Rottys vs German Shepherds

Status
Κλειδωμένο θέμα

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
παμε παλι απο την αρχη. Το πρωτο κρητιριο για μενα ειναι η εμφανιση του σκυλου αφου δεν μπορω να ζησω και να αγαπησω εναν σκυλο ο οποιοσ με απωθει. Αυτο δεν σημαινει οτι οποιο μου αρεσει το παιρνω.Ψαχνω τον χαρακτηρα και τις παιτησεις του, αλλωστε γι αυτο απεριψα τα χασκι αν και κατα την γνωμη μου ειναι η ωραιοτερη φυλη του κοσμου.Γι αυτο δεν επιτρεπω σε κανεναν να ισχυριζεται πως επιλεγω μονο βαση εμφανισης για ειναι ψεμα.Βλεπω φωτογραφιες απο διαφορες ρατσες, αν μου αρεσει πληκτρολογω την ρατσα και αναζητω χαρακτηρα και απαιτησεις. Αν δεν μπορω να ανταπεξελθω προχωρω στην επομενη.Χωριζω ετσι τις κατηγοριες γιατι ποτε δεν θα μπορεσω να εχω ενα ντοπερμαν αφου δεν μου αεσει εμφανισιακα.Δεν μπορω να καταλαβω που γιατι ειναι τοσο δυσκολο στην κατανοηση! θα επερνε ποτε κανεις σας σκυλο που να μην του αρεσει εμφανισιακα μονο και μονο επειδη εχει τα τελεια χαρακτηριστικα; Εγω προσωπικα δεν θα αντεχα ουτε λεπτο.

Κάνοντας χιούμορ, να σου πω ότι μάλλον το Labrador είναι ο κρυφός σου έρωτας;)
εχεις σκεφτει οτι αυτο που σου αρεσει πιθανον να μην κανει για αυτο που θες εσυ;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Το βασικό σου κριτήριο επιλογής είναι λάθος!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ??????????
Εσύ, stamatia, τι δεν καταλαβαίνεις?
εδώ υπάρχουν (πολλοί) άνθρωποι, που επιλέγουν να παντρευτούν (και να αφήσουν απογόνους) με βασικό κριτήριο την εμφάνιση...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εσύ, stamatia, τι δεν καταλαβαίνεις?
εδώ υπάρχουν (πολλοί) άνθρωποι, που επιλέγουν να παντρευτούν (και να αφήσουν απογόνους) με βασικό κριτήριο την εμφάνιση...
Είναι που έχω το επικοινωνιακό έλλειμμα σήμερα....:cool:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
[video=youtube;T-9wTv--fPc]http://www.youtube.com/watch?v=T-9wTv--fPc&feature=plcp[/video]

[video=youtube;elXTIoJgSXA]http://www.youtube.com/watch?v=elXTIoJgSXA&feature=plcp[/video]

[video=youtube;maL0k-zYDBo]http://www.youtube.com/watch?v=maL0k-zYDBo[/video]

[video=youtube;7jrDS0HOUbc]http://www.youtube.com/watch?v=7jrDS0HOUbc[/video]

[video=youtube;5g7QOLFJnfQ]http://www.youtube.com/watch?v=5g7QOLFJnfQ&hd=1[/video]

Σταθερός στην άποψη μου, προτείνω...Beauceron!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σ' αρεσω μ' αρεσεις, παντρευομαστε. Οπως και το δε σου κανω δε μου κανεις τελειωσαμε. Κι η ζωη συνεχιζεται...

Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Σταθερός στην άποψη μου, προτείνω...Beauceron!
Πάντα σταθερός, το έχω καταλάβει...

Υ.Γ. Μεταξύ μας, το Beauceron δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή!
Μοιάζει με Rottweiler... έχει την "κορμοστασιά" του Dobermann... έχει την ενέργεια και εκπαιδευσιμότητα του Γ.Π. και ακόμα παραπάνω... εύκολη φυλή... peace of cake!

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Ε...μα επιτέλους δεν υπάρχουν άσχημα..όμορφα ...αστεία ...σοβαρά ή ασόβαρα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο σκυλιά !!!!!! Το βασικό σου κριτήριο επιλογής είναι λάθος!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ??????????

Κάποιος να με ερμηνεύσει please!!!!!!!
για σενα μπορει να μην υπαρχουν αλλα για μενα υπαρχουν ΤΕΛΟΣ!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Άστο γλυκιά μου τον Γερμανικό και το ροτβαιλερ.... δεν είναι σκυλιά που η προηγούμενη εμπειρία σου σου επιτρέπει να χειριστείς και να μεγαλώσεις σωστά....

Τόσην ώρα δεν έχεις πει τίποτα για χαρακτηριστικά πέραν της εμφάνισης.

Πόσες ώρες θα ασχολείσαι με το σκύλο.
Τι γνώσεις εκπαίδευσης έχεις πέραν των βιντεο του YouTube.
Πως θα χειριστείς την τυχόν κυριαρχική συμπεριφορά που θα σου δείξει (δεδομένου ότι και οι δύο φυλές μπορουν να γίνουν κυριαρχικές και θέλεις ντε και καλά αρσενικό)
Τι δραστηριότητες έχεις που θέλεις να σε ακολουθήσει.
Ξέρεις τι χρειάζεται ώστε και οι δύο φυλές να κάθονται τ' ανάσκελα στο σπίτι και να κοιμούνται και να μην κάνουν ό,τι βλακεία τους έρθει στο κεφάλι??
Ξέρεις να διαχωρίζεις και αντίστοιχα να καλύπτεις τις ψυχικές και σωματικές ανάγκες εκτόνωσεις αυτών των φυλών...

Και μη μου πεις ότι όλα αυτά τα έχεις λύσει, γιατί εδώ καλά καλά δεν έχεις καταλάβει που πας να "μπλέξεις" με αυτές τις φυλές, όχι πως έχεις αναλύσει και μελετήσει διεξωδικά όλα τα παραπάνω...

Υ.Γ. Τους γονείς σου μη τους βγάζεις από το παιχνίδι γιατί και αυτοί θα "λουστούν" τα του σκύλου εάν ζήτε στο ίδιο σπίτι.

Είμαι 30 χρονών, έχω ήδη ανοίξει το δικό μου σπιτικό, έχω ήδη ένα σκύλο και θεωρώ ότι ξέρω πέντε πράγματα στο θέμα εκπαίδευσης. Τα ροτ και τα γερμανικά είναι σκυλιά που σέβομαι και μου αρέσουν, με κλίση προς το Γερμανικό κι όμως παρόλα αυτά θεωρώ ότι η απόκτηση του γερμανικού είναι απόφαση που θέλει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να περάσουμε καλά και οι δύο μας....
Επειδη θεωρώ ότι είσαι (αρκετά) μικρότερη θα σου έλεγα να ακούσεις με προσοχή όλα όσα σου γράφουν και να προσέξεις πολύ την επιλογή σου γιατί και οι δύο φυλές (φυλές.....ΦΥΛΕΣ, όχι ράτσες, όχι μάρκες) είναι απαιτητικές και χρήζουν της απαραίτητης ωριμότητας και κατά την επιλογή, και κατά την ανατροφή, αλλιώς και οι δύο μπορούν να γίνουν κάθε άλλο από το συντροφικό σκύλο που φαντάστικες....

Last edited:

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
[video=youtube;T-9wTv--fPc]http://www.youtube.com/watch?v=T-9wTv--fPc&feature=plcp[/video]

[video=youtube;elXTIoJgSXA]http://www.youtube.com/watch?v=elXTIoJgSXA&feature=plcp[/video]

[video=youtube;maL0k-zYDBo]http://www.youtube.com/watch?v=maL0k-zYDBo[/video]

[video=youtube;7jrDS0HOUbc]http://www.youtube.com/watch?v=7jrDS0HOUbc[/video]

[video=youtube;5g7QOLFJnfQ]http://www.youtube.com/watch?v=5g7QOLFJnfQ&hd=1[/video]

Σταθερός στην άποψη μου, προτείνω...Beauceron!
ευχαριστω πολυ αλλα θελω ροτ ουτε αυτα τα πως τα λενε μου αρεσουν

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αυτο που θελω απο το σκυλο ειναι
1.Να με ακολουθει σε ολεσ τις δραστηριοτητες και να το ευχαριστιεται
2.Να ειναι παιχνιδιαρης
3.Να θελει πολλα χαδια
4.Να ειναι εκδηλωτικος, να μου δειχνει ανα πασα στιγμη τι αισθανεται, να ερχεται κοντα μου και να μου δειχνει την αγαπη του
Προτεινω κατι σε staff-amstaff.

Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Άστο γλυκιά μου τον Γερμανικό και το ροτβαιλερ.... δεν είναι σκυλιά που η προηγούμενη εμπειρία σου σου επιτρέπει να χειριστείς και να μεγαλώσεις σωστά....

Τόσην ώρα δεν έχεις πει τίποτα για χαρακτηριστικά πέραν της εμφάνισης.

Πόσες ώρες θα ασχολείσαι με το σκύλο.
Τι γνώσεις εκπαίδευσης έχεις πέραν των βιντεο του YouTube.
Πως θα χειριστείς την τυχόν κυριαρχική συμπεριφορά που θα σου δείξει (δεδομένου ότι και οι δύο φυλές μπορουν να γίνουν κυριαρχικές και θέλεις ντε και καλά αρσενικό)
Τι δραστηριότητες έχεις που θέλεις να σε ακολουθήσει.
Ξέρεις τι χρειάζεται ώστε και οι δύο φυλές να κάθονται τ' ανάσκελα στο σπίτι και να κοιμούνται και να μην κάνουν ό,τι βλακεία τους έρθει στο κεφάλι??
Ξέρεις να διαχωρίζεις και αντίστοιχα να καλύπτεις τις ψυχικές και σωματικές ανάγκες εκτόνωσεις αυτών των φυλών...

Και μη μου πεις ότι όλα αυτά τα έχεις λύσει, γιατί εδώ καλά καλά δεν έχεις καταλάβει που πας να "μπλέξεις" με αυτές τις φυλές, όχι πως έχεις αναλύσει και μελετήσει διεξωδικά όλα τα παραπάνω...

Υ.Γ. Τους γονείς σου μη τους βγάζεις από το παιχνίδι γιατί και αυτοί θα "λουστούν" τα του σκύλου εάν ζήτε στο ίδιο σπίτι.

Είμαι 30 χρονών, έχω ήδη ανοίξει το δικό μου σπιτικό, έχω ήδη ένα σκύλο και θεωρώ ότι ξέρω πέντε πράγματα στο θέμα εκπαίδευσης. Τα ροτ και τα γερμανικά είναι σκυλιά που σέβομαι και μου αρέσουν, με κλίση προς το Γερμανικό κι όμως παρόλα αυτά θεωρώ ότι η απόκτηση του γερμανικού είναι απόφαση που θέλει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να περάσουμε καλά και οι δύο μας....
Επειδη θεωρώ ότι είσαι (αρκετά) μικρότερη θα σου έλεγα να ακούσεις με προσοχή όλα όσα σου γράφουν και να προσέξεις πολύ την επιλογή σου γιατί και οι δύο φυλές (φυλές.....ΦΥΛΕΣ, όχι ράτσες, όχι μάρκες) είναι απαιτητικές και χρήζουν της απαραίτητης ωριμότητας και κατά την επιλογή, και κατά την ανατροφή, αλλιώς και οι δύο μπορούν να γίνουν κάθε άλλο από το συντροφικό σκύλο που φαντάστικες....
οι γονεις μου δεν ξερουν για αυτο δεν ασχολουνται, και απο μωρο εχω εμπειριες με σκυλια και οσο αδυνατο και αν σου φαινεται ξερω και εγω 5 πραγμματα στην εσχατη περιπτωση παιρνω εκπαιδευτη(αν και δεν νομιζω να χρειαστει γιατι ειμαι τις αποψεις πως με πολυ δουλεια ολα γινονται) και ναι ξερω τις απαιτησεις και των δυο φυλων. Γιατι το εχω ψαξει το θεμα.Επισης τα γερμανικα και τα ροτβαιλερ ειναι σκυλια που υποτιθετε κανουν για απειρους ιδιοκτητες, καθοτι ειναι ευκολα στην εκπαιδευση

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. Άστο γλυκιά μου τον Γερμανικό και το ροτβαιλερ.... δεν είναι σκυλιά που η προηγούμενη εμπειρία σου σου επιτρέπει να χειριστείς και να μεγαλώσεις σωστά....

2. ...Πως θα χειριστείς την τυχόν κυριαρχική συμπεριφορά που θα σου δείξει (δεδομένου ότι και οι δύο φυλές μπορουν να γίνουν κυριαρχικές και θέλεις ντε και καλά αρσενικό)...

3. ...Ξέρεις τι χρειάζεται ώστε και οι δύο φυλές να κάθονται τ' ανάσκελα στο σπίτι και να κοιμούνται και να μην κάνουν ό,τι βλακεία τους έρθει στο κεφάλι?? ...

4. ...Είμαι 30 χρονών...

5. ...έχω ήδη ανοίξει το δικό μου σπιτικό...
1. Μην ξεχνάς και το Beauceron, που λέγαμε...;)

2. Απλό! να θυμηθώ να σου δείξω μεθαύριο ένα νέο μοντελάκι (ντιζαϊνάτο) φίμωτρου...:cool:

3. Αααα, η καλύτερή τους! Αφού πέρασαν 14 μήνες με τον Cujo...:mad:

4. chrysoula, να τα εκατοστήσεις!!!:)

5. Δεν ήξερες... δε ρώταγες?:D

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Άλλη πάει γυρεύοντας... Που δεν της αρέσει κάτι που ουτε ξερει πως το λένε...
καλα τι να σας πω συνεχιστε ετσι ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ??? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ