puppy mill e-shop

hlias77

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2007
53
0
denis said:
Γνώμη μου: ΜΑΚΡΙΑ
Eξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι ...

- Γνώρισα τον πατέρα (φατσικώς)...
-ήξερα πού να ανατρέξω για τα ζευγαρώματά του...
-υπολογισα πότε περίπου ζευγάρωσε και με ποιά σκύλα, από την ηλικία των κουταβιών στην φωτό...
-γνώρισα την σκύλα από τους αριθμούς pedigree της Ουγγαρίας ...
-την έβαλα στο google...
-την βρήκα ανάμεσα από κόρες και ξαδέρφες ... την γνώρισα πάλι από φωτό ...
-ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ακόμα και αν έχω 2.000 ευρώ για το κουτάβι ...
... σημειωτέον μπορώ να βρώ τα αδέρφια του ακόμα και μετά από χρόνια ...

Γι'αυτό ... ΜΑΚΡΙΑ ... :wink:
Δεν ειναι αναγκη να δικαιολογεις την γνωμη σου,στην οποια συμφωνω!Το θεμα ειναι οτι οντως κατι βρωμαει στην ολη υποθεση.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ΕΧΜ... έχω μάλλον καταλάβει το site..
ένας γνωστός πήρε από εκεί...
γνώμη μου... είναι μεσίτες και συνεργάζονται με εκτροφείς... backyard...
μερικές φορές τυχαίνει να πληρώνουν οι εκτροφείς... και να κάνουν καλό ζευγάρωμα...
επειδή το παρακολουθώ καιρό... αν προσέξετε πάντα ο ένας από τους δύο πρωταθλητές είναι καλός...
ο άλλος απλά έχει λάβει μερος σε μερικές εκθέσεις ουγγαριας... τα petigree είναι μεν αληθινά... αλλά δεν σου δίνουν πριν πληροφορίες για... να μην μάθεις την άκρη και πας απευθείας εκεί...
μην ξεχνατε στην ουγγαρία εκτός τα puppymill κάθε σπίτι με αυλή έχει και σκύλο... είναι και εκτροφείο...
και να μην τα μηδενίζουμε όλα.. υπάρχουν και σοβαροί εκτροφείς... και στην ουγγαρία..
είναι σίγουρα καλύτερα να ψωνίσεις από εκεί.. παρά petshop

και το ελληνικό site το γνωρίζω.. αυτό είναι καθαρά petshop-puppymill

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΕΧΜ... έχω μάλλον καταλάβει το site..
ένας γνωστός πήρε από εκεί...
γνώμη μου... είναι μεσίτες και συνεργάζονται με εκτροφείς... backyard...
μερικές φορές τυχαίνει να πληρώνουν οι εκτροφείς... και να κάνουν καλό ζευγάρωμα...
επειδή το παρακολουθώ καιρό... αν προσέξετε πάντα ο ένας από τους δύο πρωταθλητές είναι καλός...
ο άλλος απλά έχει λάβει μερος σε μερικές εκθέσεις ουγγαριας... τα petigree είναι μεν αληθινά... αλλά δεν σου δίνουν πριν πληροφορίες για... να μην μάθεις την άκρη και πας απευθείας εκεί...
μην ξεχνατε στην ουγγαρία εκτός τα puppymill κάθε σπίτι με αυλή έχει και σκύλο... είναι και εκτροφείο...
και να μην τα μηδενίζουμε όλα.. υπάρχουν και σοβαροί εκτροφείς... και στην ουγγαρία..
είναι σίγουρα καλύτερα να ψωνίσεις από εκεί.. παρά petshop

και το ελληνικό site το γνωρίζω.. αυτό είναι καθαρά petshop-puppymill
Σωστά όλα .... εκτός από αυτά που έχω κάνει bold ... backyard ναι, αλλά ποιοί και πόσοι? Δεν ξέρουμε σίγουρα ...

Και το άλλο: δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερο να ψωνίσεις από εκεί ... εξαρτάται από τις γνώσεις που έχεις, (που αν τις έχεις γιατί να μην ανατρέξεις στα εκτροφεία κατευθείαν), και την τιμιότητα των κυρίων αυτών, η οποία δεν είναι καθόλου σίγουρη ... πχ θα είναι το κουτάβι από αυτή τη γέννα?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
να μην παραξηγηθώ...συμφωνώ με την άποψη να προμηθευόμαστε τους μικρούς μας φίλους από τους ειδικούς... βλέπε εκτροφείς... να μην διαιωνίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στα puppymills όχι λοιπόν στα petshop κλπ για την σωστή και βελτιοποίηση πάντα της ράτσας να αποφεύγουμε τους backyard εκτροφείς...

το.. να ψωνίσει από εκεί το έβαλα στην ζυγαριά με το πετσοπ και μόνο... :roll: