. Περπατάει πιο κανονικά και ανταπροκρίνεται.
Το παρκάκι είναι στον Ταύρο, μπροστά από την Αγ. Σοφία και πίσω από το ΚΕΠ της Πειραιώς. Μίλησα με κάποιους γείτονες και μου είπαν ότι κάποτε είχε βάλει ο παπάς φόλες..Jesus Christ.
Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι έχει δει πολλά νεκρά περιστέρια αυτές τις μέρες.
Την Τετάρτη θα γεμίσω αφίσες την γειτονιά για να προσέχουν όλοι όσοι έχουν σκυλιά.
Δεν περιγράφεται αυτό που έζησα σήμερα και ζω ακόμα. Ούτε στον εχθρό μου.
Δε θέλω να σκέφτομαι καν τι θα γινόταν αν αργούσα να επιστρέψω σπίτι.
Το "αστείο" της υπόθεσης είναι ότι το Σάββατο έσπασαν τα φρένα του αυτοκινήτου του άντρα μου και από τύχη δεν είχε ατύχημα.
Να αρχίσω να πιστεύω ότι κάποιος μας έχει γλωσσοφάει;
Παιδιά καλή χρονιά να έχετε όλοι, να προσέχετε τα ζωάκια σας και σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και για τις ευχές.
<3 u
Το παρκάκι είναι στον Ταύρο, μπροστά από την Αγ. Σοφία και πίσω από το ΚΕΠ της Πειραιώς. Μίλησα με κάποιους γείτονες και μου είπαν ότι κάποτε είχε βάλει ο παπάς φόλες..Jesus Christ.
Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι έχει δει πολλά νεκρά περιστέρια αυτές τις μέρες.
Την Τετάρτη θα γεμίσω αφίσες την γειτονιά για να προσέχουν όλοι όσοι έχουν σκυλιά.
Δεν περιγράφεται αυτό που έζησα σήμερα και ζω ακόμα. Ούτε στον εχθρό μου.
Δε θέλω να σκέφτομαι καν τι θα γινόταν αν αργούσα να επιστρέψω σπίτι.
Το "αστείο" της υπόθεσης είναι ότι το Σάββατο έσπασαν τα φρένα του αυτοκινήτου του άντρα μου και από τύχη δεν είχε ατύχημα.
Να αρχίσω να πιστεύω ότι κάποιος μας έχει γλωσσοφάει;
Παιδιά καλή χρονιά να έχετε όλοι, να προσέχετε τα ζωάκια σας και σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και για τις ευχές.
<3 u