Rottweiler ή Γερμανικό Ποιμενικό ?

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Ωχ αμαν ρε παιδια! Μπικε ο αλλος εδω χωρις να ξερει τιποτα για τις φυλες και περιμένει εμεις να του πούμε...Του παρέθεσα αυτα που βρικα με μια απλη αναζήτηση. Δεν είπα οτι ξέρω τα πάντα αλλά υπάρχουν φυλές που έχω ασχοληθεί και ξέρω.! Οχι ιλιάνα δεν έχω σταστικες, εχω το λεγόμενα των εκτροφέων, δεν ξέρω αν σου κάνουν, αν δεν σου κάνουν πάνε ρώτα τους!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δε σου ζήτησε τα χαρακτηριστικά της φυλής πόσο μάλλον να του παραθέτεις κείμενα με μια απλή αναζήτηση. Και που ξέρεις εσύ τι ξέρει και τι όχι ? Στη τελική πες την γνώμη σου και ας ψάξει ο άλλος! Έλεος δλδ !!
Όποιος ενδιαφέρεται για μια φυλή ψάχνει και βρίσκει.

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Νεφελάκι, εσύ παίρνεις σβάρνα τους εκτροφείς όλων των φυλών και τους ρωτάς?

Τι να σου πω, κοπέλα μου, εσύ στα είκοσί σου χρόνια ξέρεις παραπάνω για τα σκυλιά απ'όσα ξέρουν άλλοι που έχουν από τα γεννοφάσκια τους!

(και σημειωτέον κι οι γ.π. είναι αρκετά δαγκωνιάρικα σκυλιά...)

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Νεφελάκι, εσύ παίρνεις σβάρνα τους εκτροφείς όλων των φυλών και τους ρωτάς?

Τι να σου πω, κοπέλα μου, εσύ στα είκοσί σου χρόνια ξέρεις παραπάνω για τα σκυλιά απ'όσα ξέρουν άλλοι που έχουν από τα γεννοφάσκια τους!

(και σημειωτέον κι οι γ.π. είναι αρκετά δαγκωνιάρικα σκυλιά...)
Ναι ρε ξέρω προβλημα; Οχου ολοι οι κομπλεξικοι εδω μεσα!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Ωχ αμαν ρε παιδια! Μπικε ο αλλος εδω χωρις να ξερει τιποτα για τις φυλες και περιμένει εμεις να του πούμε...Του παρέθεσα αυτα που βρικα με μια απλη αναζήτηση. Δεν είπα οτι ξέρω τα πάντα αλλά υπάρχουν φυλές που έχω ασχοληθεί και ξέρω.! Οχι ιλιάνα δεν έχω σταστικες, εχω το λεγόμενα των εκτροφέων, δεν ξέρω αν σου κάνουν, αν δεν σου κάνουν πάνε ρώτα τους!
Aυτο που εχεις μιλησει με εκτροφεις ολων των φυλων και ξερεις τα παντα πολυ μου αρεσει :rolleyes:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Μη μου το νευριαζετε το νεφελακι θα μας ξαναστειλει στο διαολο και θα μας κρατησει μουτρα για 2 ολοκληρες μερες !!!,

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Εγώ να ρωτήσω κάτι;;Αυτές οι λίστες που βάζετε από που και ως που είναι έγκυρες;;;;Η επιθετικότητα του σκυλου έχει να κάνει κυρίως με το πως θα ανατραφεί ο σκύλος έτσι δεν είναι;;;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μη μου το νευριαζετε το νεφελακι θα μας ξαναστειλει στο διαολο και θα μας κρατησει μουτρα για 2 ολοκληρες μερες !!!,
Τι την Δευτέρα του Πάσχα θα έχουμε πάλι την χαρά ??? :(

τωρα θα σου πει οτι τα γερμανικα δεν ειναι ΚΑΝ στι λιστα σου ενω τα ροτ ειναι!! αχαχαχαχα
Λες να βρω άλλη λίστα ε? :rolleyes:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ να ρωτήσω κάτι;;Αυτές οι λίστες που βάζετε από που και ως που είναι έγκυρες;;;;
Ε....τις βάζουμε ( εγώ δλδ) επειδή ακριβώς θέλουμε να δείξουμε πόσο εύκολο είναι να βρούμε διάφορες λίστες που βγάζει ο καθένας. :)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εγώ να ρωτήσω κάτι;;Αυτές οι λίστες που βάζετε από που και ως που είναι έγκυρες;;;;Η επιθετικότητα του σκυλου έχει να κάνει κυρίως με το πως θα ανατραφεί ο σκύλος έτσι δεν είναι;;;
Αυτο θελουν τα κοριτσια να επισημανουν οτι αυτες οι λιστες δεν ειναι εγκυρες βρε βελος , εδω η μια εχει τα παπαγιον στη 9 θεση , δηλαδη αμαν παναια μου θα μασ φαει το παπιγιον !!!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Τι την Δευτέρα του Πάσχα θα έχουμε πάλι την χαρά ??? :(

Λες να βρω άλλη λίστα ε? :rolleyes:
stamatia καλυτερα να μιλησεις με κανεναν εκτροφεα μπας και ξεστραβωθεις κι εσυ :p!! Μηπως καποτε εχουμε τη τιμη να φτασουμε τις γνωσεις του Nefelaki!

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Αυτο θελουν τα κοριτσια να επισημανουν οτι αυτες οι λιστες δεν ειναι εγκυρες βρε βελος , εδω η μια εχει τα παπαγιον στη 9 θεση , δηλαδη αμαν παναια μου θα μασ φαει το παπιγιον !!!
Δίκιο έχεις:p:p:p

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Παιδια πως λεγεται το pray , food , pack drive στα ελληνικα? γιατι ολος κοσμος τα λεει ετσι εκτος απο αυτους που πραγματικα ¨ξερουν¨ και θελω να γινω ενας απο αυτους

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
πιο πιθανο απο ροτ:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn