puppy mill e-shop

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
οτι θελετε το παραγγελνετε !!!

τα puppy mills εχουν και online shop τωρα!

ROTTIE: Εμπορικά links απαγορεύονται βρε παιδιά! Πόσο μάλλον τέτοιου είδους links… :(
Ο τίτλος άλλαξε σε “puppy mill e-shop”

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ναι ρε ροττι μου το ξερω αυτο! αλλα πως θα την κανουμε την συζητηση ?
παιδια βρηκα το eshop που εχουν τα puppy mills ουγγαριας τα οποια στα στελνουν οπουδηποτε θες στον κοσμο ?

και 8α μου στελνουν πμ για να τους δωσω το url?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θα κάνω εγώ μια περιγραφή όσων πρόλαβα να διαβάσω, για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε το θέμα χωρίς να χρειαστεί να έχουμε σύνδεσμο με την ιστοσελίδα του αίσχους:

«Τα puppy mills τώρα και σε e-shop!
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας στην φόρμα του e-shop και θα σας στείλουμε στο σπίτι σας το κουτάβι των ονείρων σας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων και αντικατάσταση εμπορεύματος!
Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές! Πάρε κόσμε κουτάβια από το Internet σε τιμή ευκαιρίας!, Πάρε κόσμε, τζάμπα πράγμα!»

:shock: :evil: :(

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
"Πάρε κόσμε υγιή κουτάβια από ελεγμένους γεννήτορες! Κουτάβια για όλα τα γούστα! Σε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς! Σε όλα τα μεγέθη!
Πάρε κόσμεεεε!!!! Το αφεντικό τρελάθηκε και πουλάει τζάμπα!!!"

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
το συγκεκριμένο δεν θα το χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση puppy mill.

μάλλον ο ορισμός συνεταιρισμός ταιριάζει καλύτερα.

κάτι δηλαδή σαν puppy broker μου κάνει.

άνθρωπος δηλαδή ο οποίος αναλάμβανει την πώληση (μεσάζοντας κουταβιών άλλων).

αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από τις τιμές (περίπου 1500 ευρώ για Ουγγαρέζικο κουτάβι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).

επίσης εαν προσέξατε ολες οι τιμές είναι σε $.

μπορούμε λοιπόν εύκολα να καταλάβουμε και τον στόχο των δημιουργών της σελίδας.

εαν το διαβάσετε πάντως καλύτερα είναι αρκετά πειστικός.

εμέμα με επεισε πάντως και του στέλνω τα 500$ προκαταβολή γα να μου στείλει τον επόμενο πρωταθλητή

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αποκλείεις δηλαδή να είναι συνεταιρισμός puppy mills?
Εγώ αυτό το ενδεχόμενο θεωρώ πιθανότερο…

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ δεν αποκλείω τίποτα.

πάντως puppy mill με γέννες από γονείς πρωταθλητές :-k :-k :-k :-k :-k :-k

και μην πας να μου αποσπάσεις την προσοχή.

είπαμε παραγγέλνω τον καινούργιο μου πρωταθλητή.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
γιατι δεν τα κλεινουνε ...δεν καταλαβαινω!! :( πως ειναι δυνατον να μενει τετοια αθλιοτητα ανοιχτα και να πουλαει..ελενχοι δεν γινονται..? :evil: :evil:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eστειλα να δώ τί θα απαντήσουν στην ch.litter των rott ... μου έκανε εντύπωση που αναφέρει ότι ΚΑΙ η μάνα είναι έτοιμη για Ιnt.ch....
Στο από κάτω κουτάβι (σημειωτέον πανάκριβα είναι :shock: ) πατέρας αναφέρεται ο Αrtur vom Hartau, γιος του Bronko Dragicevica, απ'ότι είδα ο οποίος πήδηξε μια ... 45κιλη θηλυκιά ... εκεί σταματούν οι πληροφορίες, εκτός από το HD FREE που νομίζω δεν θέλετε να το σχολιάσουμε ... :lol:

Κάποιοι βρήκαν τρόπο να τα τρώνε οι ίδιοι αντί για τους μεσάζοντες ... από 70 Ευρώ το κουτάβι να πουλάς 1.800 καλά δεν είναι? :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ποιό το Ουγγρικό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εδώ λειτουργούν puppy mill στην Αμερική :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
κατάλαβες Rottie γιατί βιαζόμουν?

Eστειλα να δώ τί θα απαντήσουν στην ch.litter των rott
να προλάβω τον ανταγωνισμό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τέτοιες ευκαιρίες δεν βρίσκεις κάθε ημέρα :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: [/b]

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
εδώ πωλούνται άνθρωποι (για διάφορους λόγους) και θα υπάρξει έλεγχος για την πώληση ζώων???μη λέτε ρε παιδιά τέτοια αστεία..... :lol: :lol: :lol:(πάλι γελάσαμε...)

hlias77

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2007
53
0
denis said:
Κάποιοι βρήκαν τρόπο να τα τρώνε οι ίδιοι αντί για τους μεσάζοντες ... από 70 Ευρώ το κουτάβι να πουλάς 1.800 καλά δεν είναι? :lol: :lol:
Μια χαρα!Αυτο ειναι κερδος.Ενημερωσε μας,αν σου ειναι ευκολο,για την απαντηση τους.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Μια χαρα!Αυτο ειναι κερδος.Ενημερωσε μας,αν σου ειναι ευκολο,για την απαντηση τους.
ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ROTTWEILER ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ...

Η γέννα έχει όντως πραγματοποιηθεί ... διασταυρωμένα και από Γερμανία ... πατέρας είναι όντως Γερμανικός σκύλος, πολυβραβευμένος και μάλιστα με ''βαρειά'' βραβεία ... κάνοντας αλχημείες βρήκα την μάνα, και έπειτα το εκτροφείο της ... μοναδικό μελανό σημείο στην ''αγγελία'' το ότι η μάνα δεν είναι έτοιμη για international champion, όπως αναφέρεται, αλλά έχει κερδίσει 2-3 εκθέσεις στην Ουγγαρία ... επίσης έχει κάνει και άλλη γέννα με άλλον πολύ γνωστό Γερμανό επιβήτορα ...

Δεν μου αναφέρθηκαν όμως ονόματα, όπως τους ζήτησα, παρά ήρθε ''έτοιμο mail με φωτο και τροπους πληρωμής για την κράτηση θέλουν 500 Ευρώ ... Γνώμη μου: ΜΑΚΡΙΑ

Πάντως δεν είναι puppy mill αλλά μεσίτες ... εξ ού και οι ΤΖΑΜΠΑ τιμές ... :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Γνώμη μου: ΜΑΚΡΙΑ
Eξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι ...

- Γνώρισα τον πατέρα (φατσικώς)...
-ήξερα πού να ανατρέξω για τα ζευγαρώματά του...
-υπολογισα πότε περίπου ζευγάρωσε και με ποιά σκύλα, από την ηλικία των κουταβιών στην φωτό...
-γνώρισα την σκύλα από τους αριθμούς pedigree της Ουγγαρίας ...
-την έβαλα στο google...
-την βρήκα ανάμεσα από κόρες και ξαδέρφες ... την γνώρισα πάλι από φωτό ...
-ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ακόμα και αν έχω 2.000 ευρώ για το κουτάβι ...
... σημειωτέον μπορώ να βρώ τα αδέρφια του ακόμα και μετά από χρόνια ...

Γι'αυτό ... ΜΑΚΡΙΑ ... :wink: