rott

Status
Κλειδωμένο θέμα

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
DASTY said:
Για σου Νεαρέ :)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ DASTY.ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΟΥ.
ΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΓΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΙΣΑΞΙΟ.
2.ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ FOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ? "DENIS"?
3.EXEL VOM WEISSEN SCHWAN-
4.HECKTOR VON DER DONNEREICHE
ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ-----ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
5.ΟΡΛΑΝΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΩΣ 250 ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ {ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΛΙΣ 3 ΕΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΑΠΙΑΣΤΟ ΡΕΚΟΡ} ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΦΥΛΗ.
6.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕΡΒΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ****************
7. 300 ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΑDRK ME ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
8.ΤΟ ΑUSLANDSIEGER ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΙΤΛΟΣ?ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΙΑ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ?<<<<ΘΕΜΑ>>>ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΤΕΝΙ.

ROTTIE: Ο σύνδεσμος αφαιρέθηκε. Στο Dogforum δεν επιτρέπονται τα εμπορικά links

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Νearos και εγώ σ’ έχασα… :?
Εάν θέλεις να αναπτύξεις τις απόψεις σου περί rotts, μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος στο Rottweiler subforum, μια γωνιά για όλους εμάς που λατρεύουμε τη φυλή. Τους όρους συμμετοχής θα τους διαβάσεις εδώ: Rottweiler subforum
:D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν μας τα λές καλά .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν γράφεσαι στο subforum αρχικά ??

Θα πάρει φωτιά, άνοιγε ένα ένα topic όλα αυτά που έγραψες με μία εβδομάδα διαφορά :lol: :lol: :lol:

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
denis said:
Δεν μας τα λές καλά .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν γράφεσαι στο subforum αρχικά ??

Θα πάρει φωτιά, άνοιγε ένα ένα topic όλα αυτά που έγραψες με μία εβδομάδα διαφορά :lol: :lol: :lol:
ΝΤΕΝΙ΄δεν γνωριζομαστε προσωπικα εχω ακουσει για σενα πολυ καλα σχολια σε τυχαιες συζητησεις για τον χαρακτηρα σου, ΟΥΤΕ τα αλλα παιδια γνωριζω απο το φορουμ.Εαν για καποιο λογο ενοχλω που δεν καταλαβαινω αποσυρομαι απο το φορουμ και λογο τιμης δεν θα ξαναγραψω ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.
Ο λογος που δεν γραφομαι στο φορουμ ειναι γιατι θελω να κρατησω την ανωνυμια μου γιατι οπως σου ειχα πει δεν εχω κανενα συμφερον δεν ειμαι ουτε εκτροφεας ουτε πετ σοπ εχω ουτε εχω σκοπο να διαφημισω τιποτα ουτε καν να αναδειχθω σε παντογνωστη.
Σκοπος μου ειναι να βοηθησω και εγω στην ανακαμψη της φυλης στο βαθμο που μπορω.ΑΛΛΩΣΤΕ για μενα δεν εχει σημασια ποιος λεει κατι αλλα τι λεει, εαν αυτο που λεει μπορει να το τεκμοιριωση και αν διαφωνει να διαφωνει χωρις να προσβαλει το συνομιλητη του.Θα σου θυμησω οτι ενας λογος που εφτασε σε αυτο το επιπεδο η φυλη ηταν η καχυποψια για ολους και ολα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δέχομε το γεγονός ότι θες να κρατήσεις την ανωνυμία σου

πηγαινε τότε στην ομάδα 2 και τεκμηρίωσε μας αυτά που λες

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
nearos said:
Εαν για καποιο λογο ενοχλω που δεν καταλαβαινω αποσυρομαι απο το φορουμ και λογο τιμης δεν θα ξαναγραψω ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.
:?
Συγνώμη, δεν κατάλαβα…
Γιατί παρεξηγήθηκες?

nearos said:
Ο λογος που δεν γραφομαι στο φορουμ ειναι γιατι θελω να κρατησω την ανωνυμια μου γιατι οπως σου ειχα πει δεν εχω κανενα συμφερον δεν ειμαι ουτε εκτροφεας ουτε πετ σοπ εχω ουτε εχω σκοπο να διαφημισω τιποτα ουτε καν να αναδειχθω σε παντογνωστη.
Πως έβγαλες το αυθαίρετο συμπέρασμα πως όσοι συμμετέχουμε στο sub έχουμε συμφέροντα?

nearos said:
Σκοπος μου ειναι να βοηθησω και εγω στην ανακαμψη της φυλης στο βαθμο που μπορω.
Αυτός είναι και ο δικός μας σκοπός. Που διαφωνούμε?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΝΤΕΝΙ΄δεν γνωριζομαστε προσωπικα εχω ακουσει για σενα πολυ καλα σχολια σε τυχαιες συζητησεις για τον χαρακτηρα σου, ΟΥΤΕ τα αλλα παιδια γνωριζω απο το φορουμ.Εαν για καποιο λογο ενοχλω που δεν καταλαβαινω αποσυρομαι απο το φορουμ και λογο τιμης δεν θα ξαναγραψω ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.
Σκοπος μου ειναι να βοηθησω και εγω στην ανακαμψη της φυλης στο βαθμο που μπορω.ΑΛΛΩΣΤΕ για μενα δεν εχει σημασια ποιος λεει κατι αλλα τι λεει, εαν αυτο που λεει μπορει να το τεκμοιριωση και αν διαφωνει να διαφωνει χωρις να προσβαλει το συνομιλητη του.Θα σου θυμησω οτι ενας λογος που εφτασε σε αυτο το επιπεδο η φυλη ηταν η καχυποψια για ολους και ολα.
Kάτσε Κάτσε
Δεν μας τα λές καλά ήταν αστείο, για τις γνώσεις σου που είναι προχωρημένες ... 1ον
2ον όλοι εμείς εκεί που είμαστε δλδ κάνουμε κάτι από αυτά που είπες ?? Πολύ υποτιμητικό να το λές αυτό ... στείλε ένα μήνυμα στον admin KAI ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ότι δεν θα ΜΑΘΩ ποιός είσαι ούτε θα το ζητήσω ούτε θα γίνει ...

Δεν γίνεται να τα λέμε τα μισά στην ομάδα 2 και τα μισά στο sub, θα γίνει μπάχαλο ... αν δεν με πιστεύεις μην ξαναγράψεις, πραγματικά, μην έχεις όμως την καχυποψία που κατηγορείς ότι τσάκισε την φυλή, εσύ ο ίδιος ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αφήστε τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα.......

εγλω περιμένω στην ομάδα 2
:yes:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@ΜΑΚΗ, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει με το ζόρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να προσβάλει όλους όσους συμμετέχουμε, μιλώντας για συμφέροντα και ιδιοτέλεια.
Εάν ο nearos με την συμμετοχή του θέλει βοηθήσει την ανάκαμψη της φυλής, όπως ισχυρίζεται, ας το κάνει. Δεν τον εμποδίζει κανείς.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
να τέτοια κάνετε και θα φύγει και θα μείνω με την απορία :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :? :? :? :? :? :? :? :?

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΟΥ ΝΤΕΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ.
ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ.
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΧΩΡΙς ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΑΥΤΟ.
ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ.
ΕΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΦΥΛΗ
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δεν μ'αρέσει η στάση σου καθόλου ... είναι πολύ υπεροπτική όπως και το pm ...

Και στην τελική τόση βαβούρα δεν έχει κάνει κανένας όταν μπήκε , το αν έχεις ιστοσελίδα και σκυλιά είναι πολύ χειρότερο, δεν είναι καλύτερο, κάτσε λίγο αν έχεις άντερα και θα το καταλάβεις ... μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα γιατί προκαλείς αντίδραση ... και προκαλεις και την δική μου, και δεν κάνει ...

Μιλάς για Excel και Hector , για το auslandsieger και για τόσα άλλα, εσύ δλδ δεν θα αναρωτιόσουν ποιος σου τα στέλνει αυτά ?? Αν με λές κουτσομπόλη σε λέω υποκριτή, το ίδιο θα έκανες ...

ΑΛΛΑ σου είπα ότι δεν θα μάθω, και το εννοώ, τί πρόβλημα υπάρχει να γραφτείς ??

Aλλά και να υπάρχει .....

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
τι ειπα ?το καλιτερο ιντρο?:lol: :lol:

λοιπον..εδω λεμε καλως ορισες κανουμε κανα χιχιχι βαζουμε και κανα γελακι...και τελος//

παμε ρε παιδια μεσα στο

δέχομε το γεγονός ότι θες να κρατήσεις την ανωνυμία σου

πηγαινε τότε στην ομάδα 2 και τεκμηρίωσε μας αυτά που λες
που ειπε ο ΜΑΚΗΣ .

Και γω δεχομαι (εννοειται) να κρατησει την ανωνυμια του ο nearos

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ...

Ποιος ο λόγος για κάποιον που ενδιαφέρεται για την φιλί να εκφράζει την άποψη του περί αυτήν μονο σε ένα μέλος του forum με PM. :?:

Έχω την περιέργεια να μας την έκφρασης αν θέλεις φυσικά 8)

Status
Κλειδωμένο θέμα