rottweiler

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
Γεια σας παιδια θελω να με βοηθησεται σε κατι...Εχω δυο rottweiller το θηλικο ειναι 3 μηνων και το αρσενικο ειναι 8 μηνων δεν μεγαλοσανε μαζι και τωρα σκευτομαι να τα βαλω να μεινουν μαζι θελω να μου πει καποιος υπαρχει περιπτωση να εχουν προβλημα διαβιοσης και να μαλονουν...?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αποκλείεται να τσακωθούν προς το παρόν γιατί είναι κουτάβια, το αν θα τσακωθούν στο μέλλον εξαρτάται από τον χαρακτήρα τους, αν και είναι σπάνιο να τσακωθούν σκυλιά διαφορετικού φύλου.

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
που έμεναν μέχρι τώρα? γιατί τα είχες χωριστά?
Το αρσενικο οσο ηταν μικρο μεχρι διλαδει να γινουν τα εμβολια το ειχα στο σπιτι μετα το πηγα σε ενα κτιμα που εχω γιατι το χρειαζομαι για φυλακα εκει το ιδιο και το θυλικο τωρα που ειναι μικρο το εχω σπιτι μολις τελειοσει τα εμβολια του θα το παω και εκεινο στο κτιμα...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
παιδια μας κανουν πλακα ;

σε περιπτωση που οχι

κανενας σκυλος δεν γινεται να φυλαξει αποτελεσματικα ειδικα σε ενα κτημα απομακρυσμενο , επισης τον σκυλο να υποθεσω τον πηρες μονο για αυτην την δουλεια ;

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
ωρε τι πάθαμε , είναι και αδελφάκια?
Οχι δεν ειναι αδελφακια απλος καποια στιγμη αφου κανω πρωτα της καταλληλες εξετασεις θελω να τα ζευγαρωσω

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εχεις εναν σκυλο που δεν θες και πολυ υποθετω αφου τον εχεις στο κτημα και εναν αλλο που θα παροπλησεις εκει , εισαι σιγουρος οτι θες να μπλεξεις και με γεννες ;

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
παιδια μας κανουν πλακα ;

σε περιπτωση που οχι

κανενας σκυλος δεν γινεται να φυλαξει αποτελεσματικα ειδικα σε ενα κτημα απομακρυσμενο , επισης τον σκυλο να υποθεσω τον πηρες μονο για αυτην την δουλεια ;
Πρωτων δεν τα πηρα αποκλειστικα και μονο για φυλακες αλλα και επειδη μου αρεσουν και ασχολουμε πολυ μαζι τους και δευτερων δεν περιμενω να γινουν απο μονοι τους φυλακες το αρσενικο ειναι ηδη εκπαιδευμενο για αυτην την δουλεια και το θυλικο μολις μεγαλωσει λιγο θα εκπαιδευτει και αυτο καταλληλα...Και δεν τα πηγενω στο κτημα μονο και μονο για αυτο αλλα και για τον λογο το οτι δεν μπορω να τα κρατισω σπιτι

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
εχεις εναν σκυλο που δεν θες και πολυ υποθετω αφου τον εχεις στο κτημα και εναν αλλο που θα παροπλησεις εκει , εισαι σιγουρος οτι θες να μπλεξεις και με γεννες ;
Αυτα τα σκυλια τα θελω πολυ και ασχολουμε μαζι τους οπως ειπα και παραπανω και δεν ειπα ποτε οτι οι συνθηκες δεν ειναι καλες στο κτημα και απλα τα παρατισα εκει απλα δεν μπορω να τα κρατισω στο σπιτι γιαυτο το λογο και τα εχω εκει

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
Ιατρικές εξετάσεις τα κάνεις πριν τα ζευγαρώσεις;
Pedigree έχουν; Από πού τα πήρες;
Ε ναι αυτο λεω και εγω θα τα κανω της εξετασεις και μετα θα τα ζευγαροσω...

stam

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2010
54
0
Μην το δεσουμε κιολας οτι θα τα ζευγαρωσω σιγουρα ας μεγαλωσουν πρωτα με το καλο και θα δουμε

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εκτροφέας είναι όποιος έχει γεννησει η σκύλα του, όνομα δεν έχει?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
8 μηνών κουτάβι έχει εκπαιδευτεί στην φύλαξη;

Πόσο εύκολα πιστεύεις ότι μπορεί να εξουδετερωθεί ένας σκύλος σε ένα κτήμα, από κάποιον επιτήδειο;

Με το ζευγάρωμα των σκυλιών σου, αν τελικά το επιχειρήσεις, ποιοι είναι οι στόχοι σου;
Τι θέλεις να πετύχεις;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog