S.O.S. Μούδιασμα και αποπροσανατολισμός

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Παιδιά εκπέμπω S.O.S.

Πριν πάρω τηλ. τον κτηνίατρο για κάτι που ίσως είναι αστείο, να ρωτήσω εσάς πρώτα.

Την έβγαλα σήμερα το πρωί για τρέξιμο σε ένα παρκάκι κι εκεί βρήκαμε ένα άλλο σκυλί που παίξανε για λίγη ώρα.
Σε κάποια φάση άρχισε να τρώει κάτι και την πρόλαβα, το 'άλλο παιδί μου είπε ότι ήταν σκατούλες κι από τις αηδίες στη μούρη της, μάλλον αυτό ήταν.

Ήρθαμε σπίτι και επειδή άναψα καλοριφέρ μπήκε στο κλουβί της και την έπεσε. Εκεί την άφησα κι όταν έλειψα για 3 ώρες με σβηστό καλοριφέρ.

Μόλις επέστρεψα λοιπόν, της ανοίγω και δε βγαίνει. Για την ακρίβεια δε μπορεί να σηκωθεί. Με τα πολλά σηκώνεται και ψιλοκουτσαίνει σαν να έχει μουδιάσει.

Το θέμα είναι όμως ότι παραπατάει και τα αντανακλαστικά της είναι για κλάμματα. Πάω να της δώσω να φάει και δε βρίσκει στόχο, πάω να τη χαϊδέψω και ανοιγοκλείνει τα μάτια της φοβισμένα, σαν να νομίζει ότι θα τη χτυπήσω.

Εγώ τώρα να ανησυχήσω; Είναι αποτέλεσμα των τόσων ωρών ύπνου κοντά στη ζέστη ή παίζει να έφαγε τίποτα και να έχουμε άλλα;
Αν έτρωγε κάτι δε θα είχε ήδη επιδράσει;;

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αναλόγως τι είναι αυτό που έφαγε! Θα σου έλεγα να μη το καθυστερήσεις αυτό το τηλ στο γιατρο!
Περαστικα της!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25

πάρε το γιατρό .

Δεν είναι από τον ύπνο σίγουρα ....
Πάρε-πάνε στο γιατρό.
Μπορεί να είναι αυτό που σκέφτεται η Κυβέλη και να μην έφαγε απλά μεγάλη ποσότητα και να την επηρέασαι αργα αργά.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Πάρε τον Ιατρό σύντομα !

Στην τελική σκέψου πως αν τελικά είναι "βλακεία" , θα κλείσετε την χρονιά χαμογελαστοί !

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δηλητηριάστηκε. Μόλις είπα στο γιατρό σε ποιο πάρκο την πήγα μου είπε άμεσα φαρμακείο γιατί του φέρανε κι άλλο δηλητηριασμένο σκυλί σήμερα από το ίδιο πάρκο.

Έχω φρικάρει εντελώς.

Της χορήγησα κορτιζόνη και nopar. Ήπιε και δύο λίτρα γάλα. Έχει αρχίσει να συνέρχεται.

Δεν είμαι σε θέση να τα γράψω αναλυτικότερα, πιστεύω ότι έχει γλιτώσει τον κίνδυνο.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Δηλητηριάστηκε. Μόλις είπα στο γιατρό σε ποιο πάρκο την πήγα μου είπε άμεσα φαρμακείο γιατί του φέρανε κι άλλο δηλητηριασμένο σκυλί σήμερα από το ίδιο πάρκο.

Έχω φρικάρει εντελώς.

Της χορήγησα κορτιζόνη και nopar. Ήπιε και δύο λίτρα γάλα. Έχει αρχίσει να συνέρχεται.

Δεν είμαι σε θέση να τα γράψω αναλυτικότερα, πιστεύω ότι έχει γλιτώσει τον κίνδυνο.
Περαστικά σας ρε συ και του χρόνου με υγεία

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Πωω.. τι είναι αυτά που διαβάζω μόλις γύρισα? Πραγματικά εύχομαι όλα να πάνε καλά ρε συ και αύριο να ναι σαν καινούρια.. Ψυχραιμία, να μας πεις όποτε μπορέσεις πώς είναι..

Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
Πφ!!Περαστικα!Αυριο να ξυπνησει κ να χασκει απο υγεια! :)
Βασικα να μας πεις οποτε μπορεσεις αν εμαθες απο τι το επαθε,τι εφαγε τελικα για να προσεχουμε κ οι υπολοιποι!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
:eek: Τι παθαίνεις στα καλά καθούμενα...Περαστικά κι αγύριστα να είναι!!!!!

Όποτε έχεις την διάθεση απάντησε μου! Οφείλεται από φόλα αυτό ? Ή κάτι άλλο? φυτό πχ..?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Περαστικά κι αγύριστα!!!!
Ρε δεν διορθώνονται με τίποτα αυτοί οι δολοφόνοι..
Πρέπει να φάγε λίγο ..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
mad00lini πες και το πάρκο μήπως και άλλοι συνφορουμίτες βγάζουν τα σκυλιά τους εκεί.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Περαστικά της όλα θα πάνε καλά. Επειδή εχω ζήσει δηλητηρίαση σε σκύλο μου, εφόσον πήρε αντίδοτο και όρο θα συνέλθει. Αν μπορείς μην την αφήσετε μόνη της απόψε, μπορεί να κάνει εμετό .
Περαστικά της και πάλι.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ!!!&*^&$#@^&
Έλεος πια!!!!!!!!!!
Περαστικά, τι άλλο να πω!!!!! Πω πω χαλάστηκα πολύ!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά!
Θα περιμένω... μόλις γυρίσω σπίτι θα μπω μήπως έχουμε νέα!
Σε κάθε περίπτωση.... καλή χρονιά να έχετε και να είναι το τελευταίο!