Rottweiler ή Γερμανικό Ποιμενικό ?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
stamatia καλυτερα να μιλησεις με κανεναν εκτροφεα μπας και ξεστραβωθεις κι εσυ :p!! Μηπως καποτε εχουμε τη τιμη να φτασουμε τις γνωσεις του Nefelaki!
Δύσκολο :rolleyes:

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Παιδια πως λεγεται το pray , food , pack drive στα ελληνικα? γιατι ολος κοσμος τα λεει ετσι εκτος απο αυτους που πραγματικα ¨ξερουν¨ και θελω να γινω ενας απο αυτους
pray:Προσευχή

pack drive:Εγχειρίδιο αγέλης

food:Φαί

:p:p:p

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Εντάξει; Ολα καλά; Καναν χαβαλέ τα παιδάκια; Αντε τωρα ας διαγράψει τα σχόλια κάποιος γιατί τζαμπα χαλάτε το θεμα του ανθρώπου..

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Εγώ δεν είμαι γνώστης των 2 φυλών, ο κουνιάδος μου όμως κάποτε είχε ένα αρσενικό ΓΠ και ένα θηλυκό ροτ. Δεν τα έζησα πολύ και δεν ξέρω τι εκπαίδευση είχαν αλλά θυμάμαι ότι το ΓΠ ορμούσε σε όποιον τόλμησε να ακουμπήσει τον κουνιάδο μου ή το αμάξι του. Όταν λέμε ορμούσε πατούσε με τα πόδια στους ώμους του ανθρώπου και περίμενε τι θα πει το αφεντικό του, ποτέ δεν δάγκωσε. Η δε ροττίνα ονοματι Μαρία ήταν τόσο φιλική με ανθρώπους και με άλλα ζώα που την έλεγαν "μπουνταλού", δεν είχε καθόλου επιθετικότητα. Βέβαια αυτό είναι ένα παράδειγμα μόνο και δεν αποτελεί κανόνα.
Εγώ πάντως δεν πιστεύω σε όλες αυτές λίστες.

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Εγώ δεν είμαι γνώστης των 2 φυλών, ο κουνιάδος μου όμως κάποτε είχε ένα αρσενικό ΓΠ και ένα θηλυκό ροτ. Δεν τα έζησα πολύ και δεν ξέρω τι εκπαίδευση είχαν αλλά θυμάμαι ότι το ΓΠ ορμούσε σε όποιον τόλμησε να ακουμπήσει τον κουνιάδο μου ή το αμάξι του. Όταν λέμε ορμούσε πατούσε με τα πόδια στους ώμους του ανθρώπου και περίμενε τι θα πει το αφεντικό του, ποτέ δεν δάγκωσε. Η δε ροττίνα ονοματι Μαρία ήταν τόσο φιλική με ανθρώπους και με άλλα ζώα που την έλεγαν "μπουνταλού", δεν είχε καθόλου επιθετικότητα. Βέβαια αυτό είναι ένα παράδειγμα μόνο και δεν αποτελεί κανόνα.
Εγώ πάντως δεν πιστεύω σε όλες αυτές λίστες.
Μπορεί να παίζουν ρόλο και οι γραμμές. και φυσικά η κοινωνονηκοποίηση.Ηταν και τα 2 καθαρόαιμα;

Adreas24125

Member
3 Μαϊου 2013
6
0
Και κάτι άλλο ξέρετε πόσο κοστίζουν περίπου ενας καλος Γ.Π και ενα Καλο Ροτβαιλερ?

george 1

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
53
123
Θεσσαλονικη
Παιδια πως λεγεται το pray , food , pack drive στα ελληνικα? γιατι ολος κοσμος τα λεει ετσι εκτος απο αυτους που πραγματικα ¨ξερουν¨ και θελω να γινω ενας απο αυτους
Χωρίς να είναι απόλυτα ακριβής η μετάφραση μπορεί να λεχθεί και σαν: ένστικτο κυνηγιού, ένστικτο (αναζήτησης) τροφής, αγελαίο ένστικτο. Και μην ξεχνάμε και το sex drive :p

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Και κάτι άλλο ξέρετε πόσο κοστίζουν περίπου ενας καλος Γ.Π και ενα Καλο Ροτβαιλερ?
Απο 500-800 ενα ροτ απ'οτι θυμάμαι και 600-1000 ενα γερμανικό.

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Απο 500-800 ενα ροτ απ'οτι θυμάμαι και 600-1000 και ενα γερμανικό.
Είναι πιο καλή μάρκα το γερμανικό .....ή εννοείς
600-1000 (το ροτ) και δώρο ενα γερμανικό?

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Χωρίς να είναι απόλυτα ακριβής η μετάφραση μπορεί να λεχθεί και σαν: ένστικτο κυνηγιού, ένστικτο (αναζήτησης) τροφής, αγελαίο ένστικτο. Και μην ξεχνάμε και το sex drive :p
:p:p:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn