Συμφωνώ και του τό πα, αλλά είπε ότι έστειλε σε όλους ...
Παιδιά FORUM είναι, ξεκολλάτε - και πάμε στην ουσία ...
Παιδιά FORUM είναι, ξεκολλάτε - και πάμε στην ουσία ...
ΤΟ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
denis said:Δεν μ'αρέσει η στάση σου καθόλου ... είναι πολύ υπεροπτική όπως και το pm ...
Lauterbrucke
Και στην τελική τόση βαβούρα δεν έχει κάνει κανένας όταν μπήκε , το αν έχεις ιστοσελίδα και σκυλιά είναι πολύ χειρότερο, δεν είναι καλύτερο, κάτσε λίγο αν έχεις άντερα και θα το καταλάβεις ... μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα γιατί προκαλείς αντίδραση ... και προκαλεις και την δική μου, και δεν κάνει ...
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΩ?denis said:Μιλάς για Excel και Hector , για το auslandsieger και για τόσα άλλα, εσύ δλδ δεν θα αναρωτιόσουν ποιος σου τα στέλνει αυτά ?? Αν με λές κουτσομπόλη σε λέω υποκριτή, το ίδιο θα έκανες ...
ΑΛΛΑ σου είπα ότι δεν θα μάθω, και το εννοώ, τί πρόβλημα υπάρχει να γραφτείς ??
Λάθος κατάλαβες.ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΩ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ?
αφου εχεις ορεξη για "κουβεντα" ...ειναι τοσοοοο δυσκολο να ανοιξεις ενα νεο τοπικ στην 2?nearos said:ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
NA ΠΡΟΒΑΛΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ GAUS GRANITKOPF.GIA TON ROY MALI MEDVED.GIA TON FANTOM.GIA TON BULI TOP ROTT.ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΣΙΤΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ Connen vom Brombachsee ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙ 2 ΧΡΟΝΙΑDASTY said:ΤΟ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
Ακόμη και να είναι έτσι μήπως το πρόβλημα σου νεαρέ είναι ότι δεν έχεις να προβάλεις και τίποτα οποτε η στάση σου αυτή είναι το φυσικό και επόμενο :?:
Μας έδωσες στοιχεία? Γρίφο θα λύσουμε? :?nearos said:ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Η μαγκιά είναι να πεί κάποιος τί ζευγάρωμα ΘΑ κάνει o Marcic σε δύο χρόνια και γιατί 8) :lol: :lol: :lol: :lol:ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΣΙΤΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ Connen vom Brombachsee ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΑ ΔΟΥΜΕ?ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ?ΜΑΚΗΣ said:να σας πω και εγώ για τον Ives :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θέλουμε.Θα σοβαρευτούμε επιτέλους ??
ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΠ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ GREECEdenis said:Η μαγκιά είναι να πεί κάποιος τί ζευγάρωμα ΘΑ κάνει o Marcic σε δύο χρόνια και γιατί 8) :lol: :lol: :lol: :lol:ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΣΙΤΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ Connen vom Brombachsee ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Θα σοβαρευτούμε επιτέλους ??
θειο,θειο,να πω κι εγω σκυλους? :lol: :lol: :lol: :lol:denis said:](*,) ](*,) ](*,) ](*,) 8) :lol: 8) :lol: