recall

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
lone wolf said:
Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστώ βοήθεια... πατσά; και εντόστθια; φυτεμένα στο χώμα;;; :eek: :shock: :shock: :shock: :D
το είχα ακούσει αλλά δεν περίμενα να το κάνει κανείς.... :D :)
Κάπως υπερβολικό μου φαίνεται! :?
Εάν έχει τύχει να μυρίσει κανείς ψοφίμι θα καταλάβει τι εννοώ…
Πάντως σε ‘μένα η οσμή και η όψη του σάπιου κρέατος είναι τόσο αποκρουστική που και στη σκέψη ακόμα νιώθω το στομάχι μου να ανακατεύεται...
Άσε που μπορεί να ξεχάσει κανένα πατσά «φυτεμένο» και να της φυτρώσει πατσαδιά στη μέση του κήπου! :lol:
Ωραία πάντως η Rüedi… χαρά στο κουράγιο της!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν φαινεται μονο υπερβολικο- ειναι!!
Ασ μην το παρακανουμε!
Ασε που με της θερμοκρασιες εδω στην Ελλαδα μαλλον ειναι πιο ευκολα να φτιαξει κανεις "λιαστο Κρεας" .

Η Ραχελ ( η Ruedi οπος την λες) εχει μεγαλο κηπο με πολλα ελατα- οπου στην σκια τους δεν κανει ποτε ζεστη- ειναι αλλιος εκει- και παρολα αυτα θαβει το κρεας μονο απο των φθηνοπορο μεχρι την ανοιξη!
Και οπος ειπα και πριν, αυτο ειναι Hard Core Barf!

Το δαλματινακι το εχει μεγαλωσει αποκλειστηκα με BARF και το αγορασε και συνειδητα απο εκτροφεα -BARFer !!
Και την μεγαλη της- αφου παρουσιαζε επιλιψια.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Καλέ μην τρομάζετε τον κόσμο και νομίσουν ότι το BARF είναι κάτι σαν κανιβαλισμός ή τίποτα περίεργες τελετές σατανιστικού τύπου... :shock: Κανονικό τσιτσί είναι - όπως το πιάνουμε με τα χεράκια μας πριν το μαγειρέψουμε. Τα έντερα που τα πλένουν για τα κοκορέτσια το Πάσχα είναι πολύ πιο σιχαμένα (για να μην πούμε ότι τα έτοιμα τυλιγμένα κοκορέτσια που αγοράζουμε είναι λίγο ...πικάντικα!)

@FrenchieFan
FrenchieFan said:
Εγω κυριος στην βαρβακειο ψωνιζω τα κρεατα του κοριτισιου!
Μονο εκει βρισκω παντα μαυρο πατσα, καρδια , μαγουλα και πνευμονια μοσχαρισια , στομαχια και πλατατια απο κοτοπουλο

Tα πνευμόνια μοσχαριού τα ταϊζεις αντί για εντόσθια? Τα μάγουλα τι είναι - κανονικό κρέας? Τα βγάζουν από το κεφάλι και τα πουλάνε χώρια?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
@vrmode
Ναι, τα δινω μια φορα την εβδομαδα περιπου. Ειναι "Κρεας Light" επειδη δεν ειναι και πολυ θρεπτικο, αλλα χορταινει το σκυλι.

Και ναι, τα μαγουλα τα πουλανε σαν κρεας, σε κομματια!
Εχουν αρκετο λιπος, ειναι σκληρο κρεας γεματο με νευρα και τετιοα!
Παντα αναρωτιεμαι πιος μπορει να αγοραζει τετιο πραγμα για να το τρωει ο ιδιος!! :shock:

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
FrenchieFan said:
Και ναι, τα μαγουλα τα πουλανε σαν κρεας, σε κομματια!
Εχουν αρκετο λιπος, ειναι σκληρο κρεας γεματο με νευρα και τετιοα!
Παντα αναρωτιεμαι πιος μπορει να αγοραζει τετιο πραγμα για να το τρωει ο ιδιος!! :shock:
o εφιαλτης! ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!!! ακομα και ο πατσας και η καρδια... καπως συνηθιζονται θελοντας και μη :? :? :cry:
αλλα το μαγουλο που δεν κοβεται?!?!?! για να μη συζητησω για την εικονα ετσι,....?
ακους μαγουλο και λες οκ.. νταξ...
ενω καρδια,εντοσθια,πατσας, φρικαρεις! και ομως! το μαγουλο ειναι μακραν χειροτερο.

α! και τα περιττωματα μια χαρα ειναι :p :p :p :p
τα πιανεις(δεν τακουμπας καν), τα πετας και τελος! 8)

πλακα πλακα επειδη η φωτο με το κεφαλακι εχει γινει πολυ κλισε, μηπως να ριχναμε καμμια καινουρια με περισσοτερες λεπτομερειες περι BARF?
εγω επιφυλασσομαι παντως. για μετα το πασχα ομως

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Barf-ούδες και barf-άδες,

Έχω barf-απορίες και φτιάχνω άλλο θέμα (BARF - Τι ταϊζουμε και τι όχι)