ΓΕΙΑ ΣΟΥ DASTY.ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΟΥ.DASTY said:Για σου Νεαρέ
Δεν μας τα λές καλά .... :lol: :lol: :lol: :lol:3.EXEL VOM WEISSEN SCHWAN-
4.HECKTOR VON DER DONNEREICHE
ΝΤΕΝΙ΄δεν γνωριζομαστε προσωπικα εχω ακουσει για σενα πολυ καλα σχολια σε τυχαιες συζητησεις για τον χαρακτηρα σου, ΟΥΤΕ τα αλλα παιδια γνωριζω απο το φορουμ.Εαν για καποιο λογο ενοχλω που δεν καταλαβαινω αποσυρομαι απο το φορουμ και λογο τιμης δεν θα ξαναγραψω ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.denis said:Δεν μας τα λές καλά .... :lol: :lol: :lol: :lol:3.EXEL VOM WEISSEN SCHWAN-
4.HECKTOR VON DER DONNEREICHE
Δεν γράφεσαι στο subforum αρχικά ??
Θα πάρει φωτιά, άνοιγε ένα ένα topic όλα αυτά που έγραψες με μία εβδομάδα διαφορά :lol: :lol: :lol:
:?nearos said:Εαν για καποιο λογο ενοχλω που δεν καταλαβαινω αποσυρομαι απο το φορουμ και λογο τιμης δεν θα ξαναγραψω ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.
Πως έβγαλες το αυθαίρετο συμπέρασμα πως όσοι συμμετέχουμε στο sub έχουμε συμφέροντα?nearos said:Ο λογος που δεν γραφομαι στο φορουμ ειναι γιατι θελω να κρατησω την ανωνυμια μου γιατι οπως σου ειχα πει δεν εχω κανενα συμφερον δεν ειμαι ουτε εκτροφεας ουτε πετ σοπ εχω ουτε εχω σκοπο να διαφημισω τιποτα ουτε καν να αναδειχθω σε παντογνωστη.
Αυτός είναι και ο δικός μας σκοπός. Που διαφωνούμε?nearos said:Σκοπος μου ειναι να βοηθησω και εγω στην ανακαμψη της φυλης στο βαθμο που μπορω.
Kάτσε ΚάτσεΝΤΕΝΙ΄δεν γνωριζομαστε προσωπικα εχω ακουσει για σενα πολυ καλα σχολια σε τυχαιες συζητησεις για τον χαρακτηρα σου, ΟΥΤΕ τα αλλα παιδια γνωριζω απο το φορουμ.Εαν για καποιο λογο ενοχλω που δεν καταλαβαινω αποσυρομαι απο το φορουμ και λογο τιμης δεν θα ξαναγραψω ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.
Ο λογος που δεν γραφομαι στο φορουμ ειναι γιατι θελω να κρατησω την ανωνυμια μου γιατι οπως σου ειχα πει δεν εχω κανενα συμφερον δεν ειμαι ουτε εκτροφεας ουτε πετ σοπ εχω ουτε εχω σκοπο να διαφημισω τιποτα ουτε καν να αναδειχθω σε παντογνωστη.
Σκοπος μου ειναι να βοηθησω και εγω στην ανακαμψη της φυλης στο βαθμο που μπορω.ΑΛΛΩΣΤΕ για μενα δεν εχει σημασια ποιος λεει κατι αλλα τι λεει, εαν αυτο που λεει μπορει να το τεκμοιριωση και αν διαφωνει να διαφωνει χωρις να προσβαλει το συνομιλητη του.Θα σου θυμησω οτι ενας λογος που εφτασε σε αυτο το επιπεδο η φυλη ηταν η καχυποψια για ολους και ολα.
που ειπε ο ΜΑΚΗΣ .δέχομε το γεγονός ότι θες να κρατήσεις την ανωνυμία σου
πηγαινε τότε στην ομάδα 2 και τεκμηρίωσε μας αυτά που λες
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ...