κερναω euakanuba αμα θελεις σημερα..χααχαχαχΠω πω ρε παιδια μπραβο σας! Εγω το πιο πολυ που εχω κανει ειναι να του δωσω 2 φορες γιαουρτι. Ολο ξηρα, με το μαγειρεμα ουτε εγω τα παω καλα, δεν εχω μαγειρεψει ποτε δηλαδη ουτε καν για μενα. Σκεφτομαι να αρχισω και εγω ξηρα να τρωμε απο το ιδιο σακι να μας ερχεται και πιο φτηνα Κοκκαλα δεν νομιζω να μπορεσω ποτε:-D
Sent from my Liquid Metal using Tapatalk
Να μου πεις τα συστατικα πρωτα! ;-)κερναω euakanuba αμα θελεις σημερα..χααχαχαχ
Μμμμμ... Θα μ' αρεσει!πρωτεινη-26% μν παχυνουμε κιολας
ακατεργαστο ελαιο-14%
>> τεφρα-5.4%
>> ιννες-2.5%
υγρασια-8%
ασβεστιο-0.80%
φωσφορος-p 0.65%
αυτα ειναι τα βασικα...
Δύο μηνων και 2 ημερών θα τον πάρω αλλά δεν ξέρω κιλά ακόμα .αμα ειναι πολυ μικρο υπολογιζε το βαρος του επι 30 αμα θυμαμαι καλα.πες μου ηλικια και κιλα κ θα σου πω ακριβως ποσο θελεις.εχω και εγω royal
Αναγράφεται πάνω στο σακί!Θα ξεκινήσουμε με την royal canin junior για labradors μόλις έρθει ο μικρός σπίτι, επειδή δεν έχει πάνω πινακάκι πως θα υπολογίζω πόσο θα του δίνω ; Θα μου πει και ο εκτροφέας αλλά κάθε άποψη είναι χρήσιμη!
Δεν εχει σημασία ποσα κιλα είναι ο σκύλος οταν θα τον πάρεις αλλά ποσα κιλά περίπου θα γινει ενίληκας. Αρσενικό labrador θα φτασει με βάση τα standar τις φυλής περιπου απο 28 εως 36Kgr αρα με ενα μεσω ορο στα 32 Kgr ενήλικο και με βάση τον πινακα θα πρεπει να του δινεις συνολικα την ημερα μοιρασμενο σε τρια γευματα στους 2 μηνες 245grΔύο μηνων και 2 ημερών θα τον πάρω αλλά δεν ξέρω κιλά ακόμα .