rott

Status
Κλειδωμένο θέμα

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
ΤΟ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

Ακόμη και να είναι έτσι μήπως το πρόβλημα σου νεαρέ είναι ότι δεν έχεις να προβάλεις και τίποτα οποτε η στάση σου αυτή είναι το φυσικό και επόμενο :?:

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
denis said:
Δεν μ'αρέσει η στάση σου καθόλου ... είναι πολύ υπεροπτική όπως και το pm ...
Lauterbrucke
Και στην τελική τόση βαβούρα δεν έχει κάνει κανένας όταν μπήκε , το αν έχεις ιστοσελίδα και σκυλιά είναι πολύ χειρότερο, δεν είναι καλύτερο, κάτσε λίγο αν έχεις άντερα και θα το καταλάβεις ... μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα γιατί προκαλείς αντίδραση ... και προκαλεις και την δική μου, και δεν κάνει ...
denis said:
Μιλάς για Excel και Hector , για το auslandsieger και για τόσα άλλα, εσύ δλδ δεν θα αναρωτιόσουν ποιος σου τα στέλνει αυτά ?? Αν με λές κουτσομπόλη σε λέω υποκριτή, το ίδιο θα έκανες ...

ΑΛΛΑ σου είπα ότι δεν θα μάθω, και το εννοώ, τί πρόβλημα υπάρχει να γραφτείς ??
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΩ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ?

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ 3 ΡΟΤ.ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ DASTY ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ O ASTOR Z DALIOWEJ
OTI O ΠΑΛΙΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ von Bickesheim
ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ Lauterbrucke ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ FUSER DER EIFEL
Ε ΟΤΙ Ο FRANKY MALI MEDVET ΔΙΑΚΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡ. ΣΕΡΒΙΚΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΚΕΕΡΕ ΤΙΜΠΟΡ.ΓΙΑ ΤΙ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ Η ΓΝΩΣΗ

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΟΥ ΝΤΕΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ.
ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ.
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΧΩΡΙς ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΑΥΤΟ.
ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ.
ΕΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΦΥΛΗ
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πρώτον μην γράφεις με κεφαλαία. Κοιτα λίγο και πώς γίνονται quote κλπ μαρκάρεις την πρόταση και πατάς quote, κάντο έτσι γιατί δεν βγαίνει νόημα ...

Δεύτερον κάνεις επίδειξη γνώσεων ?? τί είναι αυτό το πράγμα που κάνεις από το πουθενά ??

Τρίτον κοιτα τα πμ σου επιτέλους ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΩ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ?
Λάθος κατάλαβες.

Απλά είμαι mod και θέλω οι συζητήσεις να γίνονται στο σωστό σημείο.

Χαλάρωσε

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ναι αλλα μην μας φας και την δουλεια...

εδω ειμαι μοντ εγω :lol: και μου το χετε μαγαρισει το νεο μελος

nearos said:
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
αφου εχεις ορεξη για "κουβεντα" ...ειναι τοσοοοο δυσκολο να ανοιξεις ενα νεο τοπικ στην 2?

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
DASTY said:
ΤΟ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

Ακόμη και να είναι έτσι μήπως το πρόβλημα σου νεαρέ είναι ότι δεν έχεις να προβάλεις και τίποτα οποτε η στάση σου αυτή είναι το φυσικό και επόμενο :?:
NA ΠΡΟΒΑΛΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ GAUS GRANITKOPF.GIA TON ROY MALI MEDVED.GIA TON FANTOM.GIA TON BULI TOP ROTT.ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΣΙΤΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ Connen vom Brombachsee ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ
KAI ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΗΜΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΟΥ .ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
κάντε δουλειά σας

εγω ψάχνω για τρέιλερ εντωμεταξύ

αν πάτε στην 2 η στο sub σφυρίχτε

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
nearos said:
ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Μας έδωσες στοιχεία? Γρίφο θα λύσουμε? :?
Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα το θέατρο του παραλόγου?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (μετακομιστε το ρε παιδια,τοσο δυσκολο ειναι?σπλιτακι 8)) το "χαμενοι στην μεταφραση" μου θυμιζει ολο αυτο :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΣΙΤΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ Connen vom Brombachsee ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Η μαγκιά είναι να πεί κάποιος τί ζευγάρωμα ΘΑ κάνει o Marcic σε δύο χρόνια και γιατί 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα σοβαρευτούμε επιτέλους ?? :D

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ΜΑΚΗΣ said:
να σας πω και εγώ για τον Ives :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΑ ΔΟΥΜΕ?ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ?

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
denis said:
ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΣΙΤΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ Connen vom Brombachsee ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Η μαγκιά είναι να πεί κάποιος τί ζευγάρωμα ΘΑ κάνει o Marcic σε δύο χρόνια και γιατί 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα σοβαρευτούμε επιτέλους ?? :D
ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΠ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ GREECE
ΠΑΝΤΟΣ Ο ΜΟΡΟ ΕΚΤΡΟΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ

Status
Κλειδωμένο θέμα