rottweiler

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι......στο υπο φύλαξη κτήμα τι υπάρχει που έχει κάποια σημαντική αξία (εκτός απο τα σκυλιά σου) και πρέπει να προστατευτεί;
Δεν ειναι ακριβος κτημα αλλα εξοχικο

:
σωστό! το ξέχασα....τα σεμεδάκια της προγιαγιάς και τα λοιπά συμπαραμαρτούντα.....
:):):):):):):)

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γιατι παιρνουμε σκυλια για να τα εχουμε στα εξοχικα μας? Τελευταια ολο ακουω για σκοτωμενα σκυλια απο ληστες σε εταιρειες,εξοχικα και σπιτια στο χωριο:(

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
Γιατι παιρνουμε σκυλια για να τα εχουμε στα εξοχικα μας? Τελευταια ολο ακουω για σκοτωμενα σκυλια απο ληστες σε εταιρειες,εξοχικα και σπιτια στο χωριο:(
Θα ηθελα πολυ να τα κρατισω στο σπιτι αλλα βλεπεις δεν ειμαι μονος μου... Ειμαι 17 χρονων και δεν μπωρω να τα κρατισω σπιτι γιατι οι δικοι μου δεν τρελενονται και πολυ με τα σκυλια καταλαβενεις

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εγώ τους γονείς σου τους καταλαβαίνω. Εσένα δεν καταλαβαίνω, γιατί τα πήρες αφού δεν μπορείς να τα έχεις όπως πρέπει. Τώρα θα μου πεις, και που να ήξερες πως πρέπει να τα έχεις ε;

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
Εγώ τους γονείς σου τους καταλαβαίνω. Εσένα δεν καταλαβαίνω, γιατί τα πήρες αφού δεν μπορείς να τα έχεις όπως πρέπει. Τώρα θα μου πεις, και που να ήξερες πως πρέπει να τα έχεις ε;
Οχι δεν καταλαβες δεν τους λυπει απολιτος τιποτα και εκει που τα εχω δεν παει να πει οτι στερουνται πραγματα και οτι τα εχω παρατιμενα στο ελεος του θεου...Ισα ισα κιολας περναω πολες ωρες μαζι τους και τους παρεχω οτι ακριβος χρειζοντα δεν καταλαβενω ποιο ειναι το κακο?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το κακο ειναι και δε στο ευχομαι να μη "βαλουν στο ματι" το εξοχικο σου....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Ειμαι 17 χρονων
εμ έτσι εξηγούνται οι χαμογελαστές φατσούλες.......
(ωραίο avatar έχεις...)
-καλό μου παιδί ,είπες ότι τα ροτάκια τα πήρες απο εκτροφέα. Τα πήρες μόνος σου με δικά σου χρήματα ή τα πήρανε οι γονείς σου;
-Επειδή υποθέτω ότι ισχύει το δεύτερο, οι γονείς σου απο την αρχή σκεφτόντουσαν να πάρουν τα σκυλιά και να μεγαλώσουν στο κτήμα για να γίνουν φύλακες ;Αυτό το είπαν στον εκτροφέα;
-Είπες ότι το αρσενικό κάνει κάποια ''μαθήματα'' φύλαξης χώρου. Ποιός τα κάνει και με ποιανού την ευθύνη;
-Συμβουλεύτηκε ο μπαμπάς σου κάποιον εκπαιδευτή και ξεκίνησε τέτοιο πρόγραμμα εκπαίδευσης;
-Τα σκυλιά σου όπως και όλα τα σκυλιά του κόσμου έχουν ανάγκη απο κοινωνικοποίηση . Ποιός έχει αναλάβει αυτό το καθήκον;
-Οι γονείς σου ασχολούνται καθόλου με τα σκυλιά σας ή είναι αποκλειστική ευθύνη δική σου;

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
πετρέλαιο;;;;;;διαμάντια;;;;;γυναίκες;;;;;;μαύρη;;;;;;τι τελοσπάντων;;;;;
αν εχεις κατι απο τα 2 τελευταια ,ασε τα σκυλακια σπιτι σου και παρε εμενα για φυλακα

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
εμ έτσι εξηγούνται οι χαμογελαστές φατσούλες.......
(ωραίο avatar έχεις...)
-καλό μου παιδί ,είπες ότι τα ροτάκια τα πήρες απο εκτροφέα. Τα πήρες μόνος σου με δικά σου χρήματα ή τα πήρανε οι γονείς σου;

-Επειδή υποθέτω ότι ισχύει το δεύτερο, οι γονείς σου απο την αρχή σκεφτόντουσαν να πάρουν τα σκυλιά και να μεγαλώσουν στο κτήμα για να γίνουν φύλακες ;Αυτό το είπαν στον εκτροφέα;
Φυσικα και το ειπαν και μαλιστα μας ειπε οτι τα rott ειναι καταλληλα για φυλαξη χορου
-Είπες ότι το αρσενικό κάνει κάποια ''μαθήματα'' φύλαξης χώρου. Ποιός τα κάνει και με ποιανού την ευθύνη;
Τα κανει εκπαιδευτεις με την ευθυνη του μπαμπα μου και την δικια φυσικα
-Συμβουλεύτηκε ο μπαμπάς σου κάποιον εκπαιδευτή και ξεκίνησε τέτοιο πρόγραμμα εκπαίδευσης;
-Τα σκυλιά σου όπως και όλα τα σκυλιά του κόσμου έχουν ανάγκη απο κοινωνικοποίηση . Ποιός έχει αναλάβει αυτό το καθήκον;
Οσο αφορα την κοινωνικοποιηση την εχω αναλαβει εγω...
-Οι γονείς σου ασχολούνται καθόλου με τα σκυλιά σας ή είναι αποκλειστική ευθύνη δική σου;
Οσο για το ποσω ασχολουνται οι δικοι μου ποιο πολυ ασχολειτε ο μπαμπας μου παρα η μαμα μου...Αλλα οχι οσο ασχολουμε εγω

Last edited by a moderator:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
έπρεπε να ψάξω- έτσι που έχεις την απάντηση....όταν συμπληρώνεις το post κάποιου, να χρησιμοποιείς τουλάχιστον γραμματοσειρά με διαφορετικό χρώμα για να ξεχωρίζει η απάντηση απο την ερώτηση.

kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
Γιατι ρωτας?
Εγω εξοχικο δεν εχω.
Αλλα ξερω ατομα που εχουν και πανε εκει τα Σαββατοκυριακα, το καλοκαιρι αντε και στης γιορτες.

Εσυ λες οτι περνας πολλες ωρες με τα σκυλια σου.

Για αυτο σε ρωταω.

Που το εχεις το εξοχικο, στο απεναντι οικοπαιδο??

Δεν σε εορωνευομαι αλλα μου δημιουργητε απορια.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Επειδή δεν θυμάμαι τι μου απάντησες κι αντιμετωπίζει μια δυσκολία αυτή την στιγμή ο υπολογιστής μου...για την ακρίβεια σέρνεται όσο δεν πάει....
Βασική Υπακοή έχει κάνει το μεγαλύτερο κουτάβι ή κατευθείαν εκπαίδευση φύλαξης ξεκίνησε;

Πόσες ώρες περίπου κάθε μέρα περνάνε μαζί σας τα σκυλιά;

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
Εγω εξοχικο δεν εχω.
Αλλα ξερω ατομα που εχουν και πανε εκει τα Σαββατοκυριακα, το καλοκαιρι αντε και στης γιορτες.

Εσυ λες οτι περνας πολλες ωρες με τα σκυλια σου.

Για αυτο σε ρωταω.

Που το εχεις το εξοχικο, στο απεναντι οικοπαιδο??

Δεν σε εορωνευομαι αλλα μου δημιουργητε απορια.
Κοιτα δεν ειναι ακριβος εξοχικο απλα ειναι ενα κτημα περιπου 3 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι ειναι κατι σαν ψισταρια...

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
Επειδή δεν θυμάμαι τι μου απάντησες κι αντιμετωπίζει μια δυσκολία αυτή την στιγμή ο υπολογιστής μου...για την ακρίβεια σέρνεται όσο δεν πάει....
Βασική Υπακοή έχει κάνει το μεγαλύτερο κουτάβι ή κατευθείαν εκπαίδευση φύλαξης ξεκίνησε;

Πόσες ώρες περίπου κάθε μέρα περνάνε μαζί σας τα σκυλιά;
Εχει κανει βασικη υπακοη οσο για το ποσες ωρες περναμε μαζι τους περιπου 3 με 4 ωρες καθε μερα

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
:):):)Τελος παντον τι σημασια εχει τι ειναι αν ειναι κτημα η εξοχικο για σκυλια σιζυταμε και οχι για σπιτια ειμαστε σε dogforum οχι σε houseforum:):):)

kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
Εχει κανει βασικη υπακοη οσο για το ποσες ωρες περναμε μαζι τους περιπου 3 με 4 ωρες καθε μερα
Δεν μου αρεσει ετσι οπος θα το πω αλλα εισαι απλα ενα γνωστο ατομο για τα σκυλακια σου, δεν εισαι ο μπος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog