Δύσκολοstamatia καλυτερα να μιλησεις με κανεναν εκτροφεα μπας και ξεστραβωθεις κι εσυ!! Μηπως καποτε εχουμε τη τιμη να φτασουμε τις γνωσεις του Nefelaki!
Δύσκολοstamatia καλυτερα να μιλησεις με κανεναν εκτροφεα μπας και ξεστραβωθεις κι εσυ!! Μηπως καποτε εχουμε τη τιμη να φτασουμε τις γνωσεις του Nefelaki!
pray:ΠροσευχήΠαιδια πως λεγεται το pray , food , pack drive στα ελληνικα? γιατι ολος κοσμος τα λεει ετσι εκτος απο αυτους που πραγματικα ¨ξερουν¨ και θελω να γινω ενας απο αυτους
Μπορεί να παίζουν ρόλο και οι γραμμές. και φυσικά η κοινωνονηκοποίηση.Ηταν και τα 2 καθαρόαιμα;Εγώ δεν είμαι γνώστης των 2 φυλών, ο κουνιάδος μου όμως κάποτε είχε ένα αρσενικό ΓΠ και ένα θηλυκό ροτ. Δεν τα έζησα πολύ και δεν ξέρω τι εκπαίδευση είχαν αλλά θυμάμαι ότι το ΓΠ ορμούσε σε όποιον τόλμησε να ακουμπήσει τον κουνιάδο μου ή το αμάξι του. Όταν λέμε ορμούσε πατούσε με τα πόδια στους ώμους του ανθρώπου και περίμενε τι θα πει το αφεντικό του, ποτέ δεν δάγκωσε. Η δε ροττίνα ονοματι Μαρία ήταν τόσο φιλική με ανθρώπους και με άλλα ζώα που την έλεγαν "μπουνταλού", δεν είχε καθόλου επιθετικότητα. Βέβαια αυτό είναι ένα παράδειγμα μόνο και δεν αποτελεί κανόνα.
Εγώ πάντως δεν πιστεύω σε όλες αυτές λίστες.
Κουταβι? ενηλικας? με ή χωρις εκπαιδευση?Και κάτι άλλο ξέρετε πόσο κοστίζουν περίπου ενας καλος Γ.Π και ενα Καλο Ροτβαιλερ?
Χωρίς να είναι απόλυτα ακριβής η μετάφραση μπορεί να λεχθεί και σαν: ένστικτο κυνηγιού, ένστικτο (αναζήτησης) τροφής, αγελαίο ένστικτο. Και μην ξεχνάμε και το sex driveΠαιδια πως λεγεται το pray , food , pack drive στα ελληνικα? γιατι ολος κοσμος τα λεει ετσι εκτος απο αυτους που πραγματικα ¨ξερουν¨ και θελω να γινω ενας απο αυτους
Απο 500-800 ενα ροτ απ'οτι θυμάμαι και 600-1000 ενα γερμανικό.Και κάτι άλλο ξέρετε πόσο κοστίζουν περίπου ενας καλος Γ.Π και ενα Καλο Ροτβαιλερ?
Είναι πιο καλή μάρκα το γερμανικό .....ή εννοείςΑπο 500-800 ενα ροτ απ'οτι θυμάμαι και 600-1000 και ενα γερμανικό.
Na δουμε ποιος,εχει το καλυτερο εργαλειο?:cuniaoo:να κανουμε test drive!!!!
Εννοείτε! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!500-1000 από εκτροφειο φυσικά ε?
Πάρε τηλέφωνο έναν εκτροφέα να σου πει!!500-1000 από εκτροφειο φυσικά ε?
Χωρίς να είναι απόλυτα ακριβής η μετάφραση μπορεί να λεχθεί και σαν: ένστικτο κυνηγιού, ένστικτο (αναζήτησης) τροφής, αγελαίο ένστικτο. Και μην ξεχνάμε και το sex drive![]()
Εννοούσα 100 και κάτιΕίναι πιο καλή μάρκα το γερμανικό .....ή εννοείς
600-1000 (το ροτ) και δώρο ενα γερμανικό?