Να κρατισω κουταβια8 μηνών κουτάβι έχει εκπαιδευτεί στην φύλαξη;
Πόσο εύκολα πιστεύεις ότι μπορεί να εξουδετερωθεί ένας σκύλος σε ένα κτήμα, από κάποιον επιτήδειο;
Δεν ειπα οτι ειναι ετοιμος αλλα κανει ακομα μαθηματα για φυλαξη χορου
Με το ζευγάρωμα των σκυλιών σου, αν τελικά το επιχειρήσεις, ποιοι είναι οι στόχοι σου;
Τι θέλεις να πετύχεις;
Το σκυλι δεν ειναι ακομα ετοιμο αλλα κανει ακομα μαθηματα για φυλαξη χωρου8 μηνών κουτάβι έχει εκπαιδευτεί στην φύλαξη;
Πόσο εύκολα πιστεύεις ότι μπορεί να εξουδετερωθεί ένας σκύλος σε ένα κτήμα, από κάποιον επιτήδειο;
Με το ζευγάρωμα των σκυλιών σου, αν τελικά το επιχειρήσεις, ποιοι είναι οι στόχοι σου;
Τι θέλεις να πετύχεις;
1000 μπορει δεν ξερω ακριβος ποσαπρέπει να έχεις πολλά κτήματα έ?
Δηλαδή έχει τελειώσει με την Εκπαίδευση Βασικής Υπακοής και τώρα ξεκίνησε εκπαίδευση φύλαξης;Το σκυλι δεν ειναι ακομα ετοιμο αλλα κανει ακομα μαθηματα για φυλαξη χωρου
κοιτα θα τα βαλω να ζευγαροσουν μονο μια φορα και για τον λογο οτι μου αρεσουν τα rottweiller και θελω μερικα κουταβια ακομα και αυτο θα γινει μονο αν ειναι καταλληλα τα σκυλια για ζευγαρομα...Επισεις δεν εχω πολα κτηματα μονο ενα απλα επειδει με δουλευεις σε δουλευω...Παντος χορις πλακα τωρα θελετε καποιος να μου πει αν θα εχω προβλημα συγκατικισεις?με 2 γέννες τον χρόνο θα βγάζεις περίπου 16 κουτάβια φύλακες
Να σε καλα ρε foibo επιτελους πηρα και μια απαντιση ευχαριστω πολυΤο ζήτημα της γέννας, εγώ θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς πολύ σοβαρα και να το ψάξεις αρκετά πριν αποφασίσεις γιατί δεν είναι κάτι καθόλου απλό!
Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις μέχρι να τα βάλεις μαζί.Τελος παντων δεν ειναι σιγουρο αν θα τα ζευγαροσω μεχρι τοτε θα δουμε...Το μονο που θελω να μαθω προς το παρον ειναι αν θα εχουν προβληματα συγκατικισεις?
Οτι σκεφτόμουν να βάλω ή να μην βάλω ένα στοίχημα (ή δημοσκόπηση, στα πόσα posts θα ειπωθεί από τον stam η μαγική πρόταση και επίσης ποιός θα την βρει πρώτος. Εσένα θα σε απέκλεια από το στοίχημα αφενός γιατί θα το έβρισκες αμέσως και αφετέρου διότι καταλαβαίνω ότι τον τελευταίο καιρό τα νεύρα σου δεν είναι και πολύ καλά. Και όχι άδικα...κάποιος έχει κάνει βουντού εδω πέρα....δεν εξηγιέται αλλιώς!!!!
Οτι σκεφτόμουν να βάλω ή να μην βάλω ένα στοίχημα (ή δημοσκόπηση, στα πόσα posts θα ειπωθεί από τον stam η μαγική πρόταση και επίσης ποιός θα την βρει πρώτος. Εσένα θα σε απέκλεια από το στοίχημα αφενός γιατί θα το έβρισκες αμέσως και αφετέρου διότι καταλαβαίνω ότι τον τελευταίο καιρό τα νεύρα σου δεν είναι και πολύ καλά. Και όχι άδικα...
πετρέλαιο;;;;;;διαμάντια;;;;;γυναίκες;;;;;;μαύρη;;;;;;τι τελοσπάντων;;;;;θα ήθελα να ρωτήσω κάτι......στο υπο φύλαξη κτήμα τι υπάρχει που έχει κάποια σημαντική αξία (εκτός απο τα σκυλιά σου) και πρέπει να προστατευτεί;