Royal Canin vs Hills science plan puppy large br.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
εμενα ο μοργκαν ειναι λαμπραντορ 16 μηνων και του δινω οριτζεν που εχει 40% πρωτεινη,πηγαινουμε 2 βολτες για κατουρημα και μια καλη το βραδυ.υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα ?
Νομίζω έχει σημασία ο σκύλος. Σε άλλα σκυλιά θα είναι τέλεια, σε άλλα δεν θα ταιριάξει. Πολύ προτείνουν για κουτάβια μεγάλων φυλών τροφή με χαμηλή πρωτείνη. Θέλει ψάξιμο το θέμα γιατί πρέπει εσυ να αποφασήσεις, οπότε κάνε μια έρευνα διάβασε ότι μπορείς και δες τι θεωρείς καλύτερο για το σκύλο σου.
Δύο μήνες που τάιζα Orijen είχε παρουσιάσει δερματικό κνησμό, μαλακά με βλέννα κόπρανα. Την θεωρώ την καλύτερη τροφή με βάση των συστατικών αλλά... αν δεν το θέλει ο σκύλος.

imichal

Well-Known Member
15 Δεκεμβρίου 2009
70
12
Χανια
Ναι απο την αρχη του εδινα hills....Τωρα ειναι 6+ μηνων και εχει κανονικη αναπτυξη.....
Η κτηνιατρος επεμενε οτι ειναι πολύ καλη τροφη για τα γερμανικα ποιμενικα.....

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
Ναι απο την αρχη του εδινα hills....Τωρα ειναι 6+ μηνων και εχει κανονικη αναπτυξη.....
Η κτηνιατρος επεμενε οτι ειναι πολύ καλη τροφη για τα γερμανικα ποιμενικα.....
σε ρωτάω βασικά, γιατί κ ο κτηνιάτρος μ μου είπε ακριβώς τα ίδια. οτι η hills ειναι πολύ καλή. κ εμενα 4 μηνών + είναι κ του δινα hills απο την αρχή. όταν του πα του κτηνιατρου για τη royal canin σα να στράβωσε κ μου δωσε απάντηση του στυλ: εντάξει υπερβολές τωρα. η χιλς ειναι μια χαρα!

τι να πω...απο την αλλη κ η ρουαλ για να βγάζει τροφή για κουτάβια λυκόσκυλα με πρωτ 30+ το χει τεστάρει. αυτό που δεν ξέρω είναι αν είναι στο όριο της αντοχής του συκωτιού του κουταβιού. γιαυτό κ εγω παω εκ του ασφαλούς με τη χιλς...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Λογικό είναι ο κτηνίατρος να προτείνει την Hills :D

Εκτός του ότι πέρνουν προμήθιεα σαν κλινηκή λέγεται ότι στα πανεπιστήμια η Hills χρηματοδοτεί μερικά μαθήματα

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
standar ο δικος μου συνεργάζεται με χιλς. μολις του ειπα για τη μαρκα έδειξε μια φοβερη ικανοποιηση!!